Παναθηναϊκός

Kαι επιστρεψτε on-topic.
Ποσταρετε καμια φωτο του Μητρογλου ας πουμε. :smiley:

Τις διαφορες σας μεσω pm παιδες.

Τερμα απο εμενα, βαρεθηκα τις ανουσιες παρατηρησεις, οποιος εχει καποιο προβλημα ή παραπονο pm. Απο εκει και περα, νομιζω υπαρχει ελευθερια λογου και δεν ζουμε σε αλλες εποχες… Νομιζω τουλαχιστον.

απο εμας για εσας:D

Κοίτα τώρα, η αλήθεια είναι ότι για να γράψεις κάτι πρέπει να χάσει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό.

Μιλουσα γενικοτερα για ηττες του ολυμπιακου…

Γιατί ποιος σχολιάζει εδώ γενικότερα ήττες του παναθηναϊκού?

ΩΧ ΜΩΡΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ !!!

Αφηστε τα παδια να πλακωθουν με την ησυχια τους, μην διακοπτετε. :smiley:

Φωτογραφίες του Μήτρογλου δεν θέλετε?

Η άγνωστη ιστορία του Μήτρογλου.
Πριν πάει στον Όλυμπιακο, πριν ασχολήθει με το ποδόσφαιρο, πριν καν μάθει να πανυγιρίζει με το - δίασημο πλεον - καουμπόικο του τρόπο, ο Κώστας Μήτρογλου είχε μια άλλα αγάπη. Την ηλεκτρική κιθάρα. Ξεκίνησε λοιπόν και έφτιαξε μια μπάντα που μετά από μερικά χρόνια θα γινόταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους φίλους του χαρντ ροκ και του μέταλ. Η τεράστια επυτιχία όμως τον κούρασε. Ακολούθησε για λίγα χρόνια σόλο καριέρα και στην συνέχεια ανακάλυψε την πραγματική του κλίση: Το ποδόσφαιρο. Ακολουθούν ανέκδοτες φωτογραφίες από την άγνωστη ζωή του Μήτρογλου πριν γίνει ο καουμποης του θρύλου:

Και όλο το συγκρότημα με τον Μήτρογλου με μια εκκεντρική κόμμωση…

:lol::lol::stuck_out_tongue:

Διαβάζω σχόλια διάφορων βάζελων στο νετ και απορώ πραγματικά που τόσοι πολλοί κατηγορούν τον Σισέ. ΟΚ, έχασε μια διπλή ευκαιρία. Πέρα από αυτό πότε πήρε την μπάλα στα πόδια για να κάνει κάτι?

Το “Α” και το “Ω” στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τα χαφ, είτε το θέλουμε είτε όχι. Και το πρόβλημα του ΠΑΟ εκεί βρίσκεται. Έχει τον Ζιλμπέρτο (που γνωρίζει μια ανεξήγητη κατ’ εμέ αποθέωση φέτος) ο οποίος ναι μεν μοιράζει σωστά το παιχνίδι και δίνει μια ηρεμία στην ομάδα, από την άλλη όμως τρέχει ελάχιστα και μαρκάρει στον απολύτως απαραίτητο βαθμό. Ενίοτε δε και καθόλου όπως στο πρώτο γκολ του Μήτρογλου, κάτι που δεν είδα κανέναν να σχολιάζει. Ο δε Κατσουράνης κατά έναν περίεργο τρόπο φέτος έχει αναχθεί σε δεύτερο φορ και, δε λέω, τα γκολ του έχουν δώσει βαθμούς στον ΠΑΟ, αλλά πρέπει κάποιος να του πει ότι παραμένει αμυντικό χαφ. Επιβάλλεται δηλαδή να τρέχει και να καλύπτει χώρους. Ο δε Σιμάο μπορεί να είναι σκυλί όσον αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά δημιουργικά γάμα τα, μηδέν βελτίωση. Τελικά ο Μάτος ήταν μάλλον ο μόνος χαφ του ΠΑΟ που συνδύαζε κάπως αμυντικά και επιτελικά προσόντα.

Αν ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει διαλυθεί και αντίθετα είναι πρώτος στη βαθμολογία αλλά κι ένα βήμα από τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι γιατί έχει την ευτυχία στα χαφ να έχει Μαρέσκα, Ντουντού (έστω και στη φετινή του κατάσταση), Στολτίδη αλλά και τον Τοροσίδη όποτε του χρειάστηκε.

Eίδες που δε διαβάζεις το τόπικ μας?Τα έχω πει όλα.

Ειδικά για το Μάτος. Άντε θα το ξαναπώ. Τώρα που θα λείπει ο Σιμάο στο Κόπα Άφρικα, έχουν μοναδική ευκαιρία να τον ξαναφέρουν πίσω. Α ναι, ξέχασα ο Πατέρας κι ο ΤενΚάτες, του γάβρου οι μεγαλύτεροι πελάτες.

Ο Σιμάο χάλια επιθετικά, αλλά μόλις τον έβγαλε άνοιξε μια τρύπα να γιατί κανείς δεν έκοβε.

Ο Κατσουράνης απαράδεκτος, σε άλλο γήπεδο χτες.

Τέλος για το Σίλβα, αν και είμαι πολέμιός του γενικά, αναγνωρίζω ότι φέτος παίζει όπως θα έπρεπε να έχει παίξει την πρώτη χρονιά του. Αυτό για το τρέξιμο δε νομίζω να ισχύει, μονίμως τα κοντέρ τον βγάζουν πρώτο.

Το πρόβλημά μας χτες ήταν ότι είχαμε τουλάχιστον 5 παίχτες που για να παίξουν θέλουν άλλον ένα δίπλα τους, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

εγώ έχω μια απορία,
ΓΙΑΤΙ δεν βάζει Λέτο και Νίνη απο την αρχή??? πρέπει να μπουν 2 για να μπουν κι αυτοί στον αγώνα??

Η ομιλία του Πατέρα στους παίκτες, μόνο εμένα μου θύμισε την ομιλία Άγγελου Φιλιππίδη μετά το 3-0 της Ριζούπολης που είχε πει τους παίκτες του ΠΑΟ “κότες”; :stuck_out_tongue:

Σε αυτό με τα Γιάννενα είχε 100% δίκιο.

Τα Γιάννενα έδειξαν ψυχή, ο π.α.ο. που να την βρει:!:

Παντως και νινη και λετο και σαλπι και σισε δηλ 4 επιθετικογενεις παικτες ειναι καταστροφη να τους βαλεις σε ενα ντερμπυ

ναι αλλα δειχνει οτι προσαρμοζεσαι στον αντιπαλο.πραγμα που αν εισαι μεγαλη ομαδα δε το κανεις σε καμια περιπτωση.παιζεις το παιχνιδι σου και αν παιξεις καλα διεκδικεις τις πιθανοτητες σου να κερδισεις

Οχι για τα δεδομενα του παναθηναικου παντως δεν ισχυει αυτο που λες…

Εγω πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει ΚΑΙ προβλημα αναπτυξης.Δεν μπορουν να αλλαξουν πασες.Το βλεπουμε και στο ουεφα,το βλεπουμε και εδω,ο Παναθηναικος δεν μπορει να αλλαξει πασες.Επισης.Παιχτε κοιμουνται.Δειτε στην ευκαιρια,τον σαλπιγγιδη που φτιαχνει τις καλτσες του,αντι να τρεξει για πασα απο τον σισε αφου εχασε την ευκαιρια.Ο κατσουρανης σαν να μην υπηρχε.Ωπα σορυ.Ο κατσουρανης ΔΕΝ υπηρχε.

Όπα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Φέτος έχουμε σαφώς καλύτερη ανάπτυξη από πέρσι και παίζουμε με κάτω τη μπάλα αρκετά. Σε άλλα παιχνίδια λιγότερο σε άλλα περισσότερο.
Η ομάδα πονάει στην άμυνα. Το μεγαλύτερο μειον είναι ο μεγάλος αμυντικός που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Στα 2 πιο σημαντικά παιχνίδια που χάσαμε (με τη γαλατά μέσα και με το γαυρο έξω) την μεγαλύτερη ευθύνη την είχε η άμυνα. Ειδικά με το γαυρο, που ο Μήτρογλου και στα 2 γκολ (στις 2 φάσεις που είχε κάνει ο ολυμπιακός μέχρι τότε δηλαδή!) είναι τελείως ακάλυπτος.
Σήμερα ήταν γενικά μέτρια η ομάδα με κάποιες καλές στιγμές. Η άμυνα απέδωσε περισσότερο και γενικότερα ο Τεν Κατε πρέπει να καταλήξει σε κάποιο κεντρικό δίδυμο με όποιους παίκτες έχει. Τον Μπιερσμιρ τον έχει ξεχάσει.
Ο σισέ έχει αρχίσει και μου τη δίνει. Πρώτα διαμαρτύρεται για πέναλτυ και μετά πάει να κυνυγήσει τη μπάλα για να σκοράρει. Και σήμερα είχε αρκετές φάσεις που θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι καλύτερο.

εντιτ, αργος:(

σχετικα με σισσε, μονο στη φαση με το πεναλντυ ευθυνεται.μα πως περιμενετε να βαλετε γκολ, με γιομες κ με καθετες οταν εχετε μονο εναν παικτη κοντα στη μεγαλη περιοχη και ολοι οι αλλοι ειναι πισω απο την γραμμη?
εδω σε σημεια αναγκαζοταν να πιεζει στη σεντρα και να κινηται εκει για να παρει μπαλα
ελεος.κριμα για τον ιδιο αλλα και για την ομαδα που θα μπορει να τον χρησιμοποιησει

οσο για την αμυνα, κλαυτα για αλλη μια φορα
γενικοτερα, ειδα δυο ομαδες με αμυνες αυπαρκτες να μην μπορουν να βαλουν γκολ η μια στην αλλη