Παναθηναϊκός

συμπαθούμε όσο δεν πάει το προπονητικό δίδυμο, μακάρι να πάνε όλα καλά.

Ο Αντωνίου τι έγινε; Έμεινε;

Fixed :stuck_out_tongue:

Αφού έφυγε ο ένας, θα φύγει κι αυτός. Μαζί δε θα έφευγαν άλλωστε?

Εμένα δε θα με χάλαγε να μείνει… Έχετε εξάλλου αλλους 2-3 καλούς παίκτες που μπορεί να διώξει :stuck_out_tongue:

Κάρβου μην είσαι προβοκάτορας ρε :stuck_out_tongue:
Ο Νιόπλιας-Βαζέχας είναι ανάλογος δίδυμος με μπάντοβιτς-νινιάδης. Και οι δύο παίρνουν χαρτάκι την 11άδα :stuck_out_tongue:

ο τεν κατε εφυγε για να αναλαβει την Ελλαδα μετα το μουντιαλ και να κλαιμε ολοι μαζι :p. κατα τ’αλλα δεν μπορω να φανταστω χειροτερες γκαφες απο αυτες που εκανε ο τεν κατε οποτε εστω και με νιοπλια ειμαστε καλυτερα νομιζω

Ένα: AΝΤΕ ΓΕΙΑ! κι από μένα στον 10κάτε…

Μπόρει βέβαια να φύγε αλλά οι παίκτες που καταστράφηκαν/έφυγαν εξαιτίας του, δεν ξαναγυρνάνε…δυστυχώς

Αντέ μένει ο Αντωνίου τώρα

Για να δούμε πως θα πάει η ομάδα

αυτο το νεο ηταν πιο ασχημο και απο το να μην κανει μεταγραφες ο σωκρατ το χειμωνα στον θρυλο.σιγουρα θα γινετε καλυτεροι,αλλα παρ`ολα αυτα δε νομιζω οτι το πρωταθλημα εχει κριθει ακομα.

Όχι ρε γαμώτο και με ποιον θα γελάμε τώρα??? Πάντως πέρα από την πλάκα ο παο δυναμώνει μετά από αυτήν την κίνηση. Βέβαια όλοι ξέρουμε πως αυτός ο “προπονητής” δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό ούτε για ένα μήνα.

big deal

Περιμενω στο πρωτο στραβοπατημα τα “παρτε κανονικο προπονητη”

Βασικά έπρεπε να φύγει και ο Αντωνίου.Για φέτος απο το να τρέχει ο ΠΑΟ να βρίσκει προπονητή στιλ Ζίκο καλύτερα να κάτσουν ως το τέλος.
Α και η Βύνδρα θα παίζει όσο και να χτυπιέστε ρεεεεεεε :lol:

Υ.Γ Ναι αν δε βάζουν Λετο, Νινι κλπ σίγουρα θα πέρνουν “χαρτί”.Θα δούμε…

Τακτική Σώκρατες και ο ΠΑΟ λοιπόν:

• Απόλυση προπονητή σε άσχετο σημείο της σεζόν.
  • Πρόσληψη “σημαιών της ομάδας” που έχουν όμως μηδενική εμπειρία.
  • Ψύχωση με το πρωτάθλημα.

Αυτά που κάποτε κοροϊδεύατε τώρα τα επικροτείτε.
Κωλοτούμπες. :smiley:

ειμαι ο μονος που πιστευω οτι μετα το διωξιμο τενκατε εχετε ακομη λιγοτερες πιθανοτητες για τιτλο?

Θα δούμε. Ο Τεν Κατε είχε κάνει αρκετές μαλακίες πάντως με πιο σημαντικές τους πειραματισμούς πριν από κρίσιμα παιχνίδια (όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).
Ο Βαζέχα βοηθός καλή κίνηση. Ξέρει ποιος είναι ο Παο, πως πρέπει να παίζει και μπορεί να δώσει πάθος στους παίκτες.

Ημαρτον ρε πουστη…μιλαω με τη δικια μου στο τηλεφωνο και λεω
“διωξατε Τεντα”
και απανταει :

“BA-ZE-XA”

[-X

Συμφωνω με κρισπ

κανε τα ιδια πλεον με αυτους που κραζετε.

η απολυση τεν κατε δε θα σημαινε τιποτα αν δε παιρνατε τον νιοπλια…

Στους τίτλους τέλους της σημερινής Ελληνοφρένειας: “Αντίο Χενκ” :lol::lol3:

Έμαθα την είδηση υπό τις πλέον σουρρεαλιστικές συνθήκες. Έξω από τα γραφεία του… ΣΕΒ, λίγο μετά από δήλωση της Υπουργού Οικονομίας. :? Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: “τίιιιιι; έδιωξαν τον προπονητή ΤΩΡΑ; Πόσο ΠΟΝΤΙΟΙ πρέπει να είναι;” Όταν όμως έμαθα για Νιόπλια (κυρίως) και Βαζέχα… χάρηκα ρε παιδί μου, πως να το περιγράψω. Σκέφτεσαι “Νιόπλιας” και συνειρμικά σου δημιουργούνται μόνο θετικές αναμνήσεις, εντυπώσεις, προσδοκίες… :slight_smile:

Ε όχι δα ρε. Καμία σχέση.

Προπονητάρα τσεκαρισμένη, δεν βαφτίστηκε κόουτς χτες ξέρω γω.

Να μου λεγες για το Χρηστάρα αν τον κάνανε με τη μία πρώτο προπονητή, ε θα σου λεγα ΟΚ! :stuck_out_tongue:

Προπονητάρα τσεκαρισμένη επειδή έχει επιτυχίες με την Ελπίδων?

Ναι.:slight_smile: