Παναθηναϊκός

μαπα το ματσακι. Δεν εκανε και κανα κοντινο σε καμια τσεχα ο σκηνοθετας να δουμε τιποτα ενδιαφερον εμεις οι ουδετεροι…

αυτος ο 10κατε δεν την παλευει μια…
με βυντρα σεντερ φορ και προπονητη το
γνωστο τερας προπονητικης Νικολά Αλεφά
αυτο το χαλι δε θα το βλεπαμε…
και μη χειροτερα…
ερχεται κι ο εργοτελης…
ολλανδουλη,παρελαση δε πραλαβαινειις…

μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να δω τις δηλωσεις του τενκατε?

Τι παρελαση???
ουτε τον αγιασμο των σχολειων δεν προλαβαινει:lol::lol:

Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι παίζαμε χθες.:lol:
Μια βδομάδα δεν με νοιαζε καθόλου τι γίνεται στον αθλητικό (και μη) κόσμο.
Σήμερα το μαθα με το που γύρισα.:roll:

Χωρίς να έχω ιδεα για το ματς, ο ΤενΚάτε δεν δείχνει να καταλαβαίνει.
Θα προκριθούμε λογικά και θα ναι τεράστια επιτυχία, ειδικά για τον προπονητή (που έχει αποτύχει να αλλάξει την παντελώς ηλίθια νοοτροπία μας).

είχα ανέβει στον επαναληπτικό με τη Βίσλα. όσο το σκέφτομαι όλο και πιο ίδιο μου φαίνεται το προχθεσινό παιχνίδι. σκέφτομαι να ξανανέβω για του γούρι.

μια ερώτηση γιατί δεν το έχω ψάξει. αν αποκλειστούμε τώρα πάμε europa league ή όχι;

όχι…

μαρέσει που ο σάμις επεμβαίνει μόνο για να σας ηρεμήσει

ότι έχω δει από τεντόπανο, δεν μου άρεσε. ο τύπος είναι assistant κ ας τον βάλανε στον ajax πρώτο - εκεί όλο αλχημείες κάνουν

τα γκολ ήταν πιο ρεζίλικα κ από αυτά που βάλαμε τις προάλλες στο 5Χ5 κ όσοι κράζουν από τώρα τον Σισέ, είναι γραφικοί

από την άλλη, που πας με Καντέ

ρε παιδιά ο Γκούμας τι κάνει ? γιατί δεν υπογράφει στην ΑΕΚ ?

Πες τα ρε μόντε! Τα λέω κι εγώ αλλά δε με πιστεύουν ότι είναι δεύτερος.

Επίσης να εστιάσω και κάπου αλλού. Ο Πατέρας δεν κάνει ούτε καν για πρόεδρος (εγώ προσωπικά το ξέρω από πρώτο χέρι). Είχε τον Εθνικό κάποτε (μαζί με το τωρινό μου αφεντικό) και τον διέλυσε. Αν δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα εκεί, πως μπορείς στον Παναθηναϊκό?

Δε νομίζω ότι ένας ασσίσταντ δε μπορεί να δει αυτά που βλέπει όλη η Ελλάδα, τα προφανή δηλαδή…
Ούτε είναι 30 χρονών με μηδενική εμπειρία σε πάγκους για υπάρχει η δικαιολογία ότι τον πετάξαμε ξαφνικά στα βαθιά και δε μπορεί να κολυμπήσει

υπάρχει πίκρα που έχει μαζευτεί πολλά χρόνια τώρα στους οπαδούς του ΠΑΟ.
και πραγματικά πιστεύω πως είναι παράδειγμα κακής διοίκησης εταιρείας.

τα τελευταία χρόνια κατά περιόδους έχουμε δει καλή μπάλα και έχουμε διακρίνει καλές προοπτικές για την ομάδα. Με κάποιο τρόπο σχεδόν πάντα επιβραβεύονται οι μέτριοι και αποχωρούν οι καλοί.

Την Τρίτη η ομάδα κινδυνεύει να χάσει πάρα πολλά. Το ξέρουν ότι θα έχουν τη στήριξη για πρώτη (και ενδεχομένως τελευταία) φορά φέτος. Το γήπεδο θα γεμίσει και υπάρχει η ευκαιρία να έχεις διπλό κέρδος.

Όμως το ματς στην Πράγα πρέπει να σημανει συναγερμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος. Θυμηθείτε ότι μετά τη Βίσλα το κλίμα άλλαξε άρδην και έφαγες μια από τις ηχηρότερες σφαλιάρες από τον γαύρο. Η νίκη ανατροπή κάλυψαν τις αδυναμίες.

Και φέτος υπάρχουν αδυναμίες. Έχουν σχεδόν ένα μήνα να πάρουν δεξί μπακ και στόπερ. Τα άλλα καλύπτονται.

Τελευταία ευκαιρία.

λέγεται πως ο 10κατε ήταν πίσω από το τσουλου της μπάρτσα με τον μυρωδιά αχυράνθρωπο ράικαρδ

από την άλλη, είχε κ ομαδάρα

στον άγιαξ ο κάθε τύπος που έχει μια Α σχέση με την ομάδα, ή είναι Ολλανδός, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του. έχουν περάσει άκυροι κ άκυροι.

νομίζω πως ο τεν κάτε δεν κάνει

μπορεί και να μην κάνει.
τα δείγματα της περσινής χρονιάς είναι ακραία σε βαθμό παράνοιας. τόσο σε επίπεδο εμφανίσεων όσο και σε επίπεδο αποτελεσμάτων.
γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών από ομαδίτσες και κάνεις την πιο επιβλητική εκτός έδρας εμφάνιση και νίκη στη Βρέμη. παίζεις ελληνικά ντέρμπι με όσο πιο παθητικό και αμυντικογενές σχήμα και κερδίζεις στο Μιλάνο την Ιντερ.
βελτιώνεις αισθητά παίκτες (Σιμάο, Βύντρα) και εξαφανίζεις άλλους (Εντοϊ, Ιβανσιτς, Κλέιτον). Βελτιώνεις και εξαφανίζεις παράλληλα παίκτες (Μάντζιος)!

ίσως η πραγματικότητα είναι πως ο ρόλος ενός προπονητή είναι κατά ένα ποσοστό τεχνικός (σωστή προπόνηση, σωστές οδηγίες, τακτική, ανάλυση, γενικότερα ποδοσφαιρική γνώση) και κατά ένα ποσοστό διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μάλιστα πολύ ιδιαίτερων συνθηκών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να αποδώσει καλά στο δεύτερο μέρος, ενώ στο πρώτο τα δείγματα είναι αλλοπρόσαλα.

Προσωπικά υποστηρίζω πως ένας προπονητής πρέπει να παραμένει κάποιο διάστημα στην ομάδα. Δεν μου αρέσει η τακτική της αλλαγής προπονητή κάθε χρονιά. Δεν έχει οδηγήσει πουθενά όλα αυτά τα χρόνια.

Παντως στο εξωτερικο ο coach απλως κανονιζει τα τεχνικα μερη μιας ομαδας.(πλανο,τακτικη,αναλυση)
Την φυσικη κατασταση,τις προπονησεις και τα αλλα τα κανει αλλος ανθρωπος.

Mιλάμε ότι ο τύπος γράφει σήμερα ότι ο περίεργος σε όλη την προετοιμασία δε δούλεψε τακτική ούτε στημένα. Τραβάτε τα μαλλιά σας από τώρα, έχει να πέσει πολλή γιόμα την Τρίτη. Εκτός αν παίξει κανάς Μάτος (που δεν το βλέπω) με Κατσουράνη. Επίσης μ’ αρέσει που επιτέλους μια φορά οι εφημερίδες κάνουν σωστή κριτκή, πχ. παραδέχονται ότι η ομάδα δεν έχει ηγέτη.

ηγέτη; δηλαδη;

βασικά αν έχει τα @@ ο Τεν Κατε ας κατεβάσει την ομάδα με 1 αμυντικό χαφ και τον Καραγκούνη δίπλα, δεξιά Νίνη, αριστερά Λέτο και μπροστά Σισέ - Σάλπι. Αν παίξει με 2 αμυντικά χαφ θα πρέπει το 1 από τα 2 να είναι οπωσδήποτε ο Κατσουράνης που μπορεί και προωθείται.

Στον αγώνα με τη Βίσλα είχα πάει κ γω λόγω κοπέλας κ θα πάμε και αυτή τη φορά. Λες?

Σίγουρα όχι?

Έχω την εντύπωση ότι όσοι αποκλείονται τώρα πάνε προκριματικά Europa League και όσοι αποκλείονται στον επόμενο γύρο πάνε απευθείας στους ομίλους…

Δεν χρειάζεται η ομάδα αλλες μεταγραφές.
Σοβαρά άτομα χρειάζεται να αλλάξει η νοοτροπία (Φυλακούρης, Αποστολάκης, Δομάζος και έτσι).

Αν σε κάθε αποτυχία όπως την προχθεσινή λένε ότι χρειάζονται μεταγραφές, ζήτω που καήκαμε…
Και αυτό με τον ηγέτη το βρίσκω άρρωστο.
Ο Καραγκούνης έχει δείξει ότι είναι ο καλύτερος.
Είναι και οι Σισέ, Κατσουράνης, Σίλβα.
Eχουν τις περγαμηνές δηλαδή, αν μπορούν είναι το θέμα.

το κοίταξα και έχεις δίκιο.
αν είναι για το γούρι να πας γήπεδο. και αν σε δω θα σε δώσω φωνάζοντας “intruder”! :stuck_out_tongue:

εν τω μεταξυ αν περάσουμε βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων είναι πολύ πιθανό να βρούμε βατό αντίπαλο.
ελπίζω με κάποιο τρόπο να αφυπνιστούν.
το μόνο παρήγορο είναι πως αυτοί δεν έδειξαν ομάδα της προκοπής. Η Βίσλα πχ ήταν πολύ πιο σοβαρή ομάδα (και ο ΠΑΟ αρκετά πιο ασόβαρος) αλλά δεν άντεξε στο γεμάτο ΟΑΚΑ.

«Είναι θέμα πειθαρχίας. Πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική που έχουμε καταστρώσει. Δεν ήταν θέμα διαφοράς ποιότητας το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, αλλά θέμα τήρησης του αγωνιστικού πλάνου. Κάποια μέσα ενημέρωσης είχαν διαφορετική άποψη, αλλά εγώ δεν τα λαμβάνω και τόσο υπόψη μου», δήλωσε ο Τεν Κάτε και πρόσθεσε: «Η τήρηση της τακτικής και της πειθαρχίας ήταν αυτό που έφερε την ομάδα στους 16 του Champions League και έφερε τόσα πολλά έσοδα στα ταμεία του συλλόγου. Μπορεί να έχεις καλύτερους παίκτες, αλλά να μην έχεις καλύτερη ομάδα. Μόνο αν δουλεύεις σκληρά και είσαι πειθαρχημένος τίθεται θέμα ποιότητας. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας. Είναι θέμα νοοτροπίας και ψυχολογίας».

Κληθείς να σχολιάσει τη σκληρή κριτική που δέχτηκε στο πρώτο ματς είπε: «Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία για μένα: να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Όλα τα άλλα δεν μετρούν. Πρέπει να προκριθούμε. Για μένα το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο (σ.σ υψώνοντας το ποτήρι του). Στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο θετικές σκέψεις και δεν υπάρχει χώρος για αρνητικές σκέψεις. Στις νίκες υπάρχουν πολλοί πατεράδες, αλλά οι ήττες είναι ορφανές».

Τέλος, ερωτηθείς για την απόδοση της άμυνας του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης, απάντησε: «Είναι μία επαναλαμβανόμενη ερώτηση. Φέραμε δύο νέους αμυντικούς, τον Καντέ και τον Μπιέρσμιρ, που είναι πολύ λίγο καιρό μαζί μας και χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστούν. Είναι ανθρώπινο αυτό. Υπάρχει αρκετή ποιότητα σε αυτό. Βέβαια δεν θα πω όχι αν μου φέρουν τον Τζον Τέρι».
Ρε σεις, καταλαβαίνει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής? Τρικυμία εν κρανίω βλέπω. Τα έχει κάνει πάνω του.

Εδιτ: δείτε και για τη σύγχυση που έλεγα.

Οπότε ας σχολιάσω τα μπολντ.

[ol]
[li]Ναι οκ, το πιάσαμε, πάλι οι παίχτες δεν τήρησαν το πλάνο. Για το ότι δεν είχες πλάνο θα μας πεις τίποτε?[/li][li]Αν δεν προκριθείς αύριο θα δεις μόνος σου τι Πατέρα έχει η ήττα.[/li][li]Για να σου φέρουν Τέρυ πρέπει να τον ζητήσεις. Εσύ μας λες ότι ο Βύντρα είναι ο Τέρυ της Ελλάδας. Ποιος λέει μπούρδες, εσύ η διοίκηση. Μάλλον εσύ φέτος τουλάχιστον.[/li][/ol]