Ο κυριος λογος που προσωπικα αποφευγω τα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ειναι το οτι δεν γουσταρω να βλεπω τον καθε κομπλεξαρα “παναθηναϊκο”, που παταει γηπεδο μονο οταν παιζουμε με τον γαυρο, να βγαζει ολο του το κομπλεξ πουλωντας μαγκια απο την εξεδρα πιστευοντας πως του φταιει ο “εχθρος” για τη μιζερια της “ζωης” του…
Αν αυτο δεν σας ενοχλει στους "οπαδους¨της δικιας σας ομαδας μαλλον γινεται πολυ ευκολα κατανοητο γιατι υποστηριζετε το συγκεκριμενο “σωματειο”…
Αλλα ΟΚ, εγω ειμαι ηλιθιος και ξενερωτος.
Ποιος πηρε στα σοβαρα τις δηλωσεις των διοικησεων?:-k Προσωπικα ουτε τους ιδιους δεν παιρνω καν στα σοβαρα…
Και ναι, η μπαλα ειναι χαβαλες. Ομως το να βριζεις τη μανα του αλλου απο την εξεδρα και να αισθανεσαι και ¨γαμιας" γι’αυτο που κανεις δεν μπορω να το δω ως χαβαλε ουτε γελαω ιδιαιτερα οταν γινεται. Μαλλον γελαω αλλα με αυτους που το κανουν…
Ειμαι ξενερωτος ε?
ΟΚ, ελπιζω να εχεις ιδεα ποσο φασιστακια ειναι ολοι αυτοι που θα σκοτωναν για την “ομαδα τους”… Ελπιζω να ξερεις ποσους απο αυτους εχετε και σεις… Ελπιζω τουλαχιστον (και για να ειμαι ειλικρινης απ’οσα μου εχεις δειξει ευτυχως το πιστευω:)) να μη εισαι περηφανος γι’αυτο…
Έλα ρε Θανάση, λες να γουστάρω οργανωμένους και πεσίματα και ξύλα και ιστορίες? Σιγά να μην ήμουν και στη Λαυρίου…
Όσο για τα μπινελίκια είτε λέγονται εκτός γηπέδου είτε εντός, σχεδόν ποτέ δεν πάνε εκεί που πρέπει και είναι μια απλή εκτόνωση. Αλλά μην το κάνεις κ τόσο θέμα γιατί αντίστοιχα θα μπορούσα να σου πω ότι κάποιος αντισεξιστής θίγεται από τα σχόλιά σου για “τις αδερφάρες της Ρέιντζερς” και “τις πουστάρες της Γαλλίας που έσφαξαν την Ιρλανδία”. Άμα είναι να είμαστε σοβαροφανείς και πολιτικά ορθοί να το κάνουμε παντού. Εγώ φυσικά δεν είμαι αυτής της άποψης…
Άλλωστε δεν έπεσε κανένα μπινελίκι στο θρεντ αυτό νομίζω, εγώ απλά έκανα σχόλιο για τις ανακοινώσεις του Πατέρα και ΝΑΙ ήταν για το χαβαλέ της υπόθεσης.
Το σχόλιο περί “έξυπνων και μη ξενέρωτων” πήγαινε αποκλειστικά ως απάντηση στην παρατήρηση “τι κόσμο θες” του thats why.
Νομίζω ότι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό για να αποφασίσω να σε βρίσω μέσω φόρουμ.
OK, no offence mate, απλως προς στιγμην αγχωθηκα λιγακι με αυτο:
Δεν ειναι θεμα σοβαροφανειας ουτε πολιτικης ορθοτητας. Αλλο το κανω ενα σχολιο για πλακα (που συνηθως φαινεται αν ειναι τετοιο) και αλλο παω γηπεδο και βγαζω ολη τη σκατιλα της ψυχης μου βριζοντας μανες εγγονια και παιδια. Πιστευω εχεις δει ατομα που πραγματικα γουσταρουν με το τελευταιο και οχι μονο στα πλαισια του χαβαλε…
Ειλικρινα με απωθει αυτο και ειδικα στους οπαδους της δικιας μου ομαδας. Πχ, δεν το θεωρω αστειο ουτε χαβαλετζιδικο να “τραγουδησω” “ειναι π…νες ολων των γαυρων οι μανες” μονο και μονο επειδη ειμαι βαζελος. Γαυρος μπορει να ειναι ο καλυτερος μου φιλος, ο ξαδερφος μου, ακομα και η κοπελα μου.
Τελος η κοντρα Σελτικ-Ρεηντζερς δεν ειναι η ηλιθια κοντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Εχει βαθυτερες κοινωνικες και πολιτικες ριζες και ευτυχως ή δυστυχως ακομα και σημερα συμβολιζει καποια πραγματα… Ομως ακομα και αν εκει υπαρχουν πιο σοβαρες αιτιες “μισους” (και οχι το χρωμα της φανελας και η ψευτομαγκια του ελληναρα που υπαρχουνε δω) βλεπεις πως υπαρχει μεγαλος σεβασμος αναμεσα στους οπαδους…
[SPOILER]Θα τα πουμε αυριο στη μαχη των Τιτανων ρε αλητη!:evil::lightsabre::lightsabre:
ε και να τραγουδησεις ρε τοργκαλ ειναι π… των γαβρων οι μανες δηλαδη τι εγινε? το εννοεις η μηπως θα το παρει κατακαρδα ο γαβρος κολλητος
για ονομα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, απο μια ηλικια και μετα καταλαβαινουμε πιστευω που σταματανε τα οπαδικα ‘χαριεντισματα’ και αρχιζει η κανονικη ζωη…απειρες φορες εχουμε ξεχεστει με κολλητους για μαλακιες περι μπαλας και με το που τελειωνει το ματς και ειναι να βγουμε εξω ξερωγω ουτε που τα θυμομαστε
και δεν ειδα και κανενα να παει σε ματς στην αμερικη (ειτε nhl,nfl,nba, mlb) και να πει τι γαματη ατμοσφαιρα που κανουν οι αμερικανοι
H εντεκάδα με λέτο και γιούρκα μου φαίνεται καλή. Όσο ασχολούνται με Λέτο, θα τους κάνει άλλος τη ζημιά.
Φέτος η ομάδα έχει δείξει ένα μεγάλο πνεύμα μαχητικότητας ακόμα και σε παιχνίδια που της πάνε στραβά, βλέπε καβάλα και αστέρα, άσχετα αν δεν κέρδισε, κατάφερε να σώσει την παρτίδα όταν κάτι της πήγε στραβά.
Αν φυσικά ο ΤενΚάτε τους έχει ετοιμάσει όπως πρέπει, και κατέβουν με σχέδιο και σοβαροί όπως με την ΑΕΚ, νομίζω πως μπορούν να πάνε καλά.
Από τον αντίπαλο το κυριότερο που με φοβίζει είναι να παίξει τέρμα πίσω, όπως στα ματς με Αλκμάαρ και Σταντάρ Λιέγης εντός.
Πάμε μωρή τριφυλλάρα.
Για το μπάσκετ δε χρειάζεται να γράψω κάτι. Ο,τιδήποτε κάτω από 10 πόντους το θεωρώ κακό αποτέλεσμα για τα δικά μας κυβικά.
γιατί είναι ο Τεν Κάτε.
go figure.
ο Τεν Κάτε πάντα κάνει κάτι περίεργο.
Θέλει στο τέλος αν έχει κερδίσει να συζητάνε κάποια επιλογή του.
Δεν μου βγαίνει το “σύστημα” πάντως. :?
μια ομορφη σουρεαλιστικη εικονα θα ηταν να κατεβασουν την αποστολη του παναθηναικου με σκοινια απο ελικοπτερο στο καραισκακη
σκηνη απο το platoon :lol:
Οι καλύτεροι παίκτες που είχε ο ΠΑΟ εδώ και χρόνια, δεν μπορούν να κερδίσουν τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων 10+ ετών, που έτυχε και αποδεκατισμένος και κουρασμένος από πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς. Και όχι μόνο δεν κέρδισαν, στο τέλος κινδύνεψαν να φάνε και 3-4.
Μπαλαρίνες indeed.
Αποκαρδιωτική η ομάδα.
Στην πρώτη ανάποδη παράτησε το ματς. Απαράδεκτο.
Μέχρι το γκολ είχε ένα σχετικό έλεγχο.
Μετά κατάρρευση.
Δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό το ματς.