Παναθηναϊκός

Απο φετος με τους νεους κανονες νομιζω περνας

Διαβάζοντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα:

• Αν ο ΠΑΟ δεν προκριθεί θα έρθει η συντέλεια.
  • Αν προκριθεί θα μιλάμε για μια ακόμα χρυσή (έλεος όμως) σελίδα στν ευρωπαϊκή ιστορία του.

Μα ποτέ μια μέση λύση σε αυτήν την χώρα?

Εμας μας συμφερει αποκλεισμος γιατι θα παρουμε 5 μυρια παραπανω αν μπουμε στους ομιλους.
Απο την αλλη χανουμε βαθμους σαν χωρα.
Δεδομενου οτι αυτα τα λεφτα δε προκειται να γινουν σοβαρες μεταγραφες μακαρι να περασει το βαζελακι γιατι βαριεμαι την καζουρα σε ολους τους φιλους βαζελους :smiley:

παμε μωρη αρρωστιαααααααααααααααααααααααα!!! 5 στις τσεχες!!! ολοι οακα ρε, 60000 να ειμαστε δεν περναει κανεις, ουτε η ρεαλ…

Η Βιγια…ρεαλ ομως περασε :stuck_out_tongue:

Κάποιος να σταματήσει τον Καραγκούνη από το να εκτελεί κόρνερ παρακαλώ. Ευχαριστώ.

edit: Όχι και τα φάουλ όμως, ευχαριστώ. Παρακαλώ.

Εδω κοιτα γκολ που εβαλε ο αμπαλος :stuck_out_tongue:

με τη μυτη τ εβαλε :stuck_out_tongue:

Χαχα διαβασα το comment πριν το εδιτ και αφου ειχε μπει το γκολ, και ανναρωτιομουνα αν βλεπεις αλλο παιχνιδι εσυ :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]ΕΤΣΙ[/SIZE]

θέλουμε δεξί μπακ. τουλαχιστον.
γεια όμως ε…

Μας αρρώστησε πάλι η ομάδα!!! Αντε γεια!! Τα’ παμε…

Βασικά, μετά από αρκετό καιρό που είδα ΠΑΟ σοβαρά, καταλήγω πως θέλετε νέο προπονητή κι όχι δεξί μπακ.

Μπράβο στους παίκτες του ΠΑΟ που κατάφεραν να προκριθούν κόντρα σε μια ομάδα πολύ πιο αδύναμη τους, αλλά:

1. αν ο Βύντρα έχει μέσο για να τον βάζει ο Τεν Κάτε (όπως λένε οι Παναθηναϊκοί), ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει ο Τζιλμπέρτο και έπαιξε σήμερα όλο το ματς. Μπας και έχει όρο στο συμβόλαιο που τους αναγκάζει να τον έχουν μέσα; Σήμερα ήταν χειρότερος από το χειρότερο Πατσατζόγλου (έτρεχε ανούσια, με πίσω βήματα και συνεχώς άφηνε ξεκρέμαστα τα 2 στόπερ που κατέληγαν να παίζουν 2 εναντίον 2). Και όταν τα στόπερ (aka άτεχνοι ποδοσφαιριστές) παίζουν κορόιδο με 2 γρήγορους αντιπάλους, τότε θα κάνουν γκέλα. Και μετά αναρωτιέστε γιατί τόσες γκέλες από παίκτες του ΠΑΟ. Ειλικρινά, αφήστε ελεύθερο τον Μάτος ή διώξτε τον Τεν Κάτε. Άσε που δεν αξίζει αυτό το μαρτύριο σε κανέναν αξιόλογο παίκτη…

2. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως οι παίκτες σας είδαν πόσα περιθώρια αποτυχίας έχουν στη φετινή χρονιά. Μηδέν. Και μετά από αυτό ακολουθεί “λυντσάρισμα”. Αν ο ΠΑΟ κάνει γκέλα στο ΟΑΚΑ νωρίς στο πρωτάθλημα, θα πάρουμε και νωρίς το τίτλο

3. Στις επιθέσεις της Σπάρτα στο α΄ημίχρονο, έβλεπες συνέχεια τον Σπυρόπουλο και τον Μουν πολύ πιο ψηλά από τα στόπερ. Διαφωνώ πως σήμερα το πρόβλημα ήταν το δεξί μπακ. Ο Τεν Κάτε εξέθεσε τον Μουν γιατί πολύ απλά έβαλε το Σισέ στα δεξιά, με αποτέλεσμα ο Μουν να είναι μόνος και έτσι η Σπάρτα να επιλέγει να επιτήθεται από εκεί, αντί από τα αριστερά όπου υπήρχε Λέτο- Σπυρόπουλος. Με 2 πάσες πέρναγαν το Μουν που προφανώς είχε οδηγίες να είναι ψηλά, όπως και ο Σπυρόπουλος.

4. Βλέποντας το δίδυμο Βύντρα - Σαριέγκι έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν ο ΠΑΟ δε βγάλει έναν από τους 2 για να βάλει μέσα κάποιον που παίρνει κεφαλιές, ξέρει να πέφτει πρώτος στη μπάλα και δε χαρίζει χώρο, θα έχετε σοβαρά προβλήματα. Δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως δεν έχετε στόπερ που προωθεί τη μπάλα. Μετά το σημερινό ματς, μου φαίνεται γελοίο. Είναι σα να μην έχω χέρια και να ψάχνω γάντια.

5. Σισέ εξαιρετικός και θα κάνει ζημιές

6. Ευτυχώς για σας που ο Λέτο δεν έχει ακόμη φυσική κατάσταση και για αυτό έδινε πάσες και πέταγε σέντρες από πίσω στο α΄ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο ψάρωσε πάλι πως τους έχει όλους μια χαψιά αλλά με αυτή τη φυσική κατάσταση, δεν πέρναγε ούτε στύλο της ΔΕΗ. Βάλτε του μυαλό και θα έχετε έναν πολύ καλό παίκτη.

7. Συμφωνώ με Μάνδρακα για στημένα Καραγκούνη κι ας έστρωσε τα 2 πρώτα. Απαράδεκτα στημένα

Όντως ο σισέ παρ’ ότι έχασε τρελά πράγματα μου άρεσε και μένα πολύ…Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο γρήγορος… (ήταν το πρώτο ματς του Παναθηναικου που είδα φέτος το καλοκαίρι, όποτε δεν τον είχα δει να παίζει)

Επίσης ίσχυει απόλυτα ότι αναφέρθηκε για τον Ζιλμπερτο! Απλά ανυπαρκτούσε σε όλο το Ματς

Λέτο ώραιος αλλά κουραστηκε, λογικό βέβαια

Για μένα ξεχώρησε πολύ ο Κατσουράνης…Μάκαρι να βοηθήσει την όμαδα

Δεν ξέρω τι λέτε για δεξί μπακ αλλά και αρίστερα ούτε ο Σπυρόπουλος μ’ αρέσει

Χάρηκα ΠΡΩΦΑΝΕΣΤΑΤΑ που περάσαμε αλλά απ’ την άλλη λυπήθηκα λίγο γιατί αν χάναμε θα’ φευγε ο Τεν Κατε και ίσως να σωζόταν η ομάδα…

Α οκ,δεν ειδα μονο εγω εναν ανυπαρκτο Ζιλμπερτο και εναν Σπυροπουλο που εκανε μονο τυφλες γιομες.

Σισσε,Κατσουρανης,Καραγκουνης,Σαλπιγγιδης ηταν παρα πολυ καλοι,ο Σισσε το χαλασε λιγο με τη βουτια στο τελος,αλλα νταξει ειχε τσατιστει που του τα πιανε ολα ο Μπλαζεκ.

Ο Σαλπιγγιδης δεν κανει φαουλ στο 3ο γκολ?

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έπαιζα μπάλα με τους φίλους μου, κάνει. Ο Μπλάζεκ έχει πιάσει τη μπάλα με τα 2 χέρια και την κλωτσάει από τα χέρια του. Απλά δεν ξέρω τι λένε οι επισήμοι κανονισμοί κι αμφιβάλλω αν μπορούσε να διακρίνει κανείς τέτοια λεπτομέρεια…

Ναι φάουλ κάνει. :-s

Και επίσης στο δεύτερο γκολ βγαίνει οφφσάιντ πριν στρώσει στον Κατσουράνη.

Για μια βραδιά ας αισθανθούμε κι εμείς λίγο γαύροι. :stuck_out_tongue:

Τι ευκαιρία ήταν αυτή που έχασε η Σπάρτα πριν το 3ο γκολ του βάζελου…8O

Για να δούμε κληρώσεις τώρα…

Καλά Mule σ’ εκείνη τη φάση αστραπιαία σκέφτηκα “τον πούλο ο Ολλανδός”.

Α, κατά φωνή:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΛΕ!!!