Παναθηναϊκός

δατς γουαι επειδη δεν εχεις παει στην Κινα δε σημαινει οτι δεν υπαρχει…

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν πέναλτυ;

Γενικά για τα σπρωξίματα με τα χέρια έχω μία αρχή που μάλιστα θυμάμαι την είχε εξηγήσει και ο Πανούτσος. Επειδή αυτό το “υπήρχε άγγιγμα αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ο διαιτητής πόσο δυνατό” είναι ένα παραμύθι, η βασική αρχή είναι (για μένα) ότι είναι πέναλτυ όταν το χέρι του αμυντικού ακολουθεί την κίνηση του επιθετικού. Παραμένει δηλαδή τεντωμένο, σε έκταση, την ώρα που ο επιθετικός πέφτει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ισχύει. Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να σπρώξει κάποιον τόσο έντονα και ταυτόχρονα να κρατάει λυγισμένο τον αγκώνα του.

Εκτός αν πάμε στη λογική “κάθε επαφή με χέρι είναι φάουλ” και γίνει και το ποδόσφαιρο μπάσκετ

ετσι οπως ειδα την φαση δεν ακολουθει το χερι την κινηση του επιθετικου αλλα την ακολουθει ο αγκωνας με τον οποιο κατ’εμε σπρωχνει καθαρα

Οταν ο αμυντικος σπρωχνει ξεκαθαρα τον επιθετικο που ειναι στα 2 μετρα απο την εστια με την μπαλα στο κεφαλι του,δεν ειναι πεναλτυ,ναι.Μονο οταν επαληθευονται και οι 10 συνθηκες που εγραψες.

Ξαναδες τι κανει ο Σαριεγκι και πως σπρωχνει με τον αγκωνα εδω και ξανασκεψου το.
Μπορειτε να το βαλετε και στο επομενο DVD σας ε!

Ακουστε και τι λεει ο εκφωνητης στο ρηπλεη :lol:

Αυτό δεν το πρόσεξα ομολογώ. Ίσως να σπρώχνει με τον αγκώνα. Αλλά και πάλι, η δύναμη με τη οποία φεύγει ο επιθετικός είναι λίγο εξωπραγματική για αγκωνιά…

Δεν μπορώ να δω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά. Αργότερα στο σπίτι. Και χωρίς ειρωνίες παρακαλώ.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ο σπήκερ!

καλα γενικα οι σπικερ ειναι οτι ναναι στην ελλαδα.οι περισσοτεροι δε δεν ξερουν και τιποτα απο μπαλα

Το πρόβλημα στην Ελλάδα ειναι οτι όλοι ειμαστε προπονητες σπικερ ποδοσφαιριστες.

Είναι πέναλτι. Όταν είσαι στον αέρα, πολύ εύκολα χάνεις την ισορροπία σου, μην σου φαίνεται εξωπραγματικό. Είναι καραμπινάτο πέναλτι. Κακώς δεν δόθηκε

Να το γράφουμε (οι ελάχιστοι εδώ) οπαδοί του ΠΑΟ κάθε 2ο ποστ πάντως γιατί μας λένε ότι δεν το παραδεχόμαστε…

το χουμε αυτό το “κακό” εμείς οι βάζελοι. και τα βλέπουμε και τα παραδεχόμαστε. εγώ γκρινιάζω το ίδιο είτε ευνοηθεί ο παο είτε άλλη ομάδα. δε θέλω τέτοια πράγματα, πως το λένε… δεν είμαι γαύρος

Ρε παιδιά,ήταν φάση που θα μπορούσε να το έδινε και να μη του έλεγε κανείς τίποτα!
Πέρσι δε δόθηκαν πάνω από 10 πέναλτι στον Παναθηναϊκό,παρόμοια φάση πόσταρε κάποιος με το Βύντρα στο ματς με την ΑΕΚ,εκεί δε δόθηκε και πέναλτι στον Ρουκάβινα.
Και οι 2 ομάδες άξιζαν τη νίκη σε ένα φοβερό ματς,αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι δεν παραδεχόμαστε την παράβαση.
Όσο για τα πρωτοσέλιδα,ΦΩΣ και Πρωταθλητης το έχουν σε περίοπτη θέση,μην σκάτε.

Πεναλτυ ειναι, απο την πλαγια καμερα φαινεται. Απο εκει και περα ο διαιτητης συμφωνα με ρεπορταζ που εχω διαβασει ηταν σωστος σε ολο το παιχνιδι, οποτε και ειμαι σιγουρος πως απλα του διαφυγε. Πρεπει να δινουμε περιθωριο και στον παραγοντα “ανθρωπινο λαθος”

Βεβαια αμα ειχε συμβει σε ματς του Ολυμπιακου αυτο σημερα θα ειχαμε δικαστηρια, “το κρατος του Σωκρατη” και αλλες ομορφιες… Με ολη μου την ειλικρινια ομως θεωρω πως απλα δεν το ειδε ο διαιτητης το χθεσινο

Ο διαιτητής τιμωθήθηκε by the way!

Παράγκα παιδί μου…

Ο πατερας με το πουρο ειχε πει οτι ο παο θα χτυπησει στο παρασκηνιο,αλλαξανε τα κοζια θειοοο…

Μπα …εξαιρεση εισαι.

Γαυρους βλεπεις να παραδεχονται ευκολα ή δυσκολα οτι τα παιρνουν με διαιτησιες.

Εχεις δει πολλους σας να λενε ξερω γω “στο μπασκετ τα κανουμε ολα πουτανα, επειδη εχουμε φραγκα και πηδαμε;;;”

Εγω ελαχιστους παντως.

Σωστοτατος.

Δεν παρελειψε βεβαια να δωσει την 3η καρτα σε 4 ματς στο Νασουτι, επειδη τολμησε να πηδηξει για κεφαλια.

Επισης, καταφερε να δωσει 4 καρτες σε ενα λεπτο για διαμαρτυρια για πλαγιο.

:slight_smile:

http://paraskinio.prasinanea.gr/archives/668

Ε μαλακα το ποστ σου ειναι τραγικο.Βαζεις μια φωτο σε αθλια αναλυση,ουτε καν βιντεο,για να πεις τι?ΝΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ?
Στα ρηπλεη που εδειξε η νοβα κατα τη διαρκεια του ματς η συγκεκριμενη φαση φαινοταν καθαρη.

Είδες να σχολίασα κάτι πικραμένο μου σκουλήκι?
Δεν ξέρω σε ποια φάση είναι,βρήκα μια φωτογραφία που φαίνεται ένα σπρώξιμο

Φαινεται ο Τσιριλο στον αερα με το σωμα σε περιεργη φαση.Ψαξε βρες τα στιγμιοτυπα να το δεις και σε βιντεο.
Η’ στειλε τη φωτο να τη βαλουν στο επομενο DVD!