E όχι και έτσι, ειδικά στο 2ο ημίχρονο αρκετές φορές ανέβηκαν Ρουκάβινα, Νινης, Σισε μπροστά. Και σε φάσεις πρέσαραν όλοι τη γαλατα ψηλά. Θα μπορούσαν να συνεργάζονται και καλύτερα βέβαια (όπως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ σε μια από τις φάσεις). Και για εκτός έδρας παιχνίδι με γαλατα είναι λογικό να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Παντώς γελοίο γκολ πάλι φάγαμε όπως και στον πρώτο αγώνα…
Γενικά πάντως αυτές οι κρίσεις που μας πιάνουν όταν έχουμε αρνητικά αποτελέσματα (του στιλ “διώξτε τους όλους” κ.τ.λ.) μόνο κακό κάνουν. Αυτό το υλικό έχει η ομάδα, αυτόν τον προπονητή, ας προσπαθήσουν να διορθώσουν τους τομείς που πάσχουν. Δηλαδή αν την επόμενη Κυριακή είμαστε εμείς πρώτοι στη βαθμολογία, όλα θα είναι καλά? 1 πόντο πίσω πήγαμε και βγήκε πάλι ο γνωστός χύμαρος γκρίνιας…
η αμυνα της γαλατα μου φανηκε οτι με λιγη πιεση θα κατερεε και θα της ριχνατε 2.
αλλα δεν πιεζατε την αμυνα τους γιαυτο πιστευω οτι χασατε.και ναι, το γκολ φαρδιστικο
εδω σε ενα σημειο ο ζιλμπερτο πηρε την μπαλα κ ετρεχε μονος του στο κεντρο ρε και ο καραγκουνης γυρνουσε αμυνα κ φωναζε στους αμυνητικους.χειροτεροι απο μας ειστε ρε:lol:
Σωστό είναι αυτό, αλλά κανα 2 φορές που ανεβήκε σχεδόν όλοι η ομάδα, τρέχαμε μετά πίσω στην άμυνα να προλάβουμε την αντεπίθεση της γαλατά. Παρόμοιες ομάδες με τη γαλατα είμαστε πάντως, και αυτοί πίσω…:lol: Το θέμα είναι να μπορείς να εκμεταλεύεσαι όποιες ευκαιρίες έχεις, κάτι το οποίο στα τελευταία τρία παιχνίδια μας (αστέρας, ολυμπιακός, γαλατα) δεν κάναμε.
Kαι ξάφνου, εκεί που έβλεπα το ματς με ύφος βαριεστημένου κοτόπουλου πριν τη σφαγή, ο βύντρα καταφέρνει να εκτελέσει λάθος ένα πλάγιο άουτ, δίνεται αλλαγή, και μου έρχεται μια κεραυνοβόλα έκλαμψη:
“Που θα πάει, θα περάσουν τα χρόνια, έστω κι αν μείνει μέχρι την απόσυρση, ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ θα σταματήσει να φοράει τη φανέλα της Πανάθας!!!”
Και η ζωή μας θα γίνει ξανά καλύτερη! Που ξέρεις, μπορεί να πάρουμε και την πόλη!
Σωτήρης Νίνης, ο μαθητευόμενος βούτας! Ξεφτίλα του.
Ε,μα ποση καλη αναπτυξη να εχει μια ομαδα ρε ελμαραντ με ποσοστο κατοχης 34%.Νταξει μην βλεπουμε και ανυπαρκτα πραγματα.
Ο ρουκαβινα εχθες εφτασε το οριο αμπαλοσυνης.Δεν λεω,δεν περιμενα να γινει ξαφνικα μητρογλου,αλλα ειμαι ο μονος που τον προσεξε να βγαινει μονος στο 88-89 και να ΔΙΝΕΙ τη μπαλα στον τερματοφυλακα?Και να ο Βυντρα πηγε να ανεβει λιγο στην υποληψη μου οταν μας εσωσε πραγματικα με τον κειτα νομιζω αλλα μετα που εδινε πασες στη γαλατα του ειπα αντε γεια.Δεν λεει,οση ορεξη και αν εχω να δω παναθηναικο καθε φορα μου κοβεται απο το αψυχο παιχνιδι του.Δε λεω παιξαμε καλα.Αλλα αμα δεν βαζουμε γκολ δε πα’ να παιζουμε σαν την μπαρτσελονα.Και ο σισσε ειναι απο τους καλυτερους παιζτες που εχει ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη,ασχετο αν δεν εχει ρεντα.Αυτα τα εχουν ολοι οι ποδοσφαιριστες.Δειτε τον μπλανκο ξερω γω.Ας ελπισουμε να του περασει συντομα.
Επισης κατι ασχετο ο Σαλπιγγιδης γιατι δεν επαιζε?
Είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς. Το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι οι παίχτες του ΠΑΟ όταν η διοίκηση είναι σε συζητήσεις μαζί τους και επίκειται μη ανανέωση του συμβολαίου τους. Πολύ λίγοι οι διοικούντες για αυτό το σύλλογο.
Και γιατί να κάτσει ρε παιδιά ο Σαλπης? Ο τύπος είναι ο πιο σταθερός και αξιόπιστος επιθετικός της ομάδας από τότε που ήρθε. Ζητάει λεφτά και πολύ καλά κάνει. Η διοίκηση δεν του τα δίνει και μάλιστα πήγε και ο Πατέρας και του ζήτησε ευθύνες για την απόδοση του στο Καραισκάκη. Αυτό δείχνει ότι στα @@ τους που ο Σάλπ παίζει όπου να ναι αλλά παράλληλα σχίζεται κάθε φορά. Άρα…
Ναι ομως αμα κατσει και συνεχιζει να παιζει στη θεση που παιζει δηλαδη να βγαζει σεντρες απο τα δεξια,καλυτερα να φυγει,γιατι εκει δεν αποδιδει καθολου.Γιατι δεν δοκιμαζει ενα 4-4-2 με σαλπ και σισσε ?
παίκτης που φεύγει για τα λεφτά από τον ΠΑΟ, δύσκολο να πάει στον ΠΑΟΚ. Παίκτης που είναι ΠΑΟΚ στην καρδιά, εύκολα φεύγει από τον ΠΑΟ για να έρθει στον Ολυμπιακό. Αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς, δε νομίζω να τον πάρουμε γιατί δε μας χρειάζεται παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Σάπλι. Χαβαλέ κάνω.
Ή αλλιώς εκεί που έπρεπε να δείξει η ομάδα ότι έχει @@ να κάνει κάτι καλό και απέτυχε παταγωδώς.
Πάλι θα γίνουν μεταγραφές, και στην άμυνα ελπίζω να μην πάρουν πάλι έναν βοηθητικό παίκτη τύπου Μπίερσμιρ, Καντέ.
Μέχρι τότε θα νικάμε με γκολ Κατσουράνη, Σισέ, Σάλπι κλπ.
Εγω θα τον εδιωχνα με την πρωτη ευκαιρια τον Σαλπιγγιδη. Εχει καταντησει γραφικος με τις σεντρες και τις γιομες του. Καθε φορα που θα παρει την μπαλα στα ποδια του, το πιο πιθανο ειναι να τον δω να βγαζει κατευθειαν σεντρα και συνηθως ο αποδεκτης ειναι καποιος στην κερκιδα ή ο Θεος.
Στο ντερμπι τον εβλεπα και γελαγα
Χαχα, ηθελα να ξερω πως αλλιως θα μπορουσε να λειτουργησει… Γι αυτο λεω δεν κανει για δεξι εξτρεμ, τη μονη θεση που μπορει να παιξει με τα συστηματα που εφαρμοζει (σωστα) ο ολλανδος, δηλ 4-3-3 ή 4-2-3-1.
Δεν είναι έτσι ακριβώς, άλλο να έχεις τον παίκτη να παίζει γραμμή και άλλο πιο μέσα, ως επιθετικός δηλαδή. Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί αυτό απαιτεί και έναν πραγματικά καλό μπακ που θα πρέπει να ανεβαίνει καθώς κει ένα χαφ που δίνει στήριγμα ανά πάσα στιγμή. Προφανώς άμα ο Σάλπι παλεύει μόνος του κάπου στο πλάγιο άουτ τίποτα δε θα κάνει αλλά δε φταίει και αυτός.
Κατά τ’ άλλα εκεί στον Παναθηναΐκό θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να αγαπάτε τους παίκτες σας και οι οπαδοί και οι διοίκηση. Είναι διαφορετικό κάποιος να παίζει γιατί απλώς αυτή είναι η δουλειά του και διαφορετικό να παίζει και για τον πρόεδρό του αλλά και για αυτούς που βρίσκονται στην κερκίδα.