Αυτός ο Λέτο πολύ άχρηστος! Με το που μπήκε έδωσε ασίστ για γκολ… [-X
Κι επειδή έχω μάθει από την ομάδα μου να ζητάω περισσότερα:
Θέλω το Ζιλμπέρτο να ανεβαίνει πιο συχνά.
Θέλω να παίζουμε πιο πολύ με κάτω τη μπάλα (βλέπε συνδυασμός πριν το γκολ).
Θέλω ο Σισέ να παίρνει καλύτερες πάσες και ο Σάλπι να είναι πιο εύστοχος.
Καλά παίξαμε μόνο κατά διαστήματα, θέλουμε περισσότερη ουσία στις ενέργειές μας. Πάντως αυτό που είναι ενθαρρυντικό είναι ότι ορισμένα γκολ, όπως το πανέμορφο χτεσινό, το δεύτερο του Σισέ με τις γατούλες αλλά και το γκολ του Κατσουράνη με τον Παοκ δείχνουν κάποια δουλεμένα πράγματα στην προπόνηση. Πέρυσι δε νομίζω ότι είχαμε ούτε κατά διάννοια βγάλει τέτοια στοιχεία στο παιχνίδι μας.
Για το μπασκετ δεν μιλαμε? Φαντασου να μην ειχαν παρει και τοσους τιτλους τα τελευταια χρονια, τι κλαψα θα επεφτε… Οταν χανει ο Παναθηναικος στο μπασκετ και οι Ομπραντοβιτσογιαννακοπουλαιοι δεν τα ριχνουν στην διαιτησια, συγκινουμαι:cry:
Eγω για μπασκετ μιλαγα, τωρα σε ποιους εχει μεινει μονιμο κουσουρι ας μη σχολιασω… Δεν παιζει να υπαρχει ματς στο μπασκετ μεταξυ μας που να μην υπαρχουν παραπονα για διαιτησια, σε βαθμο σχιζοφρενειας…
Ντάξει, κανείς δεν υποστηρίζει ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία στα πρωταθλήματα που πήρε ο ΠΑΟ.
Έπαιξε καλύτερα και τα πήρε.
Απλά είναι το φάουλ στον Πεν το 2007, οι 17-2 βολές στο τρίτο δεκάλεπτο του 3ου τελικού το 2008 και το γκολ-φάουλ του Παπαλουκά πέρσι. Έτσι νάχουμε να λέμε, κάτι σαν εσάς με τον Παπουτσέλη.
Πλάκα πλάκα ακόμα ψάχνω να θυμηθώ ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ μετά τον Παπουτσέλη που να ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός!
Outshined, σ’ αυτό το site δεν γράφει και ο Νικολακόπουλος?
Βήματα, για όποιον γνωρίζει από μπάσκετ, δεν υπάρχουν.
Θα υπήρχαν αν, αφού πατούσε το δεξί πόδι, μετά σηκώνε το αριστερό.
Σηκώνεται όμως και με τα δύο, ουσιαστικά μιλάμε για τζαμπ-στοπ.
Κι εγώ προσπαθώ να θυμηθώ ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ μετά τον Παπουτσέλη που να τελείωσε ο ΠΑΟ με 11 παίκτες. Αλλά δε θυμάμαι. Θα ρωτήσω τον Ευιθυμιάδη, ίσως αυτός να θυμάται τίποτα
Ελεος ρε, καθαροτατο βηματα, και γνωριζω αρκετα καλα απο μπασκετ. Τελος παντων αν θες να σ βρω και ποστ μου που ελεγα οτι αυτα δεν δινονται με την καμια οπως δε δινεται και το φαουλ μετα…
Πέρσι στο ΟΑΚΑ.
Πρόπερσι και στα 3 ματς.
Παραπρόπερσι και στα 2 ματς.
Κάνε μου και ένα σχόλιο για τις κόκκινες, μία μία όμως, και πες μου τις ενστάσεις σου.
Ειδικά αυτή του Μόρις το 2005/06 πάντως, μεγάλη αδικία. :lol:
@ Cynic:
Επιμένω ότι δεν είναι βήματα και γνωρίζω επίσης αρκετά από μπάσκετ. Δεν βλέπω γιατί να μη δοθεί το φάουλ, αλλά δεν έχει σημασία δεν χάσαμε σ’ αυτήν την φάση το περσινό πρωτάθλημα.
Αν με ρώταγες τότε, θα σου έλεγα. Τώρα δε θυμάμαι πια. Καταλαβαίνεις, η ηλικία κτλ. Άσε που δεν είμαι και τόσο καμμένος. Εξάλλου το θέμα δεν είναι μόνο οι φάσεις μεμονωμένα αλλά και η σύγκριση του πως σφυρίζεται η κάθε ομάδα. Αν στον έναν είναι χαλαρός και στον άλλον, νόμιμος μεν, αλλά αυστηρός, κάτι δεν πάει καλά, δε νομίζεις;
edit: μη μου αναφέρεις παιχνίδια που τελειώσαμε με 11. Εμφατική υπερβολή ήταν το ότι “δε θυμάμαι”
Και μιας και το ολο σκηνικο της τελευταιας σελιδας αρχισε επειδη ειπα για τη διαιτησια στη μαδριτη, νομιζω πως οποιος ειδε το ματς καταλαβε οτι ειχε λιγη παραπανω προστασια η ρεαλ απ ο,τι αρμοζει σε γηπεδουχο…