Παναθηναϊκός

Σχετικά με το σκυμμένο κεφάλι, χτες ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία ( και αισιόδοξα) του παιχνιδιού για τον παναθιναικό ήταν ακόμα και μετά το 0-2 αλλά και το 0-3 από τη μέση και πάνω έπαιζε σαν να ήταν 0-0 το ματς. Οπότε τι φταίει? Βρες το και εσύ και πάρε μέρος στο διαφωνισμό!

Εγώ το παίρνω προσωπικά; Καμία σχέση. Απλά δείχνει ότι εγώ κάνω πλάκα ενώ εσείς τα παίρνετε στα σοβαρά. Χαλαρώστε, για μπάλα μιλάμε, πλακίτσα κάνουμε. Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος…

Όσο για τα υπόλοιπα που λες απλά ενισχύουν αυτά που λέω εγώ, ότι στον ΠΑΟ πάντα φταίνε όλοι. Πάντα και ο προπονητής. Και αθροιστικά ε; Δηλαδή δε μας νοιάζει αν σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι έφταιξε κάποιος παίκτης ή ο προπονητής, κρίνουμε από την προιστορία του. Τα παιχνίδια χάνονται γιατί κάποιοι κάνουν λάθη. Άλλοτε οι παίκτες άλλοτε ο προπονητής. Ο μηδενισμός δε μου ταιριάζει για κανέναν. Αντίστροφα και οι επιτυχίες.

Καλά χτες που έλειπε ο άλλος και κατέβασε την ομάδα χωρίς φορ, άρχισα να νοσταλγώ το γίγαντα το Μανωλάκη τον Ολισαντέμπε(ο οποίος παρεμπιπτόντως οδηγεί την ομάδα που παίζει στην Κίνα στην κούπα, με 9 γκολ σε 9 ματς) ή ακόμα και τον Κωνσταντίνου (εντάξει παραλήρημα τέλος).

Αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 4-5 χρόνια όποιον παίχτη και νά χαμε μπροστά. Α, ρε, τι άλλο θα δούν τα πολύπαθα ματάκια μας.

Ο jim_rotten γενικα τα ειπε ωραια για το πως πρεπει να παιζει μια ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη.

Σχόλιο γαύρου σε αθλητικό σάιτ:

Ο καθρέπτης της ομάδας είναι η ευρωπαϊκή πορεία… Αήττητος ο γαύρος, με 5 στα 5 και 8-0 γκολ… Δεν μας ενδιαφέρει, εμάς τους Ευρωπαίους, που παίζουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το πρωτάθλημα της πράσινης παράγκας, όπου ακυρώνονται κανονικά γκολ (βλ. σεμινάρια διαιτησίας) ως off side και κλέβονται ασύστολα βαθμοί… Υ.Γ. Τι θα γίνει, ρε παιδιά, θα δώσει και κανένας άλλος ποντάκια στην Ελλάδα; Αισθανόμαστε πολύ, μα πάρα πολύ, μόνοι…

:lol:

Tι κολοτόυμπα είναι αυτή? Αυτά τα σχόλια κάναμε το 99% των παναθηναικών τα προηγούμενα χρόνια και οι γαύροι κράζανε…8O μήπως το γεγονός πως αλλάζουμε συχνά απόψεις από ένα και μόνο ματς δείχνει κάτι συγκεκριμμένο για την νοοτρόπια μας? Από φιλάθλους μέχρι παράγοντες! (βλέπε δήλωση Γιαννακόπουλου μετά το χθεσινά ματς)

To μονο ΜΕΓΑΛΟ λαθος του τενκατε χθες (κατα τη γνωμη μου παντα ε) ειναι οτι δεν εβαλε Σιμαο στο κεντρο. Οι παικτες της Γαλατα κανανε οτι θελανε με τη μπαλα στα ποδια και βγαλανε και αρκετες φασεις… Ο σιμαο θα βοηθουσε παρα πολυ στο να κλεψει καποιες μπαλες και να βγαλει την ομαδα μπροστα, ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που μπηκε ο νινης και ο πετροπουλος και βοηθησανε στην αναπτυξη… Τωρα για Μαρινο δεν μπορω ν καταλαβω πως γινεται να μην το βαλει αφου για ενα μηνα θα ναι ο βασικοτατος δεξιος μπακ και για το ουεφα ο μονος. Επισης μαι χαρα ομαδα εχει η γαλατα, μην τρελαθουμε τελειως, επειδη παιζει ουεφα ή δεν γεμιζει το ματι- αυτι:p οταν την ακουμε. Αυτααα

Αν μου επιτρέπεται πάντως ένα σχόλιο σχετικά με τακτική χτες, αυτό που είδα εγώ ήταν Κατσουράνη, Καραγκούνη μόνιμα εξώ (ή και εντός) από την περιοχή της Γαλατά. Δηλαδή 2 από τα 3 χαφ έπαιζαν αρκετά ψηλά, με αποτέλεσμα ο Ζιλμπέρτο, που μπορεί στα ματς της Βραζιλίας να παραδίδει σεμινάρια αλλά στα ματς του ΠΑΟ συνήθως παρακολουθεί (το ματς, όχι σεμινάρια), να μην προφταίνει τους χαφ της Γαλατά που επιτίθονταν από τον άξονα. Από όπου άλλωστε έκαναν και σχεδόν όλες τους τις φάσεις οι Τούρκοι.

χαχαχα πολυ γελιο ο παναθηναικος!!!

A,πω δω ρε ολυμπιακακια:p

Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λινκ ώστε να κατεβάσω ή να δω το χθεσινό ματς?

Εκδόθηκε, η άδεια για το γήπεδο by the way.
ΧΩΡΙΣ εμπορικό κέντρο.

Κοίτα να δεις…

Τι?Ανάπτυξε τη σκέψη σου. (η προστακτική δεν παίρνει αύξηση)

Σας αρεσει το νεο λουκ του σισε?:stuck_out_tongue:

Για τρελα γελια ειναι :stuck_out_tongue:

Μια χαρά το πνιξε το πεναλντάκι στο 90… Α ρε παράγκα

Πες τα,Πες τα

:-k

λετε τελικα να τα καταφερατε???

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ[SIZE=“3”] ΚΑΘΑΡΟ[/SIZE] ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ???

:lol:

Eλεος ρε μαλακα :lol: Σε καλο να μας βγει τοσο γελιο…

Μόνο με σπρώξιμο προχωράει ο Πάο φέτος. Στην ευρώπη βέβαια δεν παίζουν αυτά. Μην ξεχνάμε τη γαλατά τόσο γρήγορα ε.

Καλα, αστο και φαε το πτηνο απο τον παοκ