Παναθηναϊκός

Δεν πιστεύω να εννοείς να αγαπάμε ΛουκάΒύντρα…

Κι όμως, το εννοώ και δεν κάνω πλάκα.

Το παιδί δίνει ό,τι μπορεί άλλο αν δεν κάνει για βασικός στον ΠΑΟ.
Εκεί συμφωνώ απόλυτα.

ο λουκας βυντρας ειναι παιχτουρα…

:tomato::stuck_out_tongue:

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι σαλπι δεν εχει τεχνικη εχει αλλα προσοντα. Αυτο που μπορει να εκμεταλλευτει μια ομαδα σ αυτον ειναι η δυναντοτητα να γινεται δευτερος επιθετικος και να γινει απειλητικος… Κατα τα αλλα αν παιζει πανω στη γραμμη δεν προκλαει και τρομο στην αντιπαλη αμυνα…

Ε, άρα συμφωνούμε. :wink:

Σε μενα πηγαινε η στον orginal??:stuck_out_tongue:

Αυτο.Το ειπα και πριν.Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βαζει ο μλκς να παιζει εκει αφου το βλεπει οτι δεν ξερει και δνε μπορει να παιξει εκει.Το προσον που εχει ο σαλπιγγιδης ειναι η ταχυτητα,τα τελειωματα(δεν ειναι χασογκολης δηλαδη),και μερικες φορες οτι παιρνει καλες θεσεις.(Δηλαδη θεσει που μπορει να βρεθει μπροστα απο τον αμυντικο χωρις να ειναι οφσαιντ)

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά όπως είδατε με μια ψήφο από κάθε ομάδα που πήρε πόντο στο ΟΑΚΑ και βγήκε άνετα νέος πρόεδρος της Super Leauge ο Πατέρας.

Τελικά οι φασαρίες γίνονται και στις καλύτερες οικογένιες…εεεεεε ΤζόρβαO:):!:

τι σχέση έχει ρε άνθρωπε το αεροβόλο με τα σημερινά; ό,τι θέλει λέει ο καθένας…

από μπάλα λίγα, ελάχιστα πράγματα.
στην άμυνα αν κάνουν λάθος οι άλλοι μόνοι τους έχει καλώς, εμείς πάντως δεν κόβουμε με τίποτα. απαράδεκτη άμυνα.

ο Σισέ μπορεί καλύτερα. Σε μια μέρα, με γκολ, κερδισμένη αποβολή, δοκάρι και έχει καταφέρει να βγει 4-5 φορές τετ α τετ. Αλλά χάνει πράγματα που δεν πρέπει να χάνει.

Τουλάχιστον βλέπεις πολλές φάσεις εκατέροθεν. Δε βαριέσαι, κάτι είναι και αυτό…

To χέρι του Βύντρα ήταν πέναλτι?

κανονικότατα.

παει ο τεντας…

Βαζεχα Νιοπλιας αναλαμβανουν.Λογικα παντως οχι μονιμα.

[SIZE=7]ANTE ΓΕΙΑ!
[SIZE=5]Σήμερα κρίθηκε το πρωτάθλημα και πάει Λεωφόρο.[/SIZE]
[/SIZE]

3 φίλοι Ολυμπιακοί με το που έμαθαν την απόλυση Τεν Κάτε μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο.

“Έφυγε ο Τεν Κάτε. Θα πάρετε πρωτάθλημα”

Εγώ τον πήγαινα τον Ολλανδό σε κάποια θέματα.
Για το καλό της ομάδας ας διώξουν όποιον θέλουν.

Τώρα θα δούμε πόσο δίκιο είχαν όσοι κατηγορούσαν αποκλειστικά τον Τεν Κάτε. Μακάρι να επιβεβαιωθούν.

αλλαξατε εδρα παλι??? :lol:

Με τέτοιο τερέν στο ΟΑΚΑ θα έπρεπε.:stuck_out_tongue:

Ο Νιόπλιας έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής με την Ελπίδων (τελικός U-19 το 2007) και είναι και σοβαρός άνθρωπος. Κι έχει σηκώσει κούπες με την ομάδα, ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟ.

Όσο για το Χρήστο το Βαζέχα, ένα πράγμα μόνο: συγκίνηση που επιστρέφει ξανά στην ομάδα!

Εδιτ: πέρα απ’ την πλάκα, δε φταίει για όλα ο ολλανδός, το κακό ξεκινάει από τη διοίκηση, τα έχουμε πει.

Εμενα παντως το μονο που με προβληματιζει ειναι μη ξενερωσουν τα ‘ονοματα’. Ειδικα ο σισε.

Άντε για…:):!: