Παναθηναϊκός

Ο Λέτο απλά έχει “πέσει” πάνω στο φορμάρισμα του Νίνη, ενώ στην Καβάλα χωρίς Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη η ομάδα φάνηκε πολύ κακή.

Χτες επιλέχθηκε ο Σιμάο για αμυντικό χαφ και ο Καραγκούνης αριστερά οπότε υπήρχε λογική. Από την άλλη όταν ο αντίπαλος μένει με παίκτη λιγότερο και υπάρχουν χώροι ο Λέτο μπορεί να κάνει πολλές ζημιές. Αλλά χτες δεν έκανε καν 3η αλλαγή… Είπε επίσης, πως τον θέλει για το ματς στην Αυστρία…

Χαχαχα ανακοινώσεις από τις μονίμως θιγμένες γατούλες και αβάντες και μαϊμούδες από τους υπόλοιπους.

Καλά τους πονάει η πέτσα του Σισέ.

Παντως και τα πανο υπερ τεν κατε υπερβολη μου φανηκαν. Ας εβριζαν απλα δημοσιογραφους. Αφου η ομαδα δεν παιζει μπαλα γιατι να τον αποθεωσουμε τον ολλανδο?

Βεβαια, για την εικονα της ομαδας χθες μετα το 20 δεν φταιει ο τεν κατε κατ εμε. Καθαρα θεμα διαθεσης και νοοτροπιας ηταν.

Και θέμα του ότι ο Σιμάο πάλευε μόνος του στο κέντρο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού ο Καραγκούνης κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ο Κατσουράνης έχει βαφτιστεί κρυφός φορ.

Καλα για καραγκουνη δεν ξαναμιλαω, θα πεσουν να με φανε παλι.:stuck_out_tongue:

Μηπως τελικα μας ελειψε πολυ ο ζιλμπερτο???

Το Ζιλμπερτο που ολοι θελουν να τον φανε ολοι τον βριζουν και περυσι θελαν οι οπαδοι να τον διώξουν.Χτες δεν παιξαμε καλα και εφταιγαν μονο οι παιχτες οι οποιοι μετα το δευτερο γκολ καθοντουσαν και ξυνόντουσαν!Τωρα το εχει βρει η καθε πικραμενη ομαδα που της κακοφαινετε φετος που ερχετε και δεν παιρνει βαθμο στο ΟΑΚΑ οπως περυσι και φευγοντας πεταει και ενα χαρτι και κλαιγετε για την διαιτησία!!Βγαινουν και ολοι οι δημοσιογραφοι και κλαιγονται κι αυτοι γιατι δεν εχασε ο ΠΑΟ να περασει πρωτος ο Ολυμπιακος!!Η εικονα του ΠΑΟ δεν ειναι τοσο τραγικη οσο την παρουσιαζουν…μια χαρα μπαλα παιζει αν εξερέσεις τα ματς με καβαλα και χθες που απλα αφησαν τον Πανιώνιο να παρει κατι καλυτερο!Μια χαρα μπαλιτσα παιζει στα αλλα ματς και μια χαρα θεαμα!Τωρα δεν φταει ο Παναθηναικος αμα παιζουν οι αλλοι με 10 παιχτες μεσα στην περιοχη!Εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι απλα θα ηθελα η ομαδα να ειναι πιο σοβαρη και να παρουμε μερικους παιχτες στην αμυνα.Η αμυνα μπαζει απο παντου αλλα τη παραπανω να ζητησεις απο τον Σαριεγκι,τον Βυντρα και τον Δαρλα!Κατι κανουν και πιστευω θα ηταν μια χαρα αναπληρωματικοι!!Παντα οι δημοσιογραφοι ριχνουν λασπη στον ΠΑΟ και θα ελεγα να κοιταξουν λιγο και τον ΟΣΦΠ που κερδιζει τα ματς στο 90 φευγα και δεν νομιζω ουτε αυτος να προσφερει θεαμα!!!(Μιλαω για τα προηγουμενα ματς,το σαββατο με τον ατρομητο ειναι απολυτος δικαιολογημενο δεδομενου οτι ειχε 9 απουσιες)!!

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν ανεχόμαστε να μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Ολυμπιακό»

Σαν πολυ ιστορια δεν την εχει δει ο Πατερας ? Για σωπα μωρε που θιχτηκες κιολας.

Επική ανακοίνωση, αγαπάμε Νίκο Πατέρα.

Meth-Cannibal, ο Ολυμπιακός στο Β’ με Ατρόμητο έπαιξε μια χαρά ποδόσφαιρο.

Μια χαρά ανακοίνωση έβγαλε ο Πατέρας, δεν κατάλαβα δηλαδή, που αδικήθηκε ο Πανιώνιος και έπρεπε να κλαφτεί για την διαιτησία? Ας τα βάλει με τον παίκτη του που έπαιξε χαντμπολ στη περιόχη και αποβλήθηκε…
Και συμφωνώ με Mech-Cannibal, o Παναθηναικός έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο πέρα από Καβάλα και Πανιώνιο αν και χτες τα γκολάκια του Σισέ ήταν πολύ ενθαρυντικά. Γενικά οι αντιδράσεις κόσμου, δημοσιογράφων κ.τ.λ δεν ταιριάζει σε ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, πιθανότατα περνάει στον επόμενο γύρο στο Ουεφα και έχει βάσιμη υποψηφιότητα να πάρει και το κύπελλο. Φαίνεται ότι φυλάγαμε πολλη γκρίνια από τα προηγούμενα χρόνια και όταν κάποιες καταστάσεις μας τις θυμίζουν αντιδρούμε υπερβολικά…

Επίσης, οσον αφορά την αντίστοιχη αντιμετώπιση που έχει Ολυμπιακός, αυτή κατα κάποιον περίεργο (για μένα) λόγο ξεκινά πάντα από το γεγονός ότι παρόλο τις ελλείψεις παικτών, τραυματισμών και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχει ο Ολυμπιακός καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα και πάντα βρίσκουν οι εφημερίδες τον “σωτήρα” με την καρδιά “πρωταθλητή” που κρατάει την ομάδα. Το γεγονός του ότι αν ρωτήσεις το μέσο γαύρο είναι απογοητευμένος με το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του έχει σχέση με αυτό που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια (π.χ. 2007), αποσιωπάται. Οι μεν εφημερίδες του Ολυμπιακού κάνουν ότι μπορούν να μην σπείρουν δυχόνοια για την οφθαλμοφανής μη ενίσχυση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι (άκομα και η απώλεια του κυπέλου πέρασε στα ψηλά - φανταστείτε να την πάθαινε ο Παο, θα έφευγε την ίδια νύχτα ο Τεν Κατε) Φαίνεται ότι οι 2 ομάδες κρίνονται με άλλα μέτρα και σταθμά και αυτό σε κάθε περίπτωση είναι λάθος.

Διαβάζεις και εφημερίδες Ολυμπιακού? Εύγε…

Όσο για την καρδιά του πρωταθλητή το έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι την έχουμε. :slight_smile:

Τα πρωτοσέλιδα αρκούν. Αν θέλω πάλι να γελάσω μπαίνω στο gavros.gr :stuck_out_tongue:
Αλλά άλλο γράφω ρε στο post μου, δεν κραζω τον Ολυμπιακό ούτε για τη μπάλα που παίζει ούτε ότι παίρνει με τη μαγκιά του παιχνίδια. Λέω το οφθαλμοφανές, η ομάδα του έμεινε γυμνή από μεταγραφές και παίκτες, βρήκαν ένα προπονητή να του τα φορτώσουν ΟΛΑ που έφυγε κακείν κακώς, παρόλαυτα τα μέσα στέκονται στην όποια αξιόλογη προσπάθεια κάνει, οι φίλαθλοι αποδέχονται (για την ώρα) τα αρνητικά και στηρίζουν την ομάδα, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι σαν να ψυρίζουμε τη μαιμού για ότι “νομίζουμε” ότι πάει στραβά και δεν κάνουμε το αυτονόητο, να αφήσουμε την ομάδα να δείξει την αξία της και να υποστηρίζουμε και όχι με την πρώτη ευκαιρία να βγαίνουν τα φίδια…

Εγώ πάλι δεν μπαίνω στο gavros.gr

Φίλε μου οι εφημερίδες να πουλήσουν θέλουν (συν ίσως κάποια άλλα συμφέροντα). Ο κόσμος του Ολυμπιακού με τα 1000 στραβά του όσο και να γκρινιάζει (και πίστεψέ το, γκρινιάζουμε κ μεις και πολύ) την αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει. Έχει πίστη σε αυτήν. Γι αυτό και οι εφημερίδες και οι ρεπόρτερ του γράφουν αντίστοιχα πράγματα.

Από την άλλη υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου του ΠΑΟ που έχει κάνει τη γκρίνια επάγγελμα. Οι προεξάρχοντες μάλιστα βρίσκονται στην κερκίδα των VIPs :wink:. Φίλος μου έχει περιγράψει σκηνικό από το πρόσφατο ματς με ΠΑΟΚ όπου ο Λέτο σηκώνεται για ζέσταμα, αποθεώνεται και παροτρύνεται από τον κόσμο να “μπει μόνος του μέσα” αφού ο γύφτος ο Ολλανδός κοιμάται. Ο Λέτο μπαίνει τελικά αντί του Νίνη και η γιούχα πάει σύννεφο. Ο Λέτο κάνει μια ντρίμπλα και ξαναποθεώνεται. Γκρίνια στα όρια της παράνοιας. Εκεί λοιπόν ποντάρουν και οι εφημερίδες και ρεπόρτερ που θέλουν να πουλήσουν. Δες πόσους παίκτες έχετε στοχοποιήσει κατά καιρούς: Μπασινάς, Γκούμας, Βύντρα, Τζιόλης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος κτλ. Αυτά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν.

Νομίζω πάντως ότι το θέμα διευρύνεται χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όσο ήταν ο Κετσπάγια και ο Ολυμπιακός αγκομαχούσε με Σέριφ και Καβάλες τα πρωτοσέλιδα έγραφαν “Κοίτα πώς τον κατάντησες” αν θυμάμαι καλά. Στο δε Φως ο Νικολακόπουλος ήδη έκανε “κριτική” σε Ζίκο γιατί δεν έβαλε Πάντο, Ντομί και Σοϊλέδη στις Σέρρες! Αντίστοιχα στην αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟ έπαιρνε διθυραμβικά σχόλια κι ας έχανε με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο που έχει κάνει μόλις άλλη μια νίκη σε όλη τη σεζόν. Τώρα το κλίμα έχει αντιστραφεί αλλά αυτό με 1-2 αποτελέσματα αλλάζει. Αν πχ ο Ολυμπιακός μετά το κάζο με Πανσερραϊκό έμενε και στο 0-0 με Ατρόμητο να δεις γκρίνιες που θα υπήρχαν παρότι στην τελική έφτιαξε 7 καλές φάσεις στο Β’ ημίχρονο. Οι ρεπόρτερ προσπαθούν να απλά να πουλήσουν ποντάροντας στην ψυχολογία της μάζας.

Συμφώνω, μια μεγάλη μερίδα οπαδών μας + v.i.p.'s όπως είπες δείχνει χαρακτηριστική ευκολία στη διοχέτεση γκρίνιας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι η γιουχα στον γκαλίνοβιτς. Ωστόσο σ’αυτή τη περίπτωση δεν έχει να κάνει με αφούγκραση της ψυχολογίας της μάζας από τους δημοσιογράφους, καθώς ένα μεγάλο μερίδιο της δημιουργίας και συντήρησης αυτής της γκρίνιας πάει σ’αυτούς. Ίσως να υπάρχουν διαφορετικά παναθηναικά συμφέροντα εντος του παναθηναικού. Ελπίζω πάντως να μην μας στοιχίσει αυτή η στάση, με τίποτα βιαστικές κινήσεις εκτόνωσης αυτης της γκρίνιας σε περίπτωση χοντρής γκέλας.

Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε «Νιόνιος» ή ο κάθε «Τέλης» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Απο την ανακοινωση του Πανιωνιου κραταω το παραπανω κομματι.
Μεγαλη αληθεια.

Παντα οι εφημεριδες γραφουν για το ποσο καλες ή κακες ηταν τρεις συγκεκριμενες αθηναικες ομαδες, αγνοωντας οτι υπαρχουν και αντιπαλοι στο γηπεδο.
Αντι για παραδειγμα να κανουν εξωφυλλο για την καλη εμφανιση του Εργοτελη και του Πανιωνιου, κανουν εξωφυλλο για την κακη εμφανιση της ΑΕΚ και του Παναθηναικου.#-o
Λες και οταν χανουν οι οσφπ-παο-αεκ, φταιει η κακη τους αποδοση και οχι η αντιπαλη ομαδα που με το καλο της παιχνιδι, εκανε αυτους να φαινεται οτι επαιξαν ασχημα.

Οι εφημερίδες θέλουν να πουλήσουν (λογικό, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα).

Nαι κατανοητο, απλα φαντασου ποσο πιο ενδιαφερον θα ηταν να βλεπαμε καθε φορα διαφορετικα εξωφυλλα, με διαφορες ομαδες, αυτες που ξεχωριζαν καθε φορα.

Μπορεί να ήταν ενδιαφέρον, αλλά αυτός που αγοράζει την εφημερίδα θέλει κυρίως να διαβάσει για την ομάδα του οπότε επειδή (κακώς κατ’ εμέ) η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στηρίζουν Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ (και στον Βορρά ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή) λογικό είναι οι περισσότερες σελίδες να αφιερώνονται σ’ αυτούς.

πείτε κάτι ρε παίδες.
αν το είχε κάνει ο Ολυμπιακός θα είχαμε 5-6 σελίδες.
αλλά θα μου πείτε είναι και αυτή μια διαφορά…:stuck_out_tongue: