Ρε, άσε τα σάπια τώρα, προέβλεψες ή οχι υπερβαρετό 0-0 με Κατσουράνη στόπερ και Ζιλμπέρτο στα χαφ?
και γιατι να μην το ξανακανει ?
αφου εχει ξαναβαλει ιδιο γκολ εναντιον του θρασυβουλου.
δυστυχώς επτοχεύσαμεν.
ο Ζιλμπέρτο δεν ακούγεται ειρωνικό να είναι ο καλύτερος μας παίκτης σε ένα παιχνίδι που έπαιξε σεντερ μπακ και φάγαμε 3 γκολ;
ο Σάλπι τι άλλο να κάνει;
ο Λέτο έδωσε δύναμη και ταχύτητα.
Ο Σισέ κατώτερος του αναμενομένου.
Ο Μουν μηδέν.
Ο Μάτος κάηκε.
Ο Τεν Κάτε ότι να’ναι.
Περίμενα περισσότερα από Κατσουρ.
Το ότι μένουμε εκτός CL μας δίνει πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα. Όχι ότι το λέω για δικαιολογία αλλά γιατί έτσι είναι. Όπως πέρυσι όταν εμείς σκοτωνόμασταν να τα βγάλουμε ελλάδα - ευρώπη ο γαύρος έφτιαξε διαφορά.
Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Οριακό offside το γκολ του Σαλπι και στα καπακια τρως ένα γκολ που η μπάλα πρέπει να περάσει από τον διαιτητή και κάτω από τα πόδια του Σιμάο.
Το 2ο το πνίγει ο Μάριο. Η ύπαρξη μεγάλου τερματοφύλακα (που δεν έχουμε).
Το 3ο πάλι φταίει ο Μάριο αλλά είναι και η σκατοκλάση του. Που να τραυματιστεί και να μη παρει ποτέ μεταγραφή το γαμημένο.
ε καλά, δεν είχα προβλέψει πως ο Τεν Κάτε θα δοκιμάσει πάλι τον Ζιλμπέρτο στόπερ. Ούτε ο Ζιλμπέρτο δε το προέβλεπε αυτό όταν έκανα το ποστ!
Μέχρι το γκολ της Ατλέτικο εγώ πάντως είχα κοιμηθεί. Για 30+ λεπτά τα πάντα πήγαιναν όπως τα προέβλεπα. Γιατί κάποιοι ξέρουν μπάλα και προβλέπουν και κάποιοι απλά μας quotάρουν:p
Συναγωνίζεται άνετα Αλέφα, ε!
Δομάζος: «Δεν είναι προπονητής αυτός»
Σφοδρή επίθεση, κυρίως, κατά του Χενκ Τεν Κάτε, αλλά και κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσε ο Μίμης Δομάζος, εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ, μετά την ήττα των «πρασίνων» από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 3-2.
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλε τον Μάτος. Επίσης, ο Χριστοδουλόπουλος είχε να παίξει δύο μήνες, ενώ δεν έβαλε τον Νίνη. Δεν είναι προπονητής αυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» για τον Ολλανδό τεχνικό, ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά της διοίκησης της ΠΑΕ.
«Ο Πατέρας λέει ότι ο Μουν είναι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο. Γιατί δεν παίρνουν το Σεϊταρίδη; Γιατί δεν πήραν τον Κυργιάκο που τους είπα;», κατέληξε ο κ.Δομάζος.
βλεπω εχεις αποθεμα γιατι εχεις συνηθισει εεε???
Πάνω κάτω ό,τι λέει ο outshined.
Και επίσης: Τι θα γίνει με το Σπυρόπουλο; Καρκίνο έχουμε βγάλει. Το 3ο γκολ δικό του.
Εχω για ολα τα χρωματα
Μαυρη τρυπα στα δεξια ο Μουν, μου φανηκε σαν τον Σπυροπουλο του 1ου ματς με την Σπαρτα οπου εμπαζε η πλευρα, παλι λογω ελλειψης ενος χαφ απο μπροστα…
ελπιζω o cisse να μην βαλει ουτε με τον εργοτελη, να τα φυλαξει ολα για το βιθεντε καλδερον…
Χαχαχαχαχα, αν συνεχισει ετσι αυτος, θα τον φωναζουμε Φλαβιο Σισσε
Πάμε μωρή Πανάθα για το 0-2 μες στη Μαδρίτη! :vibrate:
[SPOILER]
Σοβαρά τώρα, τα πράγματα ήταν απλά σήμερα: Καλύτερη ομάδα παιδιά. Με καλύτερους παίκτες, καλύτερο έλεγχο της μπάλας, περισσότερη ποιότητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού… Εμείς προσπαθήσαμε και σε τελική ανάλυση δεν τα πήγαμε κι άσχημα, όσο κι αν ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν θυμάσαι τα εγκλήματα του Σπυρόπουλου και του Μουν και γενικά την εικόνα της άμυνας-σουρωτηρίου που έτρεμε το φυλλοκάρδι σου κάθε φορά που ο άλλος σου έβγαζε κόντρα.
Αυτή η ομάδα μπορεί να πάει καλά στο UEFA (πώς το λένε τώρα πια τέλος πάντων). Και κυρίως, μπορεί επιτέλους να πάρει ένα γαμημένο πρωτάθλημα. Για να δούμε.
ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ; ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ; ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ :!: [/SPOILER]
ναι ρε ο π…ς… λεμε οτι ο γαυρος παιζει με 12 αλλα κ η ατλετικο δεν πηγε πισω… με 3 αμυντικα χαφ επαιζε…:lol::lol::lol:
Εντάξει, απόψε φάνηκε η διαφορά των 2 ομάδων.
Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε όσο μπορούσε, πιάσανε καλή απόδοση κάποιοι παίχτες (Λέτο, Σαλπιγγίδης),
άλλοι ήταν τραγικοί (Σπυρόπουλος, Μουν, Σισέ).
Απλά η Ατλέτικο έδειξε ότι μπορούσε να το βάλει το γκολ όποτε γούσταρε. Απλά πράγματα.
Φέρει ευθύνη ο Γκαλίνοβιτς στα 2 τελευταία γκολ κατά τη γνώμη μου.
Καλά για τον Τεν Κάτε τα σχόλια περιττεύουν. :lol:
παλι η νετ το γυρισε στο γαυρο, αηδια καταντησανε…ο γκωνιας αναλυει το παιχνιδι του παο, ημαρτον ρε που…η μου… κ βεβαια ο μητρο(γυφτο)γλου δεν κανει φαουλ,παιρνει την μπαλα παληκαρισια… ρε ουστ!!! εμεις φταιμε που σας πληρωνουμε…
Έτσι, πέστα!
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις δόκτωρα !!!#-o
α ρε βάζελε 0-3 σε ειχα παίξει … πάνε τα λεφτά για λίγο…
ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!
Καλά παίξαμε σήμερα! Φάγαμε μόνο 3, ενώ βάλαμε 2.
Μας αποκλείει η Ατλέτικο, που στην Ευρώπη έχει φάει καρπαζιές από τον ΟΦΗ.
Καλά ΘΑ τα πάμε και στο Γιουρόπα μωρέ. Προπαντώς, αυτό που λέει ο Χενκ τενκάτε. ΘΑ χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.
Έχουμε φοβερό πρόεδρο τον πατέρα, αυτόν με το μεγάλο κότερο.
Και τον Αντωνίου τεχνικό σύμβουλο, αυτόν που ήταν στην αθλητική κυριακή. Μια χαρά.
Και όποιος τα βάζει με τον προπονητή, τη διοίκηση και γκρινιάζει, είναι κρυφογαύρος.
Κατά τ’ άλλα, βγάλτε άχρηστο και το Σισέ εξυπνάκηδες.
Τimeous παληκάρι μου είσαι μεγάλο μ@λ@κηστήρι. Με την καλή έννοια πάντα.
Eλα που σας πειραξε τωρα.Περσι τα ιδια κανατε.
Εγω εχω μερικες απορριες…
Εδωσε τοσα μυρια για να παρει τον Λετο και τον εχει στον παγκο?Αν εχεις καλυτερο απο τον Λετο (κ πιο φθηνο) γιατι εκσασες τοσα λεφτα για ρεζερβα?
Πως γινεται οι Σιμαο και Ζιλμπερτο ενω επαιξαν πολυ καλα (κατα Τεντας ευαγγελιον) και να δεχτηκες 3 γκολ?Ευχεσαι δηλαδη σε καθε αγωνα να παιζουν τοσο καλα?
Θα ακουσουμε για τρυπα στα οικονομικα του Παναθηναικου λογω κοστους μεταγραφης Σισε και μη εισοδου της ομαδας στου ομιλους?
Οι Ματος και Χριστοδουλουπουλος γιατι επαιξαν?
Ο Μουν θα μπορουσε να σταθει επαξια σε μια ομαδα της δυναμικοτητας του Ιωνικου?
αναμενομενο
η επιθεση της ατλετικο στην αμυνα του βαζελου οποτε θελει πετυχαινει γκολ…στην ισπανια αν θελησουν να πιεσουν θα γινει η σφαγη του δραμαλη
ο σαλπιγγιδης σε τρελη φορμα!