Διαφώνησα κυρίως στο point που έβγαινε από το προηγούμενο ποστ σου ότι η μια ομάδα έχει παίκτες για Ελλάδα και η άλλη παίκτες για Ευρώπη. Θέλω να πω ότι ναι, απαιτώ από τον Ζεβλάκοφ και γενικά τον Ολυμπιακό ακόμα και με αυτό το ρόστερ που έχει τώρα να πάρει το πρωτάθλημα (εδώ κόντεψε να το πάρει η ΑΕΚ το 2005) και αντίστοιχα αν ήμουν Παναθηναϊκός θα είχα από αυτή την ομάδα απαίτηση να παίρνει αποτελέσματα και στην Ευρώπη.
Όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην ίδια φάση αρχές των 00’ς αυτό που του έλειπε για μένα δεν ήταν ένας η δύο σούπερ αμυντικοί όσο ένας προπονητής που θα δίδασκε άμυνα.
Ρε μάγκα, κάναμε 10 καλές ευκαιρίες (στις λέω και όλας άμα θες) και βάλαμε ένα γκολ. Τι είναι αυτό, τύχη? Η Γαλατά έκανε 5 ευκαιρίες και οι 3 μπήκαν μέσα…Το τρίτο γκολ που φάγαμε, είναι από το πιο γκαντέμικα που έχω δει…τι άλλο θες δηλαδή?
10 ? Πολλες μου φαινονται.
Η Γαλατα εβαλε ενα τετ-α-τετ (ναι σαν αυτο που εχασε ο Πετροπουλος) και ενα γκολ απο την γραμμη
της μικρης περιοχης.Αυτο δεν ειναι γκαντεμια ή τυχη.Ειναι ελλειψη αμυντικων/κακη αμυντικη λειτουργια.
Και παλι ρε κοζυ οτι κανει ο παναθηναικος στο ποδοσφαιρο για σας ειναι η κωλοφαρδια η χουντικη παρεμβαση (71).
Στο μπασκετ παλι λετε το παιρνουμε με διαιτησια.
Και ρωταω ο παναθηναικος σε οποιοδηποτε αθλημα εχει κατακτησει κατι χωρις κωλοφαρδια η διαιτησια.?
Οταν καθε χρονο στα προκριματικα κληρωνεσαι με την πιο αδυναμη της κληρωσης τι ειναι?Ικανοτητα?Ειναι ζεστα τα μπαλακια?Τι?Πες ρε παιδι μου…
Για το 71 δεν εχω να αναφερω κατι γιατι δεν ειχα γεννηθει http://www.youtube.com/watch?v=DpwuzOOVjug
Θα πεις η τυπισσα λεει οτι θελει.Αλλα οταν ανοιγει το στομα ο Κατσουρανης ολα ειναι αληθειες.Τι λες λοιπον?
Συμφωνω.Για να ειναι ζεστα τα μπαλακια πρεπει καποιος να τα εχει ζεστανει.
Αρα δε διαφωνουμε καπου…
Edit:
Tην περιοδο της εφταρας (2003-2004) ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη ειχε: 6 γκολ ενεργητικο και 13 παθητικο.
Ο ΠΑΟ φετος εχει μεχρι στιγμης 7-11 και δρομο τουλαχιστον 5 παιχνιδιων ακομα.
Τι λετε θα το σπασει το ρεκορ?
Μη βγει κανεις και πει για περισσοτερα παιχνιδια του βαζελου φετος γιατι ειστε Ευρωπαιοι και δε μασατε απο αυτα
Όπως τώρα δεν είναι γκαντεμιά και ατυχία, αλλά ανικανότητα (κάτι που επαναλαμβάνεται σταθερά δεν μπορεί να αποδωθεί στην τύχη, είτε ευνοικό ή αρνητικό είναι αυτό), έτσι και τότε (όταν ο παο πήγαινε καλά στην ευρώπη) ήταν θέμα ικανότητας, καλής, στρωμένης, δουλεμένης ομάδας, που ήξερε ποια ήταν και ποιες ήταν οι δικές της δυνατότητες και του αντιπάλου και αναλόγως αντιμετώπιζε τα παιχνίδια. Τώρα, αυτή η ομάδα δεν έχει άμυνα, ούτε αμυντική λειτουργεία, δεν έχει πλάνο, δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει αρχή και τέλος. Ακόμα και να πάρει το πρωτάθλημα (που δεν θα το πάρει), εγώ δεν θα είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Το αντίθετο. Η διοίκηση δεν ξέρει τι της γίνεται. Σκορπάει λεφτά χωρίς πλάνο, χωρίς προγραμματισμό.
Αλλά για την κωλοφαρδία που λες, είναι για γέλια. Πότε ήταν ο παο κωλόφαρδος;; όταν κληρωνόταν με γιουβε, κορουνια και αμβουργο και περνούσε και σας σας απέκλειαν μόλντε, χερενφειν και μακάμπι χαιφα;;
όταν με αρσεναλ, μαγιορκα και σάλκε που ήταν ομαδάρες τότε έβγαινε πρώτος και σεις 4οι, με κληρώσεις πολύ καλές;;;
Ψάξε να δεις ότι ο οσφπ είχε 9 στις 10 κληρώσεις λουκούμι, και το μόνο που κατάφερνε ήταν να βγει 4ος γιατί δεν υπήρχε 5ος.
Αντίθετα εμείς 9 στις 10 είχαμε άσχημες κληρώσεις (μιλάω για ομίλους, στα προκριμάτικά οι ισχυροί έχουν συνήθως έτσι κι αλλιως καλή κλήρωση, εκτός από φέτος που άλλαξε το σύστημα ο πλατινί), και τις περισσότερες φορές περάσαμε τον όμιλο. 2 φορές μάλιστα περάσαμε από διπλούς ομίλους, τότε που αντί για την φάση νοκ άουτ των 16 είχε πάλι όμιλο. Οι βαθμολογιες της ουεφα μιλάνε από μόνες τους.
Αν εσύ το θεωρεις κωλοφαρδία, είναι το ίδιο γελοίο με όσους δικους μας τώρα, δεν βλέπουν τα χάλια, αλλά βλέπουν μόνο γκαντεμιά και ατυχία…
Ωραία απάντηση ρε, τι να σου πω, εμπεριστατωμένη, μένω άφωνος, μακάρι να γελούσα και γω τόσο, με τόση ευκολία, μάλλον θα μουν ευτυχέστερος (ξέρεις αυτό που λένε, για το παιδί χαρά γεμάτο)
Μπορώ, να σε κάνω να χάσκεις και να χαχανίζεις ακόμα περισσότερο:
άντε ρε άθλιε γαύρε, τράβα να πάρεις κανένα μαιμουδοπρωτάθλημα ακόμα και να χαχανιζεις ακόμα περισσότερο, τόσο μυαλό έχετε…