το χάσαμε το κορμί πατριώτη…
οτι πηρατε (κ οπως το πηρατε) πηρατε…αν δειτε το πρωτοσελιδο της πρασινης θα καταλαβετε τι θα εχει κ φετος…
[quote="“stef,post:4120,topic:3434”]
χαχα ναι οντως μπερδευτηκα:p
το έχουμε χάσει στο φόρουμ, ε. όποιος κοιτάξει το θρεντ του ολυμπιακού θα δει τον κρισπ να κλαίει μαζί με τον πρωταθλητή επειδή “του παίρνουν τον έλεγχο της διαιτησίας μεσα από τα χέρια κ η διοίκηση του ολυμπιακού δεν κάνει τπτ !” :lol:
την ίδια ώρα που σε άλλα 150.000 ποστ λέει οτι δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας #-o
ε εκεί τελειώνει κ η κουβέντα 8)
Τα λεφτά μου ότι ο Σκορτζ διαβάζει derby και ηδονίζεται.
Κάθομαι.
Ανάβω ένα τσιγάρο.
Χώνω τα πόδια μου στην άμμο.
Κοιτάω τον ωκεανό.
Η απάντηση είναι μπροστά μου:
Μαλιστα, νεο επεισοδιο με Τζιολη και Δημουτσο.
Ειδικα με τον Τζιολη εχει ξεφυγει το θεμα…
Μονος του καταστρεφει την καριερα του.
μα γιατι ,ιλατε ετσι για τον ολυμπιακο και για διαιτησια κτλ.αφου ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι την διαιτησια την εχει ο ηρακλης,η λαρισα,ο ατρομητος,η καρδιτσα και η ανω πετροραχη φλωρινης.ο ολυμπιακος οτι εχει παρει το πηρε με την βοηθεια του λαου του που πρεπει αυτην την στιγμη να ξεπερναει το 1000000000000000 σε πλυθησμο:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πέθανα στα γέλια με αυτό το άρθρο: gavros.gr Τι γράφει το άτομο ρε…“δεν το σκέφτηκε και πολύ ο επόπτης να σηκωσει τη σημαία…”. Ε βέβαια να το κάνει σιγά σιγά, να μην πονέσει τόσο…:lol: Μια φορά τους παίξαν 50-50 στο καραισκάκη και τρέχουν πανικόβλητοι…:roll:
αδικια ρε γαμωτο,να την σηκωσει κατευθειαν;;;;μα να μην παει να χτυπησει κανα σουβλακι και να πιει κανα καφεδακι πρωτα;;;;να ερθει μετα με την ησυχια του και να σηκωσει το σημαιακι.
εδώ ο εργοτέλης τόλμησε να μην σεβαστεί τον ολυμπιακό, επειδή ήταν φιλικό το ματς, στη σημαία κολλάτε ?
μούφα η ομάδα σήμερα, υπήρξε και λίγη ατυχία, αλλά γενικά πολύ γιόμα λέμε.
άλλη μια φορά θετικός ο Σουηδός.
ο Λέτο ούτε επίτηδες να το έκανε για να ήθελε να σπάσει τα (ήδη σπασμένα) νεύρα των γαύρων.
Ουτε σε φιλικο δεν μπαινει τετοιο γκολ ομως ε ?
O Leto καλα το παει.Σε μας ετσι δεν επαιζε παντως…
πολύ τυχερό και σχεδόν ειρωνικό γιατί ο Ρόκα που είχαν στο τέρμα είχε βγάλει κάτι πολύ δύσκολα σήμερα.
γενικά ο διαιτητής ήταν σχετικά αγχωμένος ναμη δώσει κουκούτσια με αποτέλεσμα να δώσει 2-3 αστεία σφυρίγματα όπως ένα φάουλ στο Σπυροπουλο στο πρώτο, ένα φάουλ στον Κατσουράνη έξω από την περιοχή και την κίτρινη στον Καραγκούνη.
Το offside στο τέλος του ημιχρόνου στο Σαλπιγγίδη θέλω να πιστεύω πως ήταν ανθρώπινο λάθος.
Δεν ειδα το ματς.Κοιμομουν και μετα ειδα την εθνικη.
Ε μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει κατι τραγικο σε ματς του πρωταθληματος.
Μια νεα αρχη ? Ας ελπισουμε.
Τι άλλο μπορεί να ήταν?
Ό,τι ήταν και το περσινό οφ σάηντ στον Κλέητον στο Καραϊσκάκη πέρσι.Που έγινε πέρσι.
Ή, ό,τι ήταν και το φετινό οφ σάηντ στον Ζαϊρί στο Αλκαζάρ. Που έγινε φέτος.
(Έλα, πετάξου να μου πεις ότι κλαίω πάλι, μπορεί να εκνευριστώ και να πάρω κι άλλο πόντο… )
Δεν έχω παρακολουθήσει κανένα φιλικό γενικά φέτος,δεν έχω γνώμη