Επικοινωνιακά είμαστε μπροστά και νομίζω η περίπτωση Οουεν είναι από αυτές που θέλουν να κόψουν μερικά πρωτοσέλιδα για να ισορροπήσουν οι εντυπώσεις.
Στους στόπερ, λογικά περιμένουν να δουν τι λεφτά θα φέρουν οι πιθανές μεταγραφές για να κινηθούν. Δεν το συζητώ πως ο Λούσιο θα ήταν εξαιρετική επιλογή αλλά και ο Βέλγος της Μπάγερν είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι ένας Κυργιάκος υψηλότερου επιπέδου.
Ο Μάτος δε φεύγει και ο Σιμάο έχει μια καλή τιμή αυτή τη στιγμή που του χρόνου η θα ανέβει κι άλλο ή θα πέσει σημαντικά αν δεν παίζει συνεχώς. Επίσης, αν ισχύουν τα λεφτά των Ρώσων για Ιβ θα τρελαθούμε τελείως. Επιμένω πως θα ήθελα να μείνει, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω πως ο Τεν Κάτε προσπαθεί να φτιάξει 11αδα βασισμένη στο νεύρο και τη δύναμη και για αυτό Ιβ και Κλέιτον που είναι πιο ντελικάτοι χαιρετούν.
Πάντως, όλα δείχνουν ότι και ο στόπερ θα είναι υψηλότατου επιπέδου. Μένει ένα εξαιρετικό δεξί μπακ για μένα και για κάποιο λόγο θέλω αυτόν τον Μπάριος.
σε κάτι άσχετο αλλά μου έκανε εντύπωση ότι και οι 3 παίκτες που υπέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν έμφαση στο ότι πείστηκαν από το όραμα των διοικούντων στον ΠΑΟ.
Για πρώτη ενδεκάδα πάντως μέχρι στιγμής βλέπω τους εξής : Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Λέτο, Σισέ και ενδεχομένως Σάλπι. Υπάρχουν 2 θέσεις, στόπερ και δεξί μπακ.
Από τον Γκαλίνοβιτς πέρσι έγω παράπονο δεν έχω. Αν συνεχίσει να βελτιώνεται πιστεύω πως φέτος θα είναι σούπερ.
Για τον Βύντρα πιστεύω πως είναι παίκτης με πολύ δυνατά προσόντα για σέντερ μπακ. Δεν υπάρχει οπαδός του ΠΑΟ που να μην τον έχει βρίσει και ο εφιάλτης είναι η πιθανότητα να παίζει δεξί μπακ. Αυτό ναι είναι καταστροφή. Κατά τα άλλα θέλω να τον δω με έναν μεγάλο σέντερ μπακ δίπλα.
Τι το ψαχνετε τοσο πολυ ? Πουλησατε κατι εφημεριδες και κατι εγινε.Μακαρι να πιασει ο Σισε,
αλλα με πρωτοσελιδα κουπα δεν σηκωσε κανεις.
Outshined ουτε οι γαυροι δεν διαβαζουμε Νικολακο ρε.Ελεος και εσυ.
Ειναι τοσο κολλημενος παντως που παιζει και να μην εβλεπε τα πρασινα φυλλα τοσο καιρο
που λεγανε για Νιλμαρ.
και όμως ο Νικολακό είναι νο.1 σε δημοτικότητα δημοσιογράφος του Ολυμπιακού.
εν τω μεταξύ πρέπει να είναι και από τους πλέον ακριβοπληρωμένους.
και οκ ρεπορτάζ είναι α) να έχεις καλές άκρες και β) να γράφεις σωστά και τεκμηριωμένα.
το πρώτο το έχει και με το παραπάνω για κάποιο λόγο, αλλά στην ουσία πληρώνεται για να πολώνει και να πουλάει οπαδιλίκι. Και δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Τσουκαλά πχ.
Anyway, και εμείς φιλολογικά είχαμε ενδιαφερθεί το χειμώνα για Νιλαρ λογω υπόδειξης του Ρότσα και μας είχαν ζητήσει τότε 8 εκ για το 50%. Φαντάσου πόσο έχει τώρα. Που ενδιαφέρον πχ έχει δείξει η Man Utd. Και είναι ενργό μέλος της εθνικής Βραζιλίας.
Επίσης, τα πρωτοσέλιδα δε λένε τίποτα πέραν των εντυπώσεων. Έτσι και αλλιώς όσο πουλάνε οι 2 καθαρά Ολυμπιακές εφημερίδες δεν πουλάνε μαζί οι 4 αντικειμενικές. Ο “μέσος έλληνας φίλαθλος” δεν αγοράζει αφημερίδα για να ενημερωθεί, αλλά για να πορωθεί.
Ο Λέτο έχει υπογράψει κανονικά. Τυπικά όμως μπορεί να ανακοινωθεί από την 1η Ιουλίου οπότε και θα γίνει η ανακοίνωση.
να προσθεσω επσης πως αυτος που θελει να ενημερωθει πλεον δεν αγοραζει εφημεριδα…οποτε να γιατι υπαρχουν τοσες πολλες οπαδικες φυλλαδες…αυτο ζηταει ο κοσμος αυτο του δινουν
Σιγα, χιούμορ κάνουν τα παιδιά, δεν είναι και της ΚΚΚ. Ανακαλύψαμε την λέξη αυτή και την λέμε συνέχεια για τους πάντες…:roll:
Πάντως ο παο φέτος τα έχει όλα, ναρκωτικα (Βαβζινιακ), ανθρωποκτονίες κατα λάθος (Μουν) και χρήμα (Σισέ). Αυτη δεν είναι ομάδα αλλά ταινία από το Χόλυγουντ.:lol:
Φαντάζομαι και τον Τεν Κατε ντυμένο σαν μαστερ του Κουνγκ Φου να πλακώνεται με τον Τζάκι Τσαν.:lol: