Παναθηναϊκός

Kαλα , γω ειμαι ο ψηλος ο ξυρισμενος με το ξυραφι.:wink:

Και του παναθηναικου και του ολυμπιακου καραγκιοζηδες ειναι.
Και συ ακομα πιο πολυ αμα πιστευεις οτι στον ολυμπιακο ειναι τζετ η διοικηση!:!:!

Kαλα. απορω που καθεστε και ασχολειστε κιολας με τις κοντρες των ΠΑΕ. Τοσο σημαντικο ειναι κατι τετοιο για τη ζωη σας?:-k

Ειδικα εσεις ρε φιλοι γαυροι το παιρνετε αληθεια τοσο σοβαρα που δεν σας φτανει το δικο σας thread, το ποσταρετε και δω? Τι να πω…#-o

Thorgal

Ειδικα εσεις ρε φιλοι γαυροι το παιρνετε αληθεια τοσο σοβαρα που δεν σας φτανει το δικο σας thread, το ποσταρετε και δω? Τι να πω…

καλημερα.:slight_smile:

Οχι φιλε μου, δεν ειναι ακριβως ετσι…ξερεις οτι ποσταρονται και στου Γαβρου τα σχολια σας…οπως ειπα και σε αλλο ποστ, ειναι αμφιδρομο.
Δυστυχως δεν υπαρχει απαγορευση για αυτες τις “ανταλλαγες”.:wink:

Οι διοικησεις ειναι εταιριες… Δεν θα τσακωνόμασατε για τους προεδρους και τις διοικησεις αλλα θα χαιρομαστε το ποδοσφαιρο… Καλα τα λεει και ο συντροφος απο πανω… Κανεις δεν εξαιρειτε!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_27/11/2009_380973
:stuck_out_tongue:

Kαλησπεα!

Τραβα δες ποτε ηταν το τελαυταιο ποστ στο thread του γαυρου απο μενα. Βασικα ουτε καν μπαινω πλεον εκει αφου δεν με αφορα και ουτε εχω ορεξη να διαβαζω βλακειες…

Δυστχως δεν υπαρχει απαγορευση για τις ηλιθιοτητες!:wink: (και αυτο παει+για μας+για σας ε)

Αυτο ρε πουστη μου.

Προσωπικα οταν γινονται ηλιθιες δηλωσεις απο την διοικηση του Ολυμπιακου, εγω την κραζω. Πολλοι παναθηναικοι ομως τα χαφτουν αυτα και μετα μιλανε για το κατεστημενο του Ολυμπιακου και του Κοκκαλη…

Ενώ όταν κάνει έξυπνες δηλώσεις ο κόκκαλης βάζεις 5 μπολντ, 7 ρισπέκτ και 9 παλαμάκια ε.

Nτάξει παιδιά, δεν ασχολούμαστε με τις διοικήσεις και τις ανακοινώσεις, πάμε γήπεδο με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, χειροκροτούμε την όμορφη ενέργεια του αντιπάλου και θέλουμε φυσικά να νικήσει ο καλύτερος αλλά κυρίως το ποδόσφαιρο. Στο τέλος της βραδιάς μαζευόμαστε σπίτι αγκαλιασμένοι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων και λύνουμε τις διαφορές μας παίζοντας μπιρίμπα.

Ετσι ρε μαγκα κρισπ.
Πηγαινε παιζε το ξυλικι σου,τσαντισου για τα συμφεροντα του κοκκαλη και του πατερα και μετα πες μας για τον κοσμο που θες.

Θέλω έναν κόσμο με έξυπνους, μη ξενέρωτους ανθρώπους που αναγνωρίζουν πότε κάποιος μιλάει σοβαρά και πότε κάνει χαβαλέ. Ζητάω πολλά όμως…

Κάνα κουπόνι πουλήσαμε σήμερα?

Εσυ εισαι ο εξυπνος και φυσικα ο μη ξενερωτος και ξερεις τα παντα.

Ναι πολλα κουπονακια,εσυ κανα λουλουδι μοιρασες?

Γαρύφαλλα.
Πολλά…

Έλα άυριο στη μάχη των τιτάνων να σου δώσω κι εσένα και να σε μάθω και μπαλίτσα. :wink:

Εγω γεννηθηκα το 1991 αλλα αλλος εχει την χαρη ε.
Θα ρχουμουν αλλα δουλευω αυριο.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Φαινεται πως μονο τυχαια δεν βγηκε τελικα το παραπανω ε…

Το πιο εμπνευσμένο σύνθημα όλων των εποχών, άνετα…

μαρεσει που διαβαζετε δηλωσεις διοικησεων και τις παιρνετε και στα σοβαρα :lol:

ηρεμηστε ρε μαγκες χαβαλες ειναι η μπαλα

Μα και οι διοικήσεις χαβαλέ κάνουν, δεν μπορεί να έχει στα σοβαρά πρόβλημα ο Πατέρας με τον αριθμό των προσκλήσεων…

Οταν κανει εξυπνες δηλωσεις ναι, θα το κανω και χεστηκα. Αν λεει μαλακιες απλα για να δυναμιτισει το κλιμα και να δειξει οτι καποιος ειναι, θα τον κραξω. Αυτα, τελος.

αυτο ακριβως

αλλωστε σιγα την εχθρα που εχει ο κοκκαλης με τον πατερα σε προσωπικο επιπεδο, αυτα ειναι για να πορωνουν τους χαζοοπαδους και να εχουν κατι να γραψουν οι εφημεριδες ενοψει ντερμπυ