Παναθηναϊκός

δηλαδη σου φαινεται σοβαρη αντιμετωπιση απο επαγγελματιες παιχτες αυτη?

κανονικότατα προπονούταν με την πρώτη ομάδα. αυτό που λες είναι 100% λάθος.
ότι δεν είχε ξαναδοκιμάσει σύστημα με 3 αμυντικά χαφ και ιδιαίτερα με Σιμάο, Μάτος, Κατσουράνη δεν το είχε κάνει.
αλλά και πότε ο τεν Κάτε έχει δοκιμάσει αυτά που εφαρμόζει;

Ακριβως.

Ποια θα ήταν η σοβαρή αντιμετώπιση? Να πουν, ΟΚ, φεύγουμε και σας χαρίζουμε και το συμβόλαιο?

Τι παει να πει οτι σου χαριζω το συμβολαιο βρε Chris? Σου λεει η ομαδα δεν σε θελω δεν σε χρησιμοποιω οποτε αν κατσεις θα χαθει η καριερα σου. Αν φερεις μια καλη προταση θα φυγεις και εχεις πανω απο 2 μηνες για να βρεις μια καλη προταση.
Ο Μαντζιος θα επαιρνε παραπανω λεφτα στη Κιεβο απο τον Παναθηναικο.
Θεωρεις δηλαδη σωστοτερο να μεινουν στη απραξια… Και ο Παναθηναικος δεν τους σπαει το συμβολαιο να τους δωσει καποια αποζημιωση αλλα τους δινει την δυνατοτητα να πανε παρακατω. Σε αυτο δεν βρισκω καθλου λαθος τον Παναθηναικο ασχετα αν π.χ. παιχτη σαν τον Κλειτον τον χρειαζομαστε.

Σιγά να μη έδινε η Κιέβο παραπάνω χρήματα στον Μάντζιο!
Καμιά καριέρα τους δεν θα χαθεί, μια χαρά ομάδα θα βρουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό τους.

Σου ξαναλέω, άμα εσένα σου έλεγαν να φύγεις από τη δουλειά σου και να πας σε μια άλλη με λιγότερα λεφτά θα το έκανες?

Έχει πλάκα όταν εμείς τα βλέπουμε τα πράγματα οπαδικά, αλλά για τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι οπαδοί και είναι επαγγελματίες μετράνε τα φράγκα στην τελική.

Πάντως, τώρα που ο Μπιέρμισιρ (ή όπως αλλιώς λέγεται) δείχνει να είναι καλός και να αξίζει θέση 11άδας, ανοίγει διάπλατα η ελεύθερη θέση στην 11άδα του ΠΑΟ για να παίξει ξανά βασικός ο Λουκάς Βύσμα! Πλέον είναι το μόνο “αξιόπιστο” σας δεξί μπακ!!! :lol:

Αν και δεν γινεται αμεση συγκριση για στους ποδοσφαιριστες η επαγγελματικη καριερα τους τελειωνει καπου στα 35 τους ενω η δικια μας θα τελειωσει καπου στα 65 μας (αν ειμαστε τυχεροι).
Ισως πριν δεν στο εξηγησα καλα. Αν εκαναν εθελουσια λοιπον στη δουλεια μου και ειχα 2 μηνες μπροστα μου θα ειχα ψαξει να βρω αλλου δουλεια για να μην ειμαι στην αβεβαιοτητα και μεινω στην απραξια και δεν μπορω μετα απο 6 μηνες, ενα χρονο να βρω αλλη δουλεια στο αντικειμενο μου.
Αν σου ελεγαν να φυγεις να πας καπου με λιγοτερα λεφτα και ηταν να ασκεις το αντικειμενο μου και να νοιωθεις χρησιμος και να πιστεψεις οτι θα μεινεις πολλα χρονια ενω ας πουμε θα εμενες στη τωρινη σου δουλεια για 200 ευρω παραπανω αλλα να ξερεις οτι μπορει και να σε διωξουν και ας σου δωσουν και την αποζημιωση νομιζω οτι πας εκει που νοιωθεις πιο σιγουρος.
Η ομαδα δεν ειναι κανενος εργολαβια και με το ετσι θελω τι θα κερδισουν? Καποια χιλιαρικα παραπανω και μετα? Θα παει ας πουμε θα παει στον Αρη ή στη Λαρισα, στη καλυτερη στην ΑΕΚ… Και μεχρι να ξαναβρεις την φορμα σου θα πεταξει το πουλακι και θα υπογραψεις με πολυ λιγα λεφτα αντι να ειχες φυγει νωριτερα με πολυ καλυτερους ορους.
Σαν να μου λες οτι οποιος εχει υπογραψει στη Ρεαλ ή στην Ιντερ ή σε οποια αλλαη ομαδα εχει λεφτα δεν θα φυγει ποτε κανενας αν δεν τελειωσει το συμβολαιο του… Δεν λειτουργει ετσι…

Μόνο που εδώ μιλάμε για 200 χιλιάδες ευρώ παραπάνω ή παρακάτω και εκεί το σκέφτεσαι.
Το ότι έχει 2 μήνες ο Μάντζιος (ή όποιος άλλος) να βρει ομάδα δεν έχει καμιά σημασία, αφού καμιά δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει λεφτά κοντά σε αυτά που παίρνει…

Όλα φυσικά είναι θέμα μάνατζερ. Αν έχεις το μάνατζερ του Σεϊταρίδη πχ, πας μπροστά…

γιατι αυτο που λες εσυ ειναι σοβαρη αντιμετωπιση σε εργαζομενο;;; :-k

Σε καμια δουλεια δεν σου δινουν περιθωριο πανω απο 2 μηνες να βρεις αλλου εργασια.
Και μην συγκρινεις τους ποδοσφαιριστες με τις πιο φυσιολογικες δουλειες που κανουμε οι υπολοιποι.
Δηλαδη θα ηταν καλυτερο να τους ειχε λυσει το συμβολαιο? Θα σου φαινοταν πιο σωστο.
Τελος παντων το βλεπουμε διαφορετικα το θεμα…

Kαι πως ακριβως θα το ελυνε;;;

Σου πληρωνει την ρυτρα του συμβολαιου και τελειωνει η ιστορια.
Το κοστος θα ηταν περιπου τα ιδιο…
Δηλαδη ειτε αποζημιωση ειτε τους πληρωνεις ολο το χρονο χωρις να παιζουν.Παντως ειναι κακο για την καριερα τους να μεινουν στην απραξια και εκεινοι το επαιξαν δυσκολοι.
Σου ειπα και πριν ειναι σαν να λεει ο οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης της Ρεαλ, της Τσελσι και ουτε καθεξις “Οχι δεν φευγω απο την ομαδα και ας μην παιζω” και του χρονου ουτε η Καβαλα δεν θα θελει να σε αγορασει.
Κοιτας την καριερα σου το μελλον σου. Πηγες καπου δεν σου εκατσε να καθιερωθεις οποτε παρακατω.
Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.

Πρώτον, το “θα μείνω κι ας μην παίζω” το είπαν πολλοί παίκτες της Ρεάλ φέτος.

Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ότι η καριέρα τους θα χαθεί επειδή δεν έπαιξαν ένα χρόνο (άσε που με τον Τεν Κάτε σίγουρα θα παίξουν κάποια στιγμή). Δε μιλάμε για παίκτες που τους πήραν τα χρόνια. Και εν πάση περιπτωσει σιγά τις προοπτικές καριέρας που είχαν στη Χερέθ, την Κιέβο, την Αταλάντα και τη Σίβασπορ…

Οντως πολυ εμειναν στη Ρεαλ και τι εγινε? Θα πανε καποια στιγμη σε μικροτερες ομαδες και σιγουρα χωρις να παρουν τα ιδια λεφτα.
Οσο για ενα ποδοσφαιριστη που η επαγγελαμτικη του ζωη ειναι 15 χρονια περιπου τοτε το να μεινεις ενα χρονο off και οταν υποτιθεται οτι εισαι στη καλη σου ηλικια μου φαινεται παραλογο.
Μετα πιστευω οτι θα βρουν πιο δυσκολα καποια καλη ομαδα.
Και θεωρω τις συγκεκριμενες ομαδες καλυτερες απο το Πανιωνιο, τον Ηρακλη ή δεν ξερω και εγω που αλλου μπορει να καταληξουν τετοιοι παιχτες. Αν πηγαιναν εκει πιστευω οτι θα τους ανοιγαν περισσοτερες πορτες και ποσο μαλλον που θα πηγαιναν δανεικοι οποτε θα επεστρεφαν στο Παναθηναικο.
Δεν μου φαινεται τοσο παραξενο. το εχουμε δει σε πολλες ομαδες να δινουν δανεικο ενα παιχτη και οταν επιστρεφει μπορει να παραμεινει στην ομαδα ή να τον αγορασει η ομαδα που τον πηρε δανεικο.
Απλο παραδειγμα ο Πιζαρο.

το πρόβλημα είναι με κάποιους παίκτες που πήγαν να το παίξουν πονηροί.
εκεί δικαιολογώ το να στραβώσεις και να τους πιέσεις.
π.χ. όλοι ξέρουν πως ο Τζιόλης είχε συμφωνήσει με την Βέρντερ να αποκτήσει ει δυνατόν την ελευθέρας του αρνούμενος να πάει σε όποια ομάδα κατέθετε προσφορά για να συνεχίσει εκεί. Τα κοντά 2 εκ. ? που απέρριψε από την Αταλάντα το επιβεβαιώνουν.

στην ίδια πορεία κινήθηκε και ο Μάντζιος. Τον οποίο ο Τεν Κάτε θέλει αλλά η διοίκηση έχει ασκήσει βέτο.

Κλέιτον, Ματος και Ιβανσιτς όμως είναι απόλυτα αντίθετη περίπτωση.

Συμφωνω. Και για Ματος και Ιβανσιτς συμφωνω απολυτα. Για τον Κλειτον εχω μια ενσταση αλλα ειδικα αυτον μπορει να τον δουμε και βασικο.
Ασε που εχουμε και τα φιλικα και μπορει να τους βαλει και να τρελαθουμε εντελως.

Ζω για τη μέρα που το ίδιο που παθαίνει ο Τζιόλης, ο Μάντζιος, νωρίτερα ο Παπαδόπουλος και ο Μόρις, θα το πάθει ο νο. 1 άμπαλος.

Λίγο δύσκολο έως απίθανο όμως όταν ο πατέρας σου είναι αντιπρόεδρος στην ελληνική αντίντας και τα έχεις με την κόρη του αργύρη μήτσου, εξαιτίας τον οποίων έχεις καπαρωμένη θέση στον ΠΑΟ και λέγεσαι Λουκάς Βύσμα.

Επίσης ένα ενδιαφέρον κείμενο εδώ http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayColumn.aspx?2401

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το γυναικείο βόλευ. Τιμωρήθηκαν όλες οι παίχτριες μας με 1 αγωνιστική για τα μπλουζάκια με το ΤΣΟ+ΛΟ, ακόμα και αυτές που δεν τα φορούσαν. Και όλως τυχαίως βγαίνει πρώτο παιχνίδι της σαιζόν στην έδρα του γάβρου. Πόσο πολύ έχουν χεστεί πάνω τους όμως?

ναι ολος ο κοσμος ασχολειται με pampers στο γυναικειο βολευ… πας καλα? με γυναικειο βολευ ασχολιεσαι…???

Ρεδ Ραμ … ο νο 1 αμπαλος ειναι ο Βυντρα δηλαδη ? Αν κοιτωντας τον Παναθηναικο αυτο βλεπεις …ε ξερω γω τοτε δεν μου κανει εντυπωση που αχολησαι με το γυναικειο βολευ #-o