Παναθηναϊκός

Στους 8 του CL με αμυντικό δίδυμο Σαριέγκι - Βύντρα δεν πηγαίνεις εύκολα όμως.

Η ευθύνη είναι μοιρασμένη σε παίκτες και προπονητή. Από την άλλη δεν χρειάζεσαι τον προπονητή όταν παίζεις στον ΠΑΟ για να κερδίσεις αυτές τις ομάδες.

Φέτος που όλες οι εισιγήσεις είναι δικές του για τις θέσεις που ήθελε ενίσχυση και τις αποχωρήσεις να τον κρίνουμε.

Έδειξε θετικά στοιχεία (καλύτερη επίθεση), έδειξε και πολλά κολλήματα.

Κατα γενική ομολογία αν είχε πιο “στρωτό” χαρακτήρα όλοι εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και δεν μιλάμε για ελληνικά δεδομένα, αλλά για επίπεδα Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι ο κόουτς κολλάει τα τελευταία του ένσημα στον ΠΑΟ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.
(το ότι δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που κάνει το ίδιο είναι άλλο θέμα). Άρα στα παλιά του τα παπούτσα και να χαθούν οι στόχοι του ΠΑΟ, αυτός του χρόνου θα ναι σπίτι του.

είπε πως αν δεν συνεχίσει στον ΠΑΟ θα σταματήσει την προπονητική του καριέρα.

δεν πιστευω οτι ο τεν κατε εχει γραψει στα @@ του τους στοχους του παο επειδη ειναι στο τελος της καριερας του.αν δεν ειχε κανενα απολυτως ενδιαφερον θα ειχε σταματησει την προπονητικη.προβλημα χρηματων δεν εχει και αν δε γουσταρε να ασχοληθει θα εκανε ηδη διακοπες

εγω πιστευω πως τις διακοπες τις κανει ηδη και τις συνδυαζει αψογα επι της ευκαιριας εν ωρα εργασιας:lol:

Κλήρωση σήμερα στις 13:00.
Αν μπορούμε να αποφύγουμε καμια πιο ζόρικη καλό θα ήταν, αλλά δεν μπορεί να τρομάξει καμια από αυτές τις ομάδες τον ΠΑΟ. Οι Ολλανδοί είναι πάντα επικίνδυνοι και οι Ρώσοι πιο έτοιμοι αυτοί την περίοδο πάντως.

Κατά τα άλλα αν όλα πάνε βάσει ρεπορτάζ, σήμερα θα δούμε “κανονική ενδεκάδα”. Όπως είχα προβλέψει αν δεν εντυπωσιάσει εξαρχής ο Μπιέρσμιρ ο Τεν Κάτε δεν αλλάζει Βύντρα - Σαριέγκι στα πρώτα ματς. Αν θυμάστε και πέρσι τέτοια εποχή με την ενδεκάδα του Πεσέιρο έπαιζε. Μουν και Σπυρόπουλος και να μην ήθελαν δεν υπάρχει άλλος. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα 2 αμυντικά χαφ σήμερα θα είναι Μάτος-Κατσουράνης. Θέλω να δω αν και πόσο λειτουργεί αυτό το δίδυμο. Τα 3 χαφ θα είναι Λέτο-Σαπλιγγίδης-Καρακούνης (Γκάμπριελ αν δεν είναι έτοιμος) και μπροστά ο Σισέ.

Πάντως πιστεύω πως στα εκτός έδρας προκριματικά θα παίξει με 3 αμυντικά χαφ.

σπαρτα πραγας??εχετε ξαναπαιξει μου φαινεται…

περσι και αρκετές φορές παλιότερα.
συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα.

ούτε η καλύτερη, ούτε η χειρότερη πάντως.

Περνάμε εννοείται με την κοινή λογική, αλλά φυσικά όταν περάσουμε με το καλό θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία.
Από κάτι τέτοιες μαλακίες χάναμε βαθμούς πέρσυ και αντιμετωπίζαμε προβλήματα νοοτροπίας (πρόκριση στους ομίλους, 1ο ματς με ΑΕΚ εκτός και πήγαμε λες και θα μας έδιναν βαθμούς).
Κομμένες οι μαλακίες φέτος.

Που ειναι ο Outshined να κραξει τις δηλωσεις Πατερα ως γραφικες ?
Καλη κληρωση ειχατε.Περνατε ψιλοανετα.

Γραφικότατες.
Ελπίζω σήμερα να είδε πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η ομάδα που ετοιμάζεται λογικά.
Αν δεν μπορείς να διώξεις από την άμυνα, όσο και να τρέξει η επίθεση μάταιο θα είναι.
Στο γκολ που φάγαμε είδαμε σε μια φάση ποτ-πουρι της πλειοψηφίας των γκολ που τρώμε τα τελευταία 2 χρόνια.
Γκέλα Βύντρα - πέρασμα του Σαριέγκι σαν σταματημένο και πνίξιμο Γκαλίνοβιτς (σορρυ Μαριο στην κλειστή γωνία σε αυτό το ύψος δεν το τρως το γκολ).

Δεν ξέρω αν είναι πιασμένοι ή ματισαμένοι.
Ξέρω πως αν δεν σοβαρευτούν όχι τη Σπάρτα δεν περνάνε…

Kαλα πιο πολυ για το τζερτζελο το ειπα.Δεν τσιμπησες :stuck_out_tongue:
Ειδα και εγω το γκολ (μονο) και οντως εχεις δικιο.
Ε πρεπει να παρετε κανα στοπερ βαρβατο γιατι αν κατεβαινετε με τοσους επιθετικογενεις
παιχτες γεμνικοτερα, στην Ελλαδα δεν θα εχετε προβλημα αλλα στην Ευρωπη αλλαζουν τα πραγματα.

σημείωση : για να κερδίσουμε κόντρα στο γήπεδο έπρεπε να μπει ο Σιμάο. Ο Μάτος ήταν απογοητευτικός όσο δεν πάει και ο Κατσουράνης είχε κουραστεί πριν μπει στο γήπεδο.

Μου την έδωσε λίγο οι δηλώσεις περί χαμογέλων στον Παναθηναϊκό λόγο της εύκολης και καλά κλήρωσης…
εδώ δεν μπορούν να νικήσουν μια μικρή ομαδούλα και χαίρονται κιόλας??

Now playing: Anorimoi - Μαντράχαλος
via FoxyTunes

Καλα οχι και μικρη ομαδα η Χοφενχαιμ.Μακαρι να ειχαμε παιχτη σαν τον Ιμπισεβιτς

εχμ, αν εννοείς την Χοφενχαϊμ μικρή ομαδούλα μάλλον δεν έχεις και πολύ ιδέα. Μιλάς για μια από τις καλύτερες ομάδες του Γερμανικού πρωταθλήματος τη χρονιά που πέρασε, για μεγάλο διάστημα ήταν 1η στον βαθμολογικό πίνακα.

Το θέμα είναι ότι όσο και φιλικό είναι το παιχνίδι, κανονικά έπρεπε να μπουν 3 γκολ(όχι σε μας) με τα λεγομενά τους.
Δηλαδή όταν παίζουμε με Ολυμπιακό ή στην ευρώπη πρέπει να ρίχνουμε τρισάγια ώστε να πετύχουμε τις ομάδες στην κακή μέρα.
απλά λέω ότι αυτά του τύπου παιχνίδια είναι εύκολα σε σχέση με αυτά που ακολουθούν.

Now playing: Anorimoi - Kings of Feta
via FoxyTunes

Αυτά είναι!!!

Πάει τέλειωσε και φέτος, αλλος ένας τίτλος, αντε και του χρόνου…

Πήρε το μάτι μου σήμερα, από μακριά, πηχιαίους τίτλους στις αντικειμενικές αθλητικές εφημερίδες για πράσινα σερί και πράσινες δυναστείες. Αρχικά πίστεψα ότι αναφέρονταν στο μπάσκετ, αμέσως μετά όμως διέκρινα τη φιγούρα του συμπαθούς Χενκ Τεν Κάτε. Τι ήθελε να πει ο ποιητής?

oτι …θα ξεκινησει. :smiley: :stuck_out_tongue: