Για τον Μπίερσμιρ πήγαινε κυρίως…πολύ σταθερός!
Ναι! Ανεβαίνει σιγά σιγά. Πάλι καλά!
Δεν αντέχω άλλα πειράματα πίσω!
Ο Καντέ πάλι τραυματίστηκε ε; Κατάρα έχει αυτή η θέση!
Άψογος Ζιλμπέρτο από Άρσεναλ.
Πολύ καλό κοουτσάρισμα ΤενΚάτε, στήσιμο και αλλαγές.
Το σχήμα με τα 3 αμυντικά χαφ είναι εγγύηση για τα ντέρμπι εκτός, εδώ ολόκληρη Ιντερ δε το έκαμψε.
Μπάλα μηδέν, αλλά έτσι είναι το παραμύθι στην ελλάδα.
Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Αυτός με το λοφίο δεν είναι ο Σισέ αλλά σωσίας του. Αφού δεν έβαλε το τετατέτ με την κάθετη του Κατσουράνη, δε νομίζω να βάλει και πολλά πιο εύκολα γκολ
Εδιτ: το φάουλ πριν το γκολ μας πότε έγινε? Κανά λεπτό πριν μήπως?
Κρατάμε τη νίκη αλλά δε μου άρεσε στο τέλος που ήμασταν όλοι πίσω χωρίς να μας πιέζει ιδιαίτερα η ΑΕΚ και πουλούσαμε συνεχώς τη μπάλα.Παίξαμε όσο χρειάστηκε μάλλον ίσως και λιγότερο…Τραγική η ΑΕΚ
Μου άρεσαν Τζόρβας, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο
Παιχνιδι τακτικης απο Τεν Κατε. Ο Βαζελος θα ηταν ικανοποιημενος και με το Χ στο ντερμπι ενω ΑΕΚ εμπαινε μονο για την νικη. Βεβαια μονο για την νικη δεν μπηκε η ΑΕΚ οπως φανηκε ή μαλλον δεν μπορουσε.
Ζιλμπερτο, Μπιαρσμιρ, Σαλλπι, Κατσου, Τζορβας οι παιχτες κλειδια. Ο Καντε λογικο να ειναι εξω απο τα νερα του, πρωτο ματς και εκτος φυσικης θεσης, παρολαυτα δεν ηταν αρνητικος ανασταλτικα.
5Χ5 ο βαζελος λοιπον.
το πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο τραγικό που αισθάνομαι ότι έχασα 45 λεπτά της ζωής μου, η ΑΕΚ ευτυχώς ανύπαρκτη αλλά και κακή μπάλα από εμάς… Ελπίζω ότι ο Σισε δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και από Νοέμβρη θα ανέβει γιατί ως τώρα δεν.
Kαι Σιμαο ηταν καλος μπροστα απο τους αμυντικους
πάντως έκανε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις στο πρώτο κυρίως.
Ε παντα το κανε… Αμυντικα ηταν ο γνωστος σιμαο!
Eγώ ελπίζω να γλυτώσαμε την μεταγραφή τερματοφύλακα, μακάρι να μονιμοποιηθεί ο Τζορβας γιατι ο άλλος είναι τραγικός δεν μου εμπνέει καμμία εμπιστοσύνη και δεν ξέρω μήπως τρώει και θέση ξένου η αφεντιά του ή κατι τέτοιο…
Μαλακες σοβαρα,αυτο το πραγμα που βλεπετε να παιζει δεν ειναι ο Σισε,σας δουλευει ο Πατερας.Στη φαση που λεει ο ρεντραμ κανει οτι θα εκανε και ο Χαβιτο ξερω γω,αλλα το χαζο ισως και να καταφερνε να σουταρει (αουτ).Το δευτερο αγγιγμα της μπαλας οταν παταει περιοχη ειναι τρελη ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ,ανοιγει την μπαλα 5 μετρα,και τον προλαβαινει και ανετα ο Γιαχιτς,που δεν ειναι και ο γρηγοροτερος παιχτης εβερ.
Ρεντραμ θα διαφωνησω ομως για τον Ζιλμπερτο,μου φανηκε πολυ μετριος.Για το φαουλ που λες,γινεται τη στιγμη που κλεβετε την μπαλα στο κεντρο,δηλαδη οταν ξεκιναει η αντεπιθεση που οδηγει στο γκολ σας.
Α ρε τεν κατε! Εχεις πολυ γελιο…
Πάντως με εντυπωσιάζει ότι είδαν το ματς και μη άμεσα ενδιαφερόμενοι. Μιλάμε έχετε πολύ κουράγιο.
:lol3::lol3::lol3:
Ποναει η κοιλια μου ρεεε !!! :lol::lol::lol:
Ειναι αυτο που λεμε ‘‘τριζει η καρεκλα του προπονητη’’.
:lol::lol::lol: Καλοοό
ένα σουτάκι που πιάσε έξω δεξιά στην περιοχή χτες ο σισέ δεν το πιάνουν κ πολλοί όμως ε. γενικά, ντάξει, σκατά παίζει εν ολιγοις, αλλά δε νομίζω πως τον βοηθάνε κ ιδιαίτερα.
χτες μια χαρά τον βοήθησαν.
το μόνο καλό είναι πως η αντίπαλη άμυνα και άσπρος στην κλίμακα προ να ξέρει πως είναι δεν τον αφήνει γιατί ξέρει ότι το έχει το γκολ ακόμα και αν κοιμάται.
από εκεί και πέρα, ανεβαίνει σταθερά ο Σουηδός. και βγάζει φιλότιμο ο Σαριέγκι.
α και με 3 αμυντικά χαφ με Γαλατά και Ατλέτικο δεν θα είχαμε φάει 3.
με Γιούρκα και (καλο) Σπυρόπουλο είμαστε οκ νομίζω.
ο Τζόρβας έκανε κάποιες αποκρούσεις στο τέλος αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έξω από τη μικρή περιοχή δεν έβγαινε. Θυμάμαι μια φάση που οριακά πρόλαβε ο Μπιάρσμιρ σε κόρνερ. Επίσης, βολέ στο πλάγιο.
Είπε ότι θα μπουν σιγά σιγά Μάντζιος και Κλέιτον.
Έχει υλικό να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα…
Ποια αντεπιθεση ρε… Ο Κατσουρανης κανει φαουλ στον γιαχαγια και μετα ο παικτς που μαρκαρει τον Σαλπιγγιδη στο σουτ ειναι ο Γιαχαγια… Που βρισκεται η αντεπιθεση, οεο???
ο θεριον λεει για το φαουλ που κανει ο σαλπιγγιδης στο κεντρο οταν εχει την μπαλα ο γιαχαγια.εκει την κλεβει ο παναθηναικος και βγαζει την αντεπιθεση του γκολ