σκεφτηκες ποτε να το προτεινεις στον μπαμπινιωτη να το βαλει στο λεξικο σαν ερμηνεια της λεξης ολυμπιακος?:p:lol:
Ας το αναλύσω καλύτερα γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε…Ο ΌΦΗ έπαιρνε παίκτες του Πάο χωρίς να πληρώνει. Παίκτες κατά καιρούς βγαίνουν και λένε ότι δεν ήξεραν ακριβώς αν πληρωνόντουσαν από Πάο ή Όφη και δεν ήξεραν ακριβώς που ανήκουν. Κοινός παρανομαστής η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Με τον Λεβαδειακό τι παίζει? Ναι κάτσαμε και χάσαμε για να πέσει ο Όφη. Έχουμε μετακινήσεις παικτών σωρηδόν? Έχουμε κανάν συγγενή του Κόκκαλη να έχει τον Λεβαδειακό? Εξηγήστε μου.
ειδικα ο παπαουτσακης αναρωτιεμαι που ακριβως κολλαει… :-k
Ρε μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δε θα μπω στο θέμα ΟΦΗ, υπάρχουν και αντεπιχειρήματα για ό,τι λέγεται - τα αποτελέσματα που έχει ο ΠΑΟ με τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα ας πούμε. Πέραν αυτού αυτού όμως ιδιοκτησια στον ΟΦΗ έχει σταματήσει να έχει ο Βαρδινογιάννης εδώ και 10 χρόνια (ίσως και παραπάνω). Άρα δεν ισχύει αυτό το επιχείρημα. Επίσης οι δανεικοί παίκτες παντού, σε όλον τον κόσμο, πληρώνονται σε ένα μέρος από την ιδιοκτήτρια και στο υπόλοιπο από την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Πού το περίεργο;
Σε κάθε περίπτωση, δε λέω ότι ο ΟΦΗ δεν είχε ποτέ “καλές σχέσεις” με τον ΠΑΟ. Ξεχνάτε όμως ότι εκτός από τον ΟΦΗ στις ημέρες του Βαρδινιγιαννισμού στο “άρμα” του ΠΑΟ ήταν και ομάδες όπως η Κόρινθος και η Δόξα Δράμας κι ας μην υπήρχε συνιδιοκτησία. Ε, τώρα είναι η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός, ο Εργοτέλης, παλιότερα η Παναχαϊκή, το Αιγάλεω και άλλες που δε θυμάμαι τώρα, για τον Ολυμπιακό.
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη, ε;
Στις “καλές σχέσεις” που έχει με τον Κόκκαλη. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα βέβαια μετά την καλοκαιρινή 5άρα…
για διευκρινισε τες καπως τις σχεσεις αυτες… σε ποδοσφαιρικο επιπεδο μιλας ή σε επιχειρηματικο?
Σε ποδοσφαιρικό, τα επιχειρηματικά του δεν τα ξέρω. Μέσω Γκαγκάτση.
Αν είναι πάντως να αρχίσουμε αυτή την κουβέντα, μπορούμε να πούμε και για τη “μαγική” εμφάνιση του Μάλαρτζ στο ΠΑΟ-Λάρισα.
και παλι δεν μου λες κατι. τι σημαιναι αυτο? τιποτα απολυτως.
Στο Ζούγκλα πες τα που βλέπει σχέσεις μόνο στο ΟΦΗ-ΠΑΟ. Έχουμε πολλά μαγικά να θυμηθούμε ένθεν και ένθεν (αν και τον Μάλαρτζ, επειδή τον θυμάμαι και στην ομάδα μου, έχω σε μεγάλη εκτίμηση την ανικανότητά του στην κακή του μέρα). Δυστυχώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνεις με τα ματς που δεν παίζεις και όχι με αυτά που παίζεις.
Ό,τι καταλαβαίνεις αδερφέ. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Η πρώτη σου πρόταση (έχουμε πολλά να θυμηθούμε ένθεν και ένθεν) ακυρώνει τη δεύτερη. Ακριβώς επειδή είναι πολλά ένθεν και ένθεν τελικά το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που παίζει με μεγαλύτερη σταθερότητα σε καλό επίπεδο.
Δηλαδη ο Ολυμπιακος αξιζε και τα 12 που εχει παρει τα τελευταια χρονια, ετσι?
Υπαρχουν ζυμωσεις και παντα υπηρχαν και αναλογα την περιοδο τα πραγματα ηταν θετικα προς την μια ή προς την αλλη πλευρα.
Μην κοροιδευομαστε. Δεν εχουμε καλο πρωταθλημα και αυτο κανει κακο.
Οπως κακο εχει κανει να παιρνει μονο μια ομαδα συνεχομενα τον τιτλο. (ανεξαρτητα απο το ποια ειναι αυτη.)
Χάλι και σήμερα…Είναι φανερό ότι αυτή η ομάδα στηρίζεται στο ταλέντο και την έμπνευση μερικών παιχτών. Κανένα σχέδιο, καμία κυκλοφορία, κανένας αυτοματισμός. Δε ζητάω να γίνουμε Άρσεναλ αλλά να παίζουμε στοιχειώδες ποδόσφαιρο.
Ούτε μπορώ να ακούω μόνιμα δικαιολογία για τις αντίπαλες κλειστές άμυνες που δε μας αφήνουν να παίξουμε μπάλα και πάλι θα φέρω ως παράδειγμα την Άρσεναλ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θυμάμαι χαρακτηριστικά σε κάποιες φάσεις τον Ντιόγο πιο προωθημένο παίκτη, πίσω από το ημικύκλιο και παρόλαυτα η Άρσεναλ με 2-3 κινήσεις σε έκοβε στη μέση…
:lol:
ρε φιλε…εχει γινει “εξωτερικη πολιτικη” του βαζελαρα πλεον !!
να’σαι καλα,με εκανες και γελασα πρωι-πρωι!
Τα είπες όλα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Είναι και που πήγα γήπεδο και έφαγα το χάλι στη μάπα. Μπάλα μηδέν, στα μουντιαλίτο βλέπεις καλύτερο θέαμα.
Οπως ακριβως τα ειπες.
Και εγω μεσα ημουν και το πραγμα δεν βλεποταν με τιποτα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.
Το μονο καλο που βλεπω οτι καποιες παιχτες εχουν παθος για την ομαδα αν και δεν τσουλαει πολυ και οτι ο κοσμος του Παναθηναικου δεν παραμυθιαζεται απο την νικη αλλα κρινει την ομαδα συμφωνα με αυτα που βλεπει.
Παντως λειτουργουμε λες και ειμαστε ακομα σε σταδιο προετοιμασιας και ο προπονητης και οι παιχτες ειναι καινουργιοι κατι που δεν ισχυει με τιποτα.
Εμένα με προβλημάτισε το εξής:
Ο Ζίκο με την Σταντάρ, είδε ότι παίζει ΕΝΤΟΣ με μια ομάδα πολύ καλή μεν, αλλά με τόσο κόσμο και έχοντας 3-4 ποδοσφαιριστές ικανούς, παρέταξε την ομάδα επιθετική και όπως ήθελε. Είδε ότι Ντουντού, Μαρέσκα και Λεντέσμα είναι αδύνατο να παίξουν μαζί, και ρίσκαρε βάζοντας τον άμπαλο Οσκαρ μέσα, με στόχο να δημιουργήσει. Και γνωρίζοντας ότι η Σταντάρ έχει 3-4 παικταράδες.
Ηταν και κωλόφαρδος βέβαια, αλλά η Σταντάρ είναι η κλασική καλή ομάδα που δεν νικούσε ποτέ στο Καραϊσκάκη.
Ενώ ο Τενκάτες, παρατάσει με την Στουρμ (!), μια ομάδα που ήθελε μόνο να καταστρέψει, ακόμη μια φορά 2 αμυντικα χαφ, έναν επιθετικό που βγήκε 8 φορές οφσαηντ, με την μπάλα στο 70% του παιχνιδιού να παίζεται ψηλά.
Επίσης, έχετε προσέξει ότι είμαστε λιγότερο παραγωγικοί από πέρσυ που παίζαμε χωρίς σταθερή ενδεκάδα;
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα τα δώσανε οι ατομικές εξάρσεις, αλλά μέχρι πότε θα γίνεται αυτό;
Εξω μαλλον ο Λετο και ο Βυντρα και στο αρχικο σχημα οι Νινης και Μπιερσμιρ αντιστοιχα.
Ο Τεν Κατε μαλλον διαβαζει εφημεριδες…
ναι ρε παναθα!!!:D:D
:thumbup: