Χτες ηταν η απαντηση μας στα μεγαλα λογια που λεγατε εδω και μια εβδομαδα. Και το μαρτυριο μολις αρχισε, εχει πολυ ως τον Μαη…
Φιλική συμβουλή προς το τζορβουλίνι να κόψει τις παπαριές και να μάθει τα βασικά για τη θέση του τερματοφύλακα, μιας κι απ ότι φαίνεται θα είναι και βασικός τερματοφύλακας της εθνικής στο μουντιάλ.
Δυστυχως, κριμα που δεν υπαρχει αλλος αξιολογος τερματοφυλακας… Η ποντικοφατσα αντι να κοιταει τα χαλια τους, λεει οτι του κατεβει. Αν ηταν καλυτεροι, γιατι τους νικησαμε και στο 2ο ημιχρονο ηταν αορατοι?
Ενω το ταβανι του παναθηναικου ηταν η χθεσινη αποδοση. Πολυ μπαλα!
Οχι βεβαια, αλλα και εμεις μπορουμε να παιξουμε καλυτερα, να ειναι σε καλυτερη μερα ο Μπουρουσης, ο Τεοντοσιτς, να σκοραρει πιο πολυ ο Σοφο. Οποτε μην το εχεις σιγουρο ακομα. Στο ειχα πει, θελω φετος να το παρουμε και να σας κοντραρουμε περισσοτερο απο αλλες χρονιες γιατι ειμαστε πιο πληρεις.
Έντιτ: άκυρο νόμιζα λέγατε για μπάλα.
Φιλαράκι, Άνγκους, δεν πας καλύτερα να ξεθάψεις κανένα τόπικ για τους Μέιντεν και ν’ αφήσεις τις τσουκαλιές εδώ μέσα;
Φιλαρακι σου δεν ειμαι γιατι δεν με ξερεις και κοψε τις εξυπναδες… Ποναει απο χτες και εχουμε νευρακια?
Φιου!
Ιδιοφυής πραγματικά η απάντησή σου. Αντάξια ενός angus7pl! Για άλλη μια φορά, “αγαπάμε”.
Σοβαρά, κόψε το τρόλινγκ. Έχεις γίνει ανυπόφορος.
Απο εσενα σιγουρα ειμαι πιο εξυπνος παντως. Δεν σε κοβω και κανα σπιρτο… Και τι εννοεις να κοψω το τρολινγκ? Κοιτα την δουλεια σου.
:lol: Πλάκα έχει.
Πάντως, για να τα λέμε όλα, μπορεί ο Διαμαντίδης να κλαιγόταν σε εκνευριστικό βαθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά στο τέλος (κι ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είχαν πάει στα αποδυτήρια) έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού έναν προς έναν.
Ρε ανγκους μανα μου,αμα ηρθες εδω περα για να μας τα πριξεις με τον ολυμπιακο που νικησε το ξερουμε κι ολας οτι ημασταν αμπαλοι χτες και οτι χασαμε.Κατι αλλο καινουργιο εχεις να πεις?Αν οχι A-B-O-L-A.
Και σεις φαγατε 3αρα απο το πανσεραικο αλλα δεν σας λεγαμε οτι τωρα αρχιζει το μαρτυριο.Ελεος ρε μαν.
Οχι ρε συ ChrisP, δεν εχει πλακα, δεν τολμας να πεις την γνωμη σου και πεταγετε ο καθενας να στην πει χωρις λογο, απλα επειδη κατι του φταιει στην ζωη του. Κατανταει εκνευριστικο.
ον τοπικ Και εγω το παρατηρησα αυτο με τον Διαμαντιδη. Πολυ κλαψουρα ομως.
Εντιτ.Δεν ειχα λογο να το γρψω το προηγουμενο.Οτι ειπα το ειπα πριν.
Δεν το εγραψα με σκοπο να βρισω καποιον ή να του ‘‘την πω’’ σε προσωπικο επιπεδο. Το εγραψα με σκοπο την καζουρα. Το να μου την λεει ο αλλος προσωπικα τι σκοπο ειχε? Δηλαδη εσεις δεν θα γραφατε αν ειχατε νικησει για τον χαβαλε και την πλακα?
Λολ, ναι ρε τσάκαλε, αυτό είναι. Η ζωή μου είναι σκατά (αλλά ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΑ έτσι) και η μόνη διέξοδος για μένα είναι να τη λέω σε ανθρώπους που δεν ξέρω μέσω 'Ιντερνετ! :lol3::lol3::lol3:
Μάλλον απλά δεν αντέχεται τόση εξυπνάδα σ’ αυτό το φόρουμ και γι’ αυτό στη λένε. Εντάξει, έχεις δίκιο, σ’ αυτό δε φταις εσύ. Αν μπορούσες θα ήσουνα χαζός (και θα καταλάβαινες τί εννοεί κάποιος όταν λέει “τρόλινγκ”). Αλλά δε μπορείς!
εντιτ
ΜΑΘΕ
ΝΑ
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ
ΤΗΝ
ΚΑΖΟΥΡΑ
ΑΠΟ
ΤΟ
ΠΡΗΞΙΜΟ
ΑΡΧΙΔΙΩΝ
Οχι ρε μαν εγω τουλαχιστον δε θα εγραφα,κατι τετοιο.Τι νοημα θα ειχε.Με ειδες να γραφω καθολου οταν ο ολυμπιακος χανει?
Και ναι κανεις τρολλινγκ.
Καζουρα εκανα και οποιος δεν το καταλαβαινει προβλημα του. Το να την λες σε καποιον που δεν ξερεις επειδη κανει πλακα και αυτο ειναι πρηξιμο. Στην τελικη μπορουσες να το πεις με καλυτερο τροπο ή να μην ασχοληθεις. Δεν ειχα σκοπο να ποσταρω κατι αλλο, αλλα αρχισατε τις νουθεσιες, εχει γεμισει ξερολες και ‘‘ειδικους’’ το φορουμ.
Χαλαρωνετε ρει,.,
guys back on topic please:)