A ναι ξέχασα, αυτά είναι άγνωστα αθλήματα για σας.
Λοιπόν: κάτι που πέρασε στα ψιλά χτες.
Τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός δίνει 2 παίχτες δανεικούς σε ΠΑΟΚ και Λάρισα.
Παράλληλα κάπου πιο μακριά, στη Λατινική Αμερική, η Φλουμινένσε παίρνει τον Έκι Γκονζάλες από τη Ροζάριο Σεντράλ, ως ελεύθερο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:
[ol]
[li]O Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει από τη Φλουμινένσε το Ροντρίγκεζ Γκάμπριελ.[/li][li]Ο Γκονζάλες ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό, και είχε δοθεί δανεικός στη Ροζάριο. Στις 31 Γενάρη φέτος είχε πει ότι ο δανεισμός του στη Ροζάριο έληγε το καλοκαίρι, και μετά θα αποφάσιζε τι θα κάνει.[/li][/ol]
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ: ο Γκονζάλες δόθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Φλουμινένσε.
Εδιτ προς απόπάνω: δεν είναι απλά ο νο.1 άμπαλος. Είναι ο νο1. ΑΜΠΑΛΟΣ του Παναθηναϊκού. Άσε με να ασχολούμαι με ό,τι νομίζω, έλα να παίξεις και καμιά μπαλίτσα με τα παιδιά του φόρουμ όμως αφού ασχολείσαι με μπάλα.
Αμ, πως δεν ξέρω… Θα ήταν άλλη υπόθεση οι μπαλιές του μπροστά και το πάθος του…Αλλά επειδή αγαπούσε την ομάδα και ήταν στρατιώτης της, το συζητάμε αν και όταν φύγει το υπάρχον τεχνικό τιμ. Θα πλακωνόταν με τον ολλανδό στην πρώτη εβδομάδα.:lol:
Μεσα … αν και γεροσαπιος δεν εχω πει την τελευταια μου λεξη.
Σοβαρα σε χαλαει ο Βυντρα πως επαιζε περσυ δλδ … σεντρα δεν μπορει να βγαλει ακομα ειναι γεγονος , αλλα ανασταλτικα τον τελευταιο χρονο επαιζε μια χαρα. Πιο παλια ομολογω τον μισουσα . Τωρα αυτο που πα εγω για το βολευ δεν το πιασες αλλα δεν πειραζει . Δεν εχω και πολλες ορεξεις για οπαδιλικια . Τα χω ελατωσει λογο αδιαφοριας . Οποτε απλα κουβεντα κανουμε . Για την μπαλα προφανως μεσα εκτος κ αν ειστε απο τους αρρωστους που παιζουν καθε μερα και τρεχουν σαν σκυλια
τον Λεμονή τον είχαν καλέσει μια φορά με γνώμονα τους προπονητές που συμμετείχαν την προηγούμενη περίοδο στο CL.
Για αυτό και είχε πάει ο Λεμονής και όχι ο Βαλβέρδε.
Ο Τεν Κάτε χαίρει τεράστιας εκτίμησης για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και αυτό το αναφέρουν συνεχώς όσοι ασχολούνται με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (Σωτηρακόπουλος, Δημάτος κλπ). Το αρνητικό του αφορά στον (τουλάχιστον) ιδιότροπο χαρακτήρα του.
Μια ερώτηση προς αυτούς που δε θέλουν να βλέπουν και να ακούν τον Τεν Κάτε. Αν στο τέλος της σαιζόν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχοντας παίξει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και τεθεί θέμα παραμονής ή μη του Τεν Κάτε ποιά θα είναι η στάση σας;
ναι οντως πως γινεται ο ντειβιντ να μην κανει για τον παναθηναικο και καποιες εφημεριδες(αποτι μου ειπε ενας φιλος) να λενε οτι οι σκαουτερ της γιουβε εχουν ξετρελαθει με τον ντειβιντ…
Αν κατακτησει το πρωταθλημα , ας δουμε πως θα χει γινει και θα κρινουμε … γιατι αν ολοι σερνονται δεν λεει και πολλα . Στους μονοφθαλμους ξερουμε ποιος ειναι βασιλιας ε , οπως και ΑΝ η γιαγια μου ειχε @@ τι θα ταν κτλ :lol:
Είναι μαθηματικά βέβαιο πως στα ελληνικά γήπεδα θα τον τρελάνουν στα ρατσιστικά συνθήματα. Για “εμάς” είναι “ένα αστείο της καθημερινότητας” ενδεχομένως. Για την υπόλοιπη Ευρώπη είναι σημαντικότατο.
Για τον Σισε αρχιζω να συμφωνω μαζι σου. Αν δεν δειξει ενα πολυ καλο και αποτελεσματικο αγωνιστικο προσωπο δεν θα τα καταφερει εδω. Οσο για τα ρατσιστικα σιγουρα ειναι λαθος.
Και ο Ζιλμπερτο… αλλος παιχτης,ε? Ειδες αν εχεις παιχταραδες διπλα σου πως φαινεσαι πολυ καλυτερος?