Παναθηναϊκός

Ειναι σαν να διαβαζεις Gossip News. Πραγματικα απαραδεκτο εξωφυλλο.
Ελεος. Ειμαστε πολυ χαλια σε αυτα. Τρωγομαστε μεταξυ μας.

H Derby αρχισε να ειρωνευεται απο τοτε που εκλεισε για ενα διαστημα και μετα ανοιξε με νεο ονομα.
Ποιος ξερει τι παιχτηκε.

:-k

Δεν είναι πλέον της διοικήσεως. :wink:

Ναι προφανως φαινοταν οτι στην αρχη ηταν το τσουτσεκι της διοικησης και μετα την αλλαγη εγινε ανεξαρτητη.
Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι αδικαιολογητο αυτο που κανουν εις βαρος της δικιας τους ομαδας.
Μαλλον θα εχει γινει χοντρος καβγας με τη διοικηση ή κατι τετοιο ωστε να κραζουν τα παντα με την πρωτη ευκαιρια.

Δηλαδη με το σημερινο εξωφυλλο σε ποιους πελατες στοχευουν ??
Εμενα μου φενεται οτι πιο πολλοι ολυμπιακοι θα την παρουν που θα θελουν να τα διαβασουν απο χαβαλε και καζουρα, παρα οι ιδιους οι οπαδοι του παναθηναικου.

μπα
μην το λες
είναι πολλοί οι παναθηναϊκοί που γουστάρουν γκρίνια.
που δεν θέλουν Τεν Κάτε, που δε θέλουν Αντωνίου κλπ
και αντί να επικεντρωθούν στο ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προτιμούν να ψάχνουν προβλήματα.

Αφού, τα έχουμε βρει, γιατί το μπιπ-με το θέμα?
Δηλαδή όποιος κριτικάρει τη δουλειά τους ψάχνει προβλήματα?
Και ποιος δηλαδή είναι ο καλός δρόμος?
Ότι χάνουν από το βόλο?

στην ελλαδα ολοι εχουμε την εντυπωση οτι οι 3 του κεντρου σε καθε ματς πρεπει να κερδιζουν και οτι αν δυσκολευτουν να κερδισουν παει να πει οτι ολα πανε στραβα,παραβλεποντας το γεγονος οτι υπαρχει και αντιπαλη ομαδα στο γηπεδο.να προσθεσω οτι οι μικρομεσαιες ομαδες στη σουπερ λιγκ εχουν ανεβει αρκετα σε σχεση με πιο παλια πρωταθληματα.αυτα ολα σαν σχολιο με αφορμη το οτι ο παο εχασε απο το βολο…

Και σκέφτηκα να κάνω σχόλιο ότι δεν αφορά εσένα, γιατί όντως δεν είχε να κάνει με σένα.
θέλω να πω υπάρχει κόσμος που χαλιέται με όλα.
με το ζιλμπέρτο, με το Σισσέ γιατί μας βγήκε Κωνσταντίνου, με το Σιμάο (γιατί έφαγε το Μάτος), με τον Γκάμπριελ (γιατί παίζει περισσότερο από τον Νίνη), με το ότι να’ναι.

Εγώ δε θα κολλήσω στο φιλικό με το Βόλο. Φαίνεται πως ο Ζιλμπέρτο παίζει πολύ καλύτερα με τον Κατσουράνη δίπλα του, φαίνεται ότι ο Νίνης είναι στην καλύτερη κατάσταση εδώ και χρόνια, φαίνεται πως με Μαρίνο και Γιούρκα κλείνουμε κατά πάσα πιθανότητα την τρύπα στα δεξιά, φαίνεται να παίζει καλά ο Σουηδός και να μπαίνει ενδεκάδα, φαίνεται να έχουμε λύσεις και στα αριστερά, φαίνεται να ξαναυπολογίζει τον Κλείτον για λύση στον άξονα, φαίνεται να υπάρχει καλό κλίμα.

Όλα φαίνονται βέβαια. Για αυτό λέω ότι φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Επίσης, οι σχέσεις των παικτών με τον Τεν Κάτε φαίνεται να είναι σε καλύτερο επίπεδο.

Αυτά.

Αυτό βλέπεις εσύ? Δε βλέπεις ότι απλά έχουν πέσει όλοι, και οι μεγάλοι απλά πολύ περισσότερο? Η ψαλίδα έχει κλείσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω?

Εδιτ: οutshined φυσικά και κατάλαβα ότι μιλούσες γενικά. Απ’ όλα τα παραδείγματα που έθεσες, το μόνο που με ενοχλεί είναι ο Σίλβα. Ο Σιμάο δε φταίει που ο Ολλανδός είχε κόμπλεξ με το Μάτος. Ούτε που ο Τενκάτε που ο Καραγκούνης τον γλείφει για να παίζει αυτός σε βάρος του Νίνη

αυτή ακριβώς είναι χρονια η ένστασή μου και το επιχείρημά μου αν θες για τον Ολυμπιακό.
Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ σε κάθε πρωτάθλημα θα χάσουν και μέσα στην έδρα τους ματς που μαλακίστηκαν. Εργοτέλη, Θρασύβουλο.
Στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπεται.

Εγώ όταν ο άλλος το αξίζει να με κερδίσει. Αλλά αυτό να συμβαίνει με όλους. Δυστυχώς αυτός που θα έχει τις λιγότερες απώλειες από τους μικρούς θα πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος γιατί τα ντέρμπι έρχονται μια η άλλη και οι τελικές διαφορές είναι συνήθως μικρές.

εχουν πεσει οι 3 μεγαλοι ναι.αλλα πιστευω οτι η ψαλιδα εχει κλεισει αρκετα γιατι εχουν ανεβει αρκετα οι μικρομεσαιοι

@outshined

οταν ο γαβρος δυσκολευεται παιρνει την βοηθεια του κορακιου ειδικα μεσα στο καραισκακη

ΠΑΟ - ΑΕΚ συμμαχία! Γι-χα!

Είδα πώς την πήραμε και στη Λάρισα την βοήθεια του κορακιού. :slight_smile:

για το ματς ομως με τον θρασυβουλο που δε δοθηκε το πεναλντακι που εκανε ο παντος(τον παντο τον πιανει και η καμερα να γελαει) δε λεμε τιποτα ομως…

Ο tempora, o mores φίλτατε κριςπ.

:wink::!:

Ούτε για το πεναλτάκι που δεν έδωσε σε καταφανέστατο χέρι σε σουτ του Όσκαρ στο ίδιο ματς είπαμε κάτι…

θες δηλαδη να πιασουμε και ολα τα οφσαιντ και τετοια που σας δινουν ή δε σας δινουν οι διαιτητες?

Όχι γιατί έχω καλή μνήμη και θα φτάσουμε μέχρι το κύπελλο που πήρε ο ΠΑΟ με τα τρία ανύπαρκτα πέναλτυ.
Δε σε συμφέρει.

Απλά έχει πλάκα πως από το Derby και τη μεταγραφή Σεϊταρίδη φτάσατε ΠΑΛΙ να κλαίγεστε παρέα για της διαιτησία.

οι γαβροι μπερδευετε την διαμαρτυρια με την κλαψα.οταν σχεδον τα μισα απο τα 13 πρωταθληματα που εχεις παρει ειναι με βοηθεια της διαιτησιας και το 1 το πηρατε στα χαρτια τοτε δεν πρεπει να μιλατε…

[QUOTE=original1924;699098]οι γαβροι μπερδευετε την διαμαρτυρια με την κλαψα.οταν σχεδον τα μισα απο τα 13 πρωταθληματα που εχεις παρει ειναι με βοηθεια της διαιτησιας και το 1 το πηρατε στα χαρτια τοτε δεν πρεπει να μιλατε…[/QUOTE

Δώδεκα πήραμε σε δεκατρία χρόνια…το ένα μας το χάρησες εσύ:), ευχαριστούμε:wink::!: