Παναθηναϊκός

τον Βαϊμάκη πάντα τον πήγαινα με χίλια.

Πλάκα μας κάνει ο Βαϊμάκης κι εσύ που τον πας…

Φέτος ο Ολυμπιακός δέχεται τη σκληρότερη κριτική από κάθε άλλη χρονιά. Γιατί δεν παιρνει παικτες, γιατι έχει χρέη (που δεν έιναι χρέη, έλλειμμα και υποχρεώσεις είναι για όποιον ξέρει λογιστκή), γιατι δεν φροντισε να κάνει ιατρικές εξετάσεις σε Μαρέσκα, Ντέρμπισιρ, γιατί ο Κετσπάγια δεν θέλει αριστερό χαφ κτλ.

Τελειώσαμε με την καραμέλα της διαιτησίας και αρχίσαμε αυτήν της προπαγάνδας του Τύπου? Δεν είδα πέρσι κανέναν να υπερασπίζεται τον Λέτο στην κόντρα του με τον Βαλβέρδε. Για τον Κατσουράνη σε ποιο όνειρο είδε ο Βαϊμάκης ότι τον βάφτισαν συγκεκριμένων δυνατοτήτων? Εγώ είδα κάτι πηχιαίους τίτλους στην Σπορντέη ότι “ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟ”. Ο Σιμάο, ο Καραγκούνης και ο Σαλπιγγίδης δεν αποθεώνονται από κάθε αντικειμενικό αθλητικογράφο?

Κατά τ’ άλλα τι να κάνουμε, ναι ο Λάζαρος δεν έδειξε τίποτα, ο Κλέιτον το ίδιο, ο Ρουκάβινα είχε μερικές εκλάμψεις, ο Σπυρόπουλος σε τίποτα δεν θυμίζει τον παίκτη του Πανιωνίου, ο Βύντρα είναι φιλότιμος αλλά γκελαδόρος ολκής και ο Μάντζιος παίζει όποτε θυμάται. Το αν φταίνε οι παίκτες, ο προπονητής τους ή η διοίκηση και ο τρόπος που τους μεταχειρίζεται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Η αλήθεια είναι ότι αν αυτοί ήταν όντως άξιοι και αδικούνταν από τις εφημερίδες τότε θα έπαιρναν και το πρωτάθλημα (στο οποίο η τελευταία φορά που ο ΠΑΟ τερμάτισε βαθμολογικά κοντά στην κορυφή ήταν το 2005) και όχι ο Πάντος και ο Ντομί και ο Αβραάμ (αλλά και ο Τζόλε, ο Νικοπολίδης, ο Ριβάλντο, ο Ζιοβάνι, ο Τουρέ, ο Γκαλέτι και τόσοι άλλοι παιχταράδες).

Έχει δίκια. Αλλά εγώ κάποια πράγματα τα θεωρώ μαγκιά σας και κάποια δικά μας κατάντια.

Οι εφημερίδες είναι απλά ο αντίκτυπος μιας λογικής. Ποιά είναι αυτη και που έγκειται η διαφορά;

Θα στηρίξετε τους παίκτες σας και καλά θα κάνετε. Θα τους στηρίξετε και αυτούς και την ομάδα σας όσο πάει.

Στον ΠΑΟ υπάρχει μια ζωή γκρίνια και μιζέρια που υποβόσκει και απλά κάποιοι την κρατάνε μέχρι να σκάσει η πρώτη στραβή. Μιζέρια. Ο βάζελος που του αρέσει να γκρινιάζει.

Και οι εφημερίδες μαζί πάνε. Πάρε ένα παράδειγμα. Βάζει κάποια γκολ στα φιλικά ο Μήτρογλου και κάνει πρωτοσέλιδα και μιλάνε για την αναγέννηση ξερω γω. Ο Πετρόπουλος που είναι άπειρα πιο αποτελεσματικός ως φορ ακούει ότι είναι λίγος για μπακ απ του Σισέ συνεχώς.

Ρε συ, οι εφημερίδες του καλοκαιριού είναι σαν τους άερηδες. Φυσάνε από παντού. Για κάθε ένα άρθρο που λέει παλτό τον Λέτο, θα υπάρχει και άλλο ένα που θα τον αποθεώνει.

Όσον αφορά στην γκρίνια, λογικό είναι όταν είσαι ΠΑΟ και από τίτλους έχεις 1 νταμπλ σε 13 χρόνια, να γκρινιάζεις. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στηρίζονται γιατί παίρνουν πρωταθλήματα και κύπελλα. Στα πέτρινα χρόνια και εμείς τα ίδιο κάναμε και χειρότερα. Εδώ το 2004 για μια χρονιά δεν πήραμε κούπα και ξηλώθηκε η μισή ομάδα…

Ο Πετρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, αξίζει να παίζει πιο πολύ, και θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό:!:
Ο Μήτρογλου βάζει γκολ, τι άλλο θέλει κανείς από ένα σέντερ-φορ:!:

Ρε σεις μια ερωτηση …τι διαφορα εχουν οι παλιες απο τις “νεες” εμφανισεις σας;; :-s

Έλα ντε;:?:!:

Κι εσάς τι σας νοιάζει;

Βάζελοι είστε;

Οτι με τις “νεες” θα κερδιζουμε!!!:smiley:

Σ’ αυτό το ματς που φαίνεται στις φώτο πάντως, σίγουρα κερδίσατε!!

το…“οικογενειακο διπλο” δεν ειναι αυτο?:-s

παντως,ενω κανονικα δεν πρεπει να λεω τετοιες μαλακιες…η τελευταιες εμφανισεις τιυ βαζελου ειναι ωραιες.ειναι λιτες και στο θεμα με τη μια…χωρις τις πιπες που ειχαν παλια!!
βεβαια, μας τα κανατε τσουρεκια με τα 100 σας χρονια…αλλα τουλαχιστον επαναφερατε τη κλασσικη φανελα!

Exoυμε και λεμε…

Παλασιο στη Τζενοα εναντι 3 εκ.?
Νιλμαρ στη Βιγιαρεαλ εναντι 10 εκ.?
Μπαριος στη Ντορτμουντ εναντι 4.4 εκ.?

Μηπως οι ξενοι δε σας πολυσυμπαθουν;; :smiley: :stuck_out_tongue:

Έλα μωρέ, τι να τους κάνουμε αυτούς. Είμαστε και η ακριβότερη ομάδα άλλωστε. Αφού έχουμε υπερπροπονηταρά. Και προπάντων πρώτο προπονητή όχι δεύτερο.

Να φανταστείς, άφησε το Μάτος στην Αθήνα και σκέφτεται να παίξει με 3 αμυντικά χαφ, οπότε αντί για τον Κατσουράνη που είναι ανέτοιμος, αν παίξει έτσι θα βάλει δίπλα σε Σιμάο-Τζιλμπέρτο τον Γκάμπριελ λένε τα ρεπορτάζ.

Επίσης λείπει ο Μουν, και μη θέλοντας να μετακινήσει τον ογκόλιθο, το στυλοβάτη της άμυνας Βυντρίνιο από το κέντρο της άμυνας, βάζει μάλλον τον Μπιερσμίρ δεξί μπακ. Ολοταχώς για να τον κάψει το νέο παίχτη δηλαδή.

Ακριβώς τα ίδια με πέρυσι. Αμφιβάλλω αν έχει μάθει τίποτα από τα λάθη του. Δείτε τις 2 φωτο προσεκτικά για να δείτε με ποιον συγκρίνεται σε πειράματα.

[SIZE=5]
[/SIZE][SIZE=5]ΓEΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ.[/SIZE]

Φυσικά το ποστ μου θα ακολουθήσουν σχόλια τύπου “έχεις πολύ χιούμορ”, “η γκρίνια δεν αντέχεται”, “μιζέρια”,“βολική τακτική αυτή”, “όταν κερδίζουμε έισαι παναθηναϊκός, όταν χάνουμε λες “τα έλεγα εγώ”” , κλπ. κλπ. Πρώτη φορά τα ακούω άλλωστε? Αν έκανα τουμπεκί θα υποστήριζα άλλη ομάδα όμως.

και τα 2 παίζει να ήταν προτιμότερα βέβαια… :lol:

οκ, δέξου το ως χιούμορ, δεν θέλω να συνεχιστεί καμια κόντρα.

ούτε εμένα μου αρέσει το οτι πάμε χωρίς δεξί μπακ στην Πράγα π.χ.
αλλά επειδή δεν μου αρέσει να κρίνουν τη δουλειά μου πριν τη δουν και είναι κουραστικό να κρίνουν τη δουλειά σου άνθρωποι που ξέρουν λιγότερα από εσένα περιμένω να δω την ομάδα που θα κατεβάσει αύριο.

Κανείς δεν έχει ιδιαίτερη εικόνα του τι ομάδα θα κατεβάσει αύριο ο Ολλανδός.
Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σιμάο, Κατσυράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Σισέ είναι οι σίγουροι.

Καντέ, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης, Λέτο παίζουν για τις 3 θέσεις.

Οι άλλες 3 έχουν Νίνη, Πετρόπουλο και λογικά Μαχλελή σε περίπτωση που χρειαστεί πλάγιο μπακ.

Ας δούμε πρώτα και ας κρίνουμε ύστερα.
ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ!

:lol::lol: Eννοείται δεκτό, ήταν πανέξυπνο πραγματικά.

Η ουσία είναι στα δεύτερα μπολντ, απλά κάνω εικασίες με βάση τα υπάρχοντα δείγματα γραφής.

Cheerz μωρή πανάθα!

cheerz, σε πραγματικές αποστάσεις θα κέρναγα μπύρα!

Βασικα η ομαδα θελει 2 ακραια μπακ. Ο Μουν εχει για μπακ-απ τον Γκαμπριελ που ειναι χαφ και το Βυντρα που ναι στοπερ και ο Σπυροπουλος δεν θα την παλεψει να βγαλει 2 σερι χρονια μονος του…
Επισης πρεπει να αποκτηθει και ενας περιφεριακος επιθετικος που θα παιζει απο τα δεξια, εκτος αν ο Νινης φετος κανει επιτελους το ξεπεταγμα που ολοι περιμενουμε…
Επισης δεν πρεπει να ναι βασικος ο παλαιμαχος Ζιλμπερτο Σιλβα…

Γραφικός και, as always, άμπαλος Χελάκης στο sportfm.gr.

1. Γιατί δεν αξιοποιείται το αμυντικό δίδυμο Βύντρα ? Σαριέγκι που έβγαλε πέρυσι ολόκληρη την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ;
  1. Γιατί δεν παίζει ο Βύντρα δεξιός μπακ, θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά;
  1. Γιατί αφού ο Μπιέρσμιρ θεωρείται ετοιμοπόλεμος δεν αξιοποιείται στην φυσική του θέση;
  1. Τι νόημα έχει η οπισθοχώρηση του Κατσουράνη όταν ο κόουτς έχει όλους τους σέντερ μπακ της ομάδας στην διάθεση του;
  1. Γιατί είναι το ίδιο δίδυμο που τον ήπιε από Ηρακληδες και Εργοτέληδες.

2. Γιατί όποτε παίζει εκεί και κάνει 2 λάθος σέντρες, ξεκινάει το στήσιμο κρεμάλας στο Σύνταγμα.

3. Δηλαδή ένας παίκτης μπορεί να παίξει σε διαφορετική από τη φυσική του θέση όταν δεν είναι ετοιμοπόλεμος?

4. Πιθανότατα γιατί ο Τεν Κάτε πιστεύει (και δικαίως) ο Κατσουράνης ως στόπερ είναι καλύτερος από όλους τους σέντερ μπακ της ομάδας. Λογικό, αφού πέρα των Βύντρα-Σαριέγκι, που δεν μπορεί να πει κανείς ότι αποτελούν εγγύηση, αποκτήθηκαν 2 στόπερ με συνολικό ποσό 500 χιλ ευρώ.

Μπρεεεεεεε δύο τρώτε…μακάρι να το γυρίσετε, ένα γκολ και νομίζω η ρεβάνς θά’ναι εύκολη:!:

Mέχρι στιγμής χάλι μαύρο.

Βλέπω το ματς απ’ το ίντερνετ χωρίς ήχο, με ΟΣΤ Fall of Efrafa. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο τραγούδι από το piτy the weak για να περιγράψει τα χάλια μας.:frowning:

Εδιτ: Mπράβο ρε Σάλπι παιχτάρα!!!