Παλτό δεν ήταν ποτέ.
Γέρος που δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, παραμένει.
Παλτό δεν ήταν ποτέ.
Γέρος που δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, παραμένει.
Ενώ φαίνεται να γίνεται μια σοβαρή δουλειά για ένα ομοιογενές σύνολο, εξακολουθώ να ανησυχώ και αρκετά μάλιστα.
Φοβάμαι πως κάποια χτυπητά κενά δεν πρόκειται να καλυφθούν.
Αμυντικός κλάσης και δεξί μπακ δεν βλέπω τελικά να έρχονται. Ο Μπιερσμιρ μπορεί να έχει τις καλύτερες συστατικές επιστολές (Ρενέ Χένρικσεν) αλλά δεν είναι η έτοιμη λύση που θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπακ-απ του Σπυρόπουλου δεν υπάρχει και το να παίζει ο Καντέ είναι κλασσικό αποτυχημένο πείραμα Τεν Κάτε. Ο Σπυρόπουλος είναι και επιρεπής στις κάρτες μην ξεχνάμε.
Το ταμείο στέρεψε και στην προκειμένη περίπτωση περιμένουν να εισπράξουν από πωλήσεις για να πάρουν παίκτη.
Πάντως αυτό που είπε ο Σαλπιγγίδης έχει τεράστια βάση. Έμεινε ένας προπονητής που ξέρει 2 πράγματα για αυτούς και ξέρουν και αυτοί τι θέλει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.
2-3 εβδομάδες έμειναν και το ότι είμαστε σε καλύτερο στάδιο από άλλες ομάδες δεν λέει πολλά πράγματα γιατί έχουμε και μικρότερη πίστωση χρόνου λόγω δυσκολίας προγράμματος.
Eiδα κατι σποτακια για τα διαρκειας.
Παιζει να ονομαστειτε Djibril Cisse United, Djibril Cisse F.C. ή κατι τετοιο;;
ρεπορτάζ από Ελβετία. Ο Καστίγιο έχει υπογράψει προσύμφωνο στον ΠΑΟ (χθες ήταν και στο φιλικό με Βασιλεία). Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί (εκτός αν κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός, που θα ανακοινωθεί αμέσως τότε για επικοινωνιακούς λόγους).
Καλή μεταγραφή κάνατε
σήμερα δηλώνει στο σάητ του σπορτφμ οτι “δε ξέρω τπτ για ΠΑΟ”
karvou, αυτά δεν είναι αστεία.
από μια πλευρά το να πάρεις τον Καστίγιο με πολύ μικρό κόστος τεχνικά δεν είναι λάθος κίνηση. Έναν περιφρειακό επιθετικό θα τον πέρναμε έτσι όπως πάει.
Επίσης, λογικά το επικοινωνιακό κομμάτι θα το αναλάβει ο Πατέρας.
Μη νομίζετε ότι είναι τυχαίος. Τους οργανομμένους τους έχει κερδίσει και με το παραπάνω. Μπορεί να είναι και αυτός ο λόγος καθυστέρησης αν ισχύει αυτο που λέει ο Karvou. Να προσπαθεί να ελέγξει το επικοινωνιακό.
Στην Ελβετία είναι πάντως γιατί η Σαχτάρ (στην οποία ανήκει) παίζει στο ίδιο τουρνουα.
Πάντως εκεί που χρειαζόμαστε είναι στην άμυνα. κεντικό αμυντικό και δεξί μπακ. το είπαμε, το ξανάπαμε και φοβάμαι θα το ξαναπούμε.
outshined χέστην την άμυνα. για το ελληνικό πρωτάθλημα. χώσε μπροστά κ θα πας τρένο
στην Ευρωπη πάλι μπορεί να θυμίζεις γιουροθρύλο, αλλά οκ
δεν ξέρεις τι εφιάλτης είναι να ξεκινάει ένα ματς και στην ανακοίνωση των ενδεκάδων και την διάταξη να βλέπεις τον Βύντρα δεξί μπακ.
για να μην πάμε στο παρελθόν έχουμε το τραυματικό ματς στο κύπελλο. χαζεύει στο πρώτο γκολ και το φεύγει στην πλάτη και στο δεύτερο τον κυνηγάει και μόλις μπαίνει στην περιοχή (ακίνδυνα) στραβώνει και κάνει πέναλτι.
επίσης, δεν ξέρεις τι απογοήτευση είναι να ξεκινάει το ματς και να φοβάσαι ότι θα δεις σε ρόλο δεξιού αμυντικού τον Μελίσση. Είσαι σίγουρος πως θα κακοποιηθεί το ποδόσφαιρο στην “ανάπτυξη” της ομάδας.
Ρε Ρενέ, δεν είσαι πολυ μεγάλος, δε μπαίνεις να παίζεις σε μερικά ματσάκια;
ξεχνάς πως έχω να δω δεξι μπακ από τον Μπορμπόκη κ αριστερό από τον Κασάπη, ε
Πολλοί γνωστοί μου βάζελοι πήγαν στο ματς χθες και αυτά που σας είπα, τους τα είπε ο Καστίγιο κι άνθρωποι της ομάδας. Εγώ εκεί δεν ήμουν για να επιβεβαιώσω ή όχι, σοβαροί άνθρωποι πάντως είναι όλοι όσοι μου το είπαν. Δεν ξέρω με τη Σαχτάρ αν τα βρήκε ο ΠΑΟ ή όχι (μην ξεχνάμε πως καλώς ή κακώς έδωσε πριν από 2 καλοκαίρια 20 μύρια για τον Καστίγιο η Σαχτάρ), αλλά το προσύμφωνο είναι προσύμφωνο.
Καστίγιο και Σισέ είναι πολύ όμορφο δίδυμο για Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μόντε έχει δίκιο. Χέστε την άμυνα και κοιτάξτε την επίθεση. Με την επίθεση παίρνεις τίτλο στην Ελλάδα, όχι με την άμυνα. Τέλος, φέτος κάνετε τις μεταγραφές που θα έπρεπε να είχατε κάνει από πέρσι (όχι σε ονόματα, αλλά σε νοοτροπία). Για Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση και Σόουζα σκάσατε τα μαλλιά της κεφαλής σας για να ρισκάρετε. Από την άλλη με Σισέ και Καστίγιο, ρίχνετε τα ίδια λεφτά λίγο πολύ και έχετε σχεδόν μηδενικό ρίσκο.
ΥΓ. Αν πάντως, πάτε να παίξετε με 3 στην επίθεση, προβλέπω πάγκο για Λέτο
με Λέτο-Καστίγιο (στην τωρινή του κατάσταση ε) θα έβαζες Νέρι βασικο ?
Eίναι φοβερό πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε ο Καντέ στην άμυνά μας. Τέτοιος γκελαδόρος ελεύθερος από τη Νις να μείνει αναξιοποίητος ενώ μπορεί να κάνει μαγικό δίδυμο με Βύντρα-Σαριέγκι?
Για να σοβαρευόμαστε λίγο λέω εγώ. Εκτός από το Σουηδό που δεν τον ξέρουμε, χρειάζεται ένας παίχτης εμβέλειας στα μετόπισθεν.
Επίσης με προβληματίζει η υπόθεση Καστίγιο. Η αξία του γνωστή. Μόνο που έχει να παίξει μπάλα 3 χρόνια.
Συν του ότι μιλάμε για ένα γιουσουφάκι που έχει μεγαλώσει μες στο ΓΚΕΤΟ.
δεν ξέρω ποια είναι η τωρινή κατάσταση Καστίγιο, αλλά μετά από 2 μήνες και μόλις πάρει παιχνίδια θα είναι 50 κλάσεις ανώτερος του Λέτο. Κάποτε έπαιζε στον ΠΑΟ ο Φύσσας βασικός κι όχι ο Μινχ γιατί ο Γερμανός είχε κάμποσα χρόνια να παίξει. Μόλις όμως ο Μινχ πήρε παιχνδία…
Ας ανακοινωθεί πρώτα η μεταγραφή και βλέπουμε μετά.
o παναθηναικος εχει να δει αξιοπιστο αμυντικο απο τοτε που ειχε τον χενρικσεν…για την γκελα του Καντε ακουσα αλλα δεν ειδα τι εκανε,εχετε κανα λινκ?
Ο Λέτο είναι παιχταράς. Και στον Παναθηναϊκό θα παίξει μπάλα. ΤΕΛΟΣ.
Πάρτε το λινκ αλά βάλτε σαλιάρα πρώτα.=P~ http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=24286
ναι μωρέ Red Rum και δε βλέπεις; πιστός στις αξίες του…οπως ο Νικοπολίδης και ο Κωνστνατίνου.
Η Σαχτάρ ζητάει από οποιαδήποτε ομάδα πέραν του Ολυμπιακού 2-3 εκ. ?.
Το φέρουν βαρέως ότι η μεταγραφή ήταν μιλημένη αφού στο εξάμηνο τους είπε ότι δεν αντέχει το κλίμα και στα καπάκια έσκασε πρόταση για δανεισμό του Καστίγιο από τον Ολυμπιακό. Αν και δεν πιστεύω ότι θα το έκανε ποτέ ο Σώκρατες αυτό. Ο οποίος μάλλον κάτι είχε τάξει στον Καστίγιο και από τη στιγμή που οι Ουκρανοί στράβωσαν παντελόνιασε τα λεφτά και του είπε να σκάσει και να κολυμπήσει. Και κάπως έτσι χαλάνε τα παραμύθια…
Βρε Red Rum, δεν την πάλεψε ο Καντέ αλλά περίμενε λίγο ρε συ.
monte, εγώ προσπαθώ να συμπονώ την ΑΕΚ αλλά έχω τον κολλητό μου που ακόμα και φέτος πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει υλικό αντίστοιχο τουλάχιστον του ΠΑΟ και του γαύρου και πάει για πρωτάθλημα και με αναγκάζει να στραβώνω…χεχε.
να πεις στον κολλητό σου να γραφτεί στο φόρουμ - αγαπάμε γραφικούς ΑΕΚτζήδες
εδώ υπάρχουν γαύροι που δεν πιστεύουν στην παράγκα ρε. οτιδήποτε άλλο είναι πταίσμα
μοντε, δύσοκλο. στα ιντερνετικά πιστεύω πως σε 20 χρόνια μπορεί να γραφτεί σε κανά φόρουμ.
εννοείται πως δεν υπήρξε ποτέ παράγκα, υπηρξε μόνο πύρινος κόσμος!
μια σαλιάρα χρειάζεται οπωσδήποτε!!!το λάθος του καντέ τραγικό αλλά δώστε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.
η αεκ εννοειται οτι δεν έχει ισάξιο υλικό με του παο και του οσφπ αλλα εχει καλό προπονητή ο οποίος μπορεί να κάνει καλό σύνολο και με μέτριους και καλούς παίκτες.ποδόσφαιρο εξάλλου δε παίζουν τα μπάτζετ.ίδωμεν μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα
Ενδιαφέρον το πρώτο δείγμα γραφής του Καντετετέ. Η γκέλα θα πάει σύνεφο και θα είναι ωραία να δουμε την τετράδα με Καντετετε- Γιοσου - - Νασίφ - Βυντρα. Θα πρέπει όμως να προσληφθεί και κάποιος για να ελέγχει την κυκλοφορία, μην μπαινοβγαίνει καθένας όποτε θέλει.
Εσεις που τα ξέρετε καλύτερα, υπάρχει στην ομάδα ένα παλληκαράκι εκ Βραζιλίας ονόματι Ντειβιντ που παίζει κεντρικός αμυντικός ή δεν υπάρχει και αν ναί που στα κομμάτια βρίσκεται?