Δεν έχω τις φάσεις,αν υπάρχει βίντεο ας παρουσιαστεί αλλιώς ας σωπάσεις για πάντα
Να ψαξεις να τις βρεις ρε τεμπελη.
Είναι απλά η μεγαλύτερη ελληνική συλλογική ομάδα, το ξέρουμε.
Κάτι τέτοια μόνο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό γίνονται.
το επομενο DVD θα ειναι για την ευρωπη και θα λεει μεσα αυτο που ειχε γραψει η πρασινη μου φαινεται.οτι υπηρξε δαχτυλος απο ελλαδα ωστε να φαει τις 3 αγωνιστικες ο σισε.ελεος!!!ακομα και στην ευρωπη εχει στησει παραγκα ο κοκκαλης??
Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα μας, είμαστε όλοι νηφάλιοι, θέλουμε η διαιτησία να απονέμεται 50-50 για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Είναι η πάγια τακτική η δική μου, του προέδρου και του Ολυμπιακού. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από εύνοια της διαιτησίας. Εγώ ποτέ δεν καυτηριάζω τη διαιτησία και ούτε θα το κάνω. Για το μόνο που θα επεμβαίνω είναι για τα σφυρίγματα που καθορίζουν αποτελέσματα. Στο μόνο που επεμβαίνω είναι στην αλλοίωση αποτελέσματος. Το ότι δεν έκανε σε όλο το παιχνίδι λάθος ο διαιτητής και ότι ήταν άψογος, εγώ τ’ ακούω βερεσέ. Στη φάση που του παρουσιάζεται η δυσκολία, που διαμορφώνεται το αποτέλεσμα, εκεί τον θέλω εγώ τον διαιτητή. Αν δώσει ένα ανάποδο πλάγιο στη σέντρα, ή ένα κόρνερ ή ένα φάουλ, δε με ενδιαφέρει καθόλου. Εμένα με ενδιαφέρει η καραμπινάτη φάση που διαμορφώνει αποτέλεσμα, για να αφήσουμε τα αστεία και να προσπαθούνε να λέει ο καθένας ότι θέλει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εγώ δεν αναφέρω ονόματα, ούτε ομάδες, ούτε τίποτα. Ξέρει ο καθένας.
Τάδε έφη Σάββας Θεοδωρίδης.
Το θέμα δεν είναι η ειρωνεία των λεγομένων. Αυτή είναι προφανής. Αυτό που πάντα αναρωτιόμουν -από ψυχολογικής πλευράς- είναι κατά πόσο η αυθυποβολή μπορεί να είναι τόσο ισχυρή ώστε μετά από κάποιο σημείο να φτάσεις όντως να πιστεύεις τα όσα λες.
Τα ίδια λίγο-πολύ ισχύουν και στον τομέα της πολιτικής. Τουλάχιστον όμως με την πολιτική αξίζει ν’ ασχολείσαι σοβαρά -πάντα χωρίς να αλλοτριώνεσαι- για τον απλούστατο λόγο ότι επηρεάζει το μέλλον σου.
ο Τεν Κάτε πάει να κάνει μαγείες.
Καντέ αριστερά, με την επίθεση της ΑΕΚ, και έξω Σισέ με την τρύπια της άμυνα. Βλέπω να χάνουμε για πλάκα.
Ωχ, τώρα το είδα!
Δηλαδή, αυτή τη στιγμή έχουμε 4 μπακ εκτός μάχης; :? Ξέρουμε πότε επιστρέφουν;
Με το Σαλπιγγίδη τι βλέπετε να γίνει; Δεν έχει γίνει πολύ σίριαλ;
Νομίζω 2-3 βδομάδες θα είναι έξω περίπου ο καθένας. Με το Σάλπι βλέπω να την παθαίνουμε, τον κόβω να υπογράφει έξω. Με τους χειρισμούς του Αντωνίου οι πιθανότητες γι’ αυτό είναι περισσότερες. Ο Μήτσος πάντως είναι ξηγημένος, δεν τον κόβω να πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του.
Εγώ γιατί τον βλέπω στον ΠΑΟΚ; :roll:
Κοίτα, κι εγώ δεν το αποκλείω, αλλά θα ισοδυναμεί με αυτοκτονία για την καριέρα του να γυρίσει τώρα, σε αυτή την ηλικία στον ΠΑΟΚ. Σε 3-4 χρόνια ίσως. Άσε που δε θα μπορεί να πάρει και τα φράγκα που θέλει.
γιατι ο τεν κατε παει να βαλει εναν παικτη που εχει να παιξει απο τον ιουλιο(καντε) σε μια θεση που μου φαινεται δεν ειναι η φυσιολογικη του.αν βαλει τον καντε αριστερο μπακ η λογικη λεει οτι ή ο σκοκο ή ο γκερειρο ή ο λεοναρντο(εξαρταται ποιος θα παιξει απο εκει) θα κανουν λιγο παρτυ απο εκει.ο σισε δε θα παιξει βασικος?
Κρίση οξείας σκωληκοειδίτιδας ο Πετρόπουλος.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/250886.html
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!
Άντε να δούμε και σήμερα…
Tι να δούμε ωρέ, θα τους πατήσουμε!
foul πριν το γκολ του κοντου…βαζελοι, τελικα τα καταφερατε!
καθαρισε το σουπερ-λιγκι απο τους “κακους” διαιτητας!
Σφαγη της ΑΕΚ… Αυτη η παραγκα του Παναθηναικου δεν εχει ορια…
προπαίδεια του 3.
μια χαρά.
αλλά από μπάλα κλάφτα.
Η άμυνα καλή σήμερα. Και ας φάει λίγο πάγκο ο Καραγκούνης, να μπει ο Νίνης, δεν θα πάθει τίποτα!
Καλή η άμυνα;
Ο Καντέ δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και στο β’ ημίχρονο ο Βύντρα ήταν σχεδόν πάντα εκτός θέσης…
Έχουμε φτάσει να θεωρούμε τον Σαριέγκι… εγγύηση!
Κατά τ’ άλλα το πρώτο σουτ που κάναμε μπήκε γκολ!
Για τον Καραγκούνη συμφωνώ!