Ε οχι και να θεωρεις οτι εισαι αδικημενος. Απο τον προπονητη σου ζητα τα ρεστα.
ωραιο ματσακι.ειχε ενα σχετικα καλο ρυθμο
το καλύτερο γκολ που έχει βάλει πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός (το 2ο).
νίνης καλύτερος παίκτης, κατσουράνης πιο χρήσιμος και σημαντικός.
O Σισε φοραει το 29 φετος ?
6o γκολ ο Κατσουρ ?
E είδες άμα παίζεις στην ομάδα της καρδιάς σου τι κάνεις?
Λοιπόν καλή μπάλα σήμερα, από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας από την αρχή της προηγούμενης σεζόν, και λίγο πολύ αυτά που είπε ο Outshined. Σίγουρα το καλύτερο ματς του Σισέ, η συμμετοχή του στο 2ο γκολ όλα τα λεφτά. Αυτός ο Γκάμπριελ ρε παιδί μου έλεος. Δε τραβιέται μαζί με τους άλλους 2 για το oφσάιντ, και μετά δε μπαίνει στο κόπο να κάνει ένα τάκλιν στο Βιεϊρίνια (πολύ παιχταράς αυτός)
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που γιούχαραν στην αλλαγή του Λέτο με το Νίνη. Πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο προπονητής μας ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και πως ο κόσμος είναι στο αμήν για λίγη μπάλα. Εντωμεταξύ άκουγα τις δηλώσεις του στο ράδιο γυρνώντας απ’ το γήπεδο και πέθανα στα γέλια. Είναι δυνατόν να ασχολείται με τον Εντόι? Τρικυμία εν κρανίω. Πάντως εκτός από τη λάθος αλλαγή, ήταν καλός σήμερα, οπότε του αφιερώνω το ακόλουθο.
Οχι οτι συμφωνω με την αλλαγη αλλα ο ιδιος ο παιχτης ειπε τα εξης:
«Η αλλαγή ήταν δίκαιη δεν αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα, ήμουνα κρυωμένος και ο προπονητής διέκρινε ότι ήμουν κουρασμένος και με έβγαλε δίκαια, τα είχα δώσει όλα».
Απο την αλλη οχι οτι εχει και τελειως αδικο ο Τεν Κατε σε αυτα που ειπε.
ρε παιδια δεν περνω σε καμια περιπτωση το μερος του τεν κατε αλλα ο νινης δεν αντεχει να παιξει ολοκληρο αγονα οπως και να το κανουμε…δεν εχει αντωχει…το ειπε και ο ιδιος μετα τον αγονα…
:lol::lol::lol::lol::lol:
εγραψε η φωτο
εντιτ:ο νινης θα στηριζε τον προπονητη του τι αλλο να εκανε.αν ελεγε “δε καταλαβα γιατι με εβγαλε” μαλλον δε θα ξαναπαιζε στην θητεια του τεν κατε
έχει κάνει πολλά λάθη.
δεν πιστεύετε ότι έχει δεχθεί λίιιγη παραπανω κριτική από αυτή που του αναλογεί; εώς πολύ;
οι δημοσιογραφοι ετσι βγαζουν το ψωμι τους…με την κριτικη
καλα σωστα δεν θα ελεγε κατι αλλο…αλλα φαινεται οτι δεν μπορει!!
καλα οντως η φοτο τα σπαει!!!:lol:
Αυτό είναι προφανές.
Θα το απλοποιήσω χυδαία: πέρυσι δε δέχτηκε καθόλου για μένα, φέτος έχει δεχτεί πολλή. Οπότε ο μέσος όρος είναι λίγη.
χαχα,ο κατσουρανης εκανε δηλωσεις στο ιδιο μοτιβο που κανει ο καραγκουνης…τον βλεπω στον μητσιχωστα και αυτον^^
Και μένα μου θυμισε πολύ Καργκούνη στις δηλώσεις του :lol::lol::lol::lol:
Να ο επόμενος αρχηγός.
Για το Νίνη είπανε στο ΣΚΑΙ ότι ζήτησε αλλαγή, δεν ξέρω όμως τη συνέχεια. Ο τεν Τεν θα είχε ακούσει πολύ χειρότερα αν γινόταν γκέλα στο άθλιο ματς με τη Στουρμ επειδή έβγαλε τον Κατσουράνη.
Λίγο άσχετο αλλα ξέρετε αν το μπάσκετ υπάρχει πουθενα να το δουμε?
Όχι απλά λίγη, τον έχουν ξεσκίσει φέτος. Παρότι πάει πιο στρωτά την ομάδα από πέρσι. Αν και πάλι δεν διαφαίνεται ποια ακριβώς είναι η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, πότε παίζει με γιόμες, πότε από τα άκρα και πότε από τον άξονα.
Δεν έχει να φοβάται πάντως ο Τεν Κάτε, έχει σύμμαχό του τον Ντ’ Αρτανιάν Καρπετόπουλο!!
ο Καρπετόπουλος το έχει πάρει επ’ ώμου να στηρίξει τον Τεν Κάτε.
νομίζω ότι απλά γουστάρει να βγαίνει και λίγο αντίθετα όταν βλέπει μια μαζική αντιμετώπιση.
πάντως, έχει κάποια points.
βασικά ο Τεν Κάτε δεν τα έχει καλά με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ. τους περισσότερους. δεν τους βοηθάει στη δουλειά τους και του κάνουν και αυτοί δύσκολη τη δική του. αλλά παναθηναϊκάρες ε…
κατά τα άλλα κρατάω επίσης τον τρόπο με τον οποίο ξέρει να βγάζει τη μπάλα από την άμυνα ο Μπιέρσμιρ. Σχεδόν συγκινούμαι.
κρατάω (επιτέλους) το πάθος του Σπυρόπουλου, ρε αγόρι θα χάσεις τη θέση από τον Καντέ ή το Δάρλα; Σκέψου το.
κρατάω τη βοήθεια στην κυκλοφορία που δίνει ο Γκάμπριελ. παίζαμε μονόπατα δεξιά με πολύ μέτριο Σάλπι. Συμμετείχε σε κάθε επιθετική ανάπτυξη. Αλλά να, στο γκολ που τρώμε ο Γιούρκας θα τον είχε προλάβει λογικά…
Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο του Σίλβα και δε θέλω να θυμάμαι το πρώτο. Τι διάολο, νουτέλα έφαγε στο ημίχρονο;
Οι κινήσεις του Νίνη δεν υπάρχουν από άλλο έλληνα. Δείτε τη σέντρα με το εξωτερικό στο 1ο γκολ, δείτε την κάθετη στον Σάλπι που βγαίνει τετ α τετ και δεν κάνει τίποτα, δείτε την κάθετη στον Σισέ που παίρνει κάρτα. Δείτε κατέβασμα μπάλας με τη μια και ξεμαρκάρισμα.
Επίσης, βρείτε μου άλλο τρόπο να σκοράρει ο Κατσουράνης.
ο νινης γενικα φαινεται οτι ξεχωριζει απο τον παο.αν συνεχισει ετσι και δουλευει και δεν εφυσηχασει ειναι θεμα χρονου η μεταγραφη στο εξωτερικο,ακομα και σε μεγαλη ομαδα(αρκει να προπονειται ωστε να γινεται καλυτερος συνεχεια και να μην επαναπαυτει οπως εκανε ο σειταριδης)
O Νίνης έχει 1000 καλά στοιχεία αλλά αν δεν δυναμώσει δεν θα ανέβει ποτέ επίπεδο…