το παιχνίδι με την Ιντερ δεν ήταν καλό και έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
ελπίζουμε στο ότι ο Σιμάο είναι πλέον καλύτερος από ότι ήταν πέρυσι.
δεν ξέρω πραγματικά ποιό θα ήταν το καλύτερο σύστημα να κατεβάσει.
πιστεύω ότι περισσότερο θα κριθεί στην απόδοση που θα πιάσουν οι παίκτες της κάθε ομάδας παρά στα συστήματα. είναι νωρίς έτσι κι αλλιώς για να είναι “δεμένες” οι ομάδες.
Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς είναι σήμερα.
Μακάρι να μπορούσα να ημουν μέσα.
Ο Σιμάο όμως έπαιζε στόπερ τότε. Τώρα θα παίζει στη θέση του απλά με συγκεκριμένο ρόλο φύλαξης. Δε μου φαίνεται κακό, ειδικά αν βγαίνει πρώτος στην μπάλα. Αν αφήσει τον επιθετικό να πάρει την μπάλα και να γυρίσει μέτωπο τότε θα έχουμε πρόβλημα.
Το να βλέπουμε φάσεις από γκολ και να σχολιάζουμε δεν έχει και πολύ νόημα. Για να μπει γκολ, κάποιος έκανε λάθος. Το θέμα είναι συνολικά πως συμπεριφέρεται η άμυνα και στο παιχνίδι με την Ιντερ η μαύρη τρύπα ήταν ο Σιμάο και όχι ο Ζιλμπέρτο.
Τέλος πάντων, στη θεωρία εμένα δε μου φαίνεται κακό. Έχω ξαναπεί ότι όταν παίζει ο Σιμάο κερδίζουμε αμυντικά αλλά χάνουμε σε ανάπτυξη οπότε θέλω δύο αμυντικά χαφ που να μπορούν να κάνουν παιχνίδι και ίσως να απειλήσουν και την εστία. Οπότε θέλω Μάτος-Κατσουράνη (τον πρώτο και για τα στημένα γιατί τα κόρνερ του Καραγκούνη δεν παλεύονται). Η μόνη αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει είναι να μπει ο Σουηδός στη θέση του Ζιλμπέρτο (αλλά κι αυτόν δεν τον έχουμε δει τόσο καλά ώστε να έχουμε άποψη) ή να παίξει ο Καραγκούνης στα χαφ και να μπει ο Λέτο.
Α, κρατάω και μία επιφύλαξη πάντως ότι ο Τεν Κάτε μπορεί να κατεβάσει κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα…
παμε μωρη ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ…
φευγω κι εγω για οακα… αντε καλη μας τυχη, (δηλ. να μην παιξει ο αγκουερο, να τραυματιστει στην προθερμανση ο φορλαν, να τσακωθουν ο μαξι με το σιμαο κ να μην τη δινει ο ενας στον αλλο κ να τρελαθει ο σισσε να τους βαλει 2-3…) ολα πρασινα ρεεεε…
Αν και οι δικές μου πληροφορίες ήταν διαφορετικές… μιλούσαν για ξύλο στην Ομόνοια και δύο Ισπανούς στο νοσοκομείο… :-k
Τεσπα να προσθέσω ότι το ξυλίκι αυτό ήταν κατά πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα μικροεπεισοδίου που προηγήθηκε στο Σύνταγμα γύρω στις 18:00, στο οποίο υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας: Καμιά 50ριά Ισπανοί πούλησαν τσαμπουκά σε (κρατηθείτε) πέντε (5) βάζελους, και μάλιστα όταν οι τελευταίοι απομακρύνονταν, τους φώναζαν “Olympiakos, Olympiakos” και “Vicente Calderon, hijo de puta- Vicente Calderon”!
Καλά ο Μουν γενικά είναι 3 φορές χειρότερος από τον (βελτιωμένο πια σε σχέση με όταν τον δουλεύαμε) Βύντρα. Βασικά τι να λέμε, μια χαρά είναι ο Βύντρα για τα δέξια για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο σισε των 20 εκατομυριων δεν ειναι ουτε το δεξι του σαλπιγγιδη των 1,3 εκατομυριων…εδω και 3 χρονιες ο σαλπι ο καλυτερος τους παικτης…ξυπνατε ρε,δεν κανουν τα λεφτα τις ομαδες
Πολύ ωραίο ματς σήμερα.
Τελείωσε 2-3 γιατί η διαφορά επιπέδου Ισπανίας και Ελλάδας είναι τεράστια απλώς ο ΠΑΟ έκανε υπερπροσπάθεια και η Ατλέτικο έπαιξε όσο της χρειάστηκε…
μα δεν έπεσα τελείως έξω. Ο ΠΑΟ για το 0-0 πήγαινε και για αυτό ξεκίνησε με 4 αμυντικά χαφ. Απλά έφαγε αυτή τη φάβα γκολ και μετά το παιχνίδι άνοιξε και άφησε χώρο στην Ατλέτικο για αντεπιθέσεις και κατοχή μπάλας. Όσο όμως ο ΠΑΟ ήταν κλειστός, η Ατλέτικο δε μπορούσε να κάνει φάση μιας και είναι ακόμα δεν έχει ρυθμό.
Όπως κι αν έχει, το κέρδος για τον Ολυμπιακό από το σημερινό ματς είναι διπλό. Πρώτον θα έχουμε επιπλέον μερικά εκατομμύρια ? και κατά δεύτερον για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Λέτο από εκείνα τα σημεία θα σουτάρει μπας και ξαναβάλει γκολ!