Θα κάνω ενα σχόλιο επ’αυτού, αν και γάβρος.
Είναι γεγονός ότι ο Τζίγγερ είναι απλά άθλιος σαν πρόεδρος. Πείτε τον καβούρια, πείτε τον σκρουτζ, όπως και να το πείτε μέσα θα είστε.
Το θέμα είναι... Οι ΠΑΕ είναι, όπως το λέει η λέξη, ΠΑΕ. Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Μια ΠΑΕ είναι μια επένδυση, όπως μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών ή ένα σουβλατζίδικο. Δηλαδή κάποιος βάζει χρήματα και διοικεί την εταιρεία, με ανταμοιβή το ενδεχόμενο κέρδος. Ο Κόκκαλης, που έδωσε 20 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, δεν το έκανε επειδή είναι γάβρος ή επειδή τα είχε. Έκανε ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και περιμένει να πάρει χρήμα.
Το ίδιο και οι Βαρδινογιαναίοι. Απλά η διαφορά έγκεται στο πόσο χρήμα ρίχνει ο καθένας στην ΠΑΕ, ή αν θέλετε πόσο πρόθυμος είναι να ρισκάρει.
Εσάς, σαν Παναθηναικοί που είστε και αγαπάτε την ομάδα σας, δε σας φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες από ένα βαρύ 4-0 βγήκε η ανακοίνωση της ΠΕΚ; Δηλαδή, μέσα σε 24 ώρες, έγιναν όλες οι επαφές και συντάχθηκε το κείμενο, σε μια καθαρά αυθόρμητη ενέργεια; Όχι βέβαια. Όλα αυτά είχαν κανονιστεί από πριν και απλώς περίμεναν πότε θα φάει η ομάδα τη σφαλιάρα για να εκμεταλλευθούν τον αναβρασμό.
Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο ΠΑΟ εκείνη τη στιγμή ήταν ένας εσωτερικός πόλεμος. Οι συνέπειες του οποίου τώρα αρχίζουν και φαίνονται (Παπαδόπουλος πχ). Γιατί δε γινόταν η κίνηση αυτή το καλοκαίρι και να στηριχθεί η ομάδα τώρα από όλους;
Και τελοσπάντων, αυτοί οι παράγοντες και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ που αποτελούν την ΠΕΚ… Δε νομίζω να είναι φιλάνθρωποι και να θέλουν να δώσουν χρήματα στο έτσι, επειδή αγαπάνε την ομάδα. Δεν υπάρχουν αυτά. Απλώς θέλουν ένα μερίδιο από την πίτα που λέγεται Παναθηναικός. Δε λέω, σίγουρα καλύτεροι από τον τωρινό πρόεδρο θα είναι… Αλλά, οι Βαρδινογιαννάιοι είναι 30 χρόνια στην ομάδα έτσι;
Και ένα τελευταίο. Σχετικά με την πορεία… Θα κάνατε ποτέ πορεία για να αλλάξει η διοίκηση της Cosmote; Έχετε το δικαίωμα να κάνετε κάτι τέτοιο; Όχι. Όποιος βάζε χρήμα, αυτός είναι και το αφεντικό στις ΑΕ. Γιατί λοιπόν πορεία για να αλλάξει η ΠΑΕ ΠΑΟ διοίκηση; Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε, υπάρχει τρόπος . Απλός και σίγουρος. Κόβετε το γήπεδο, κόβετε τις αγορές εμφανίσεων και προιόντων Παναθηναικός, σηκώνετε και 2-3 πανώ για τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτό και ο Βαρδινογιάννης φεύγει στο πιτς φιτίλι.
Δεν πιστεύω στους σωτήρες, είτε λέγονται ΠΕΚ, είτε λέγονται Αγγελοπουλος είτε οτιδήποτε. Φιλικά όλα αυτά.
ναι τον θέλουμε τον Παπ. τέταρτο πάγκο μετά τον Παυλή, σούπερ θα είναι. θα παίζει βασικός στα προκριματικά του κυπέλου κτλ κ κανά 10λεπτο όταν παίζουμε με τους Εργοτέληδες…
(σοβαρολογώ. ο Παπ μόνο σε αυτόν τον ΠΑΟ μπορεί να παίζει βασικός κ αν…"
Αν ο ρεχάνγκελ τον πάρει στο γιούρο, θα κόψω τα αυτία του κρισπ από τα νεύρα μου. καλύτερα να βάζει επιθετικό κατσουράνη ή τόρο παρά τον αμπαλοάμπαλο με την 1 τυχερή χρονιά…
[B][SIZE=“3”]ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.
[/SIZE][/B]
Μια διαφωνια επ’ αυτου. Η ιδιοκτησια μιας μεγαλης ΠΑΕ ειναι οντως “ΕΠΕΝΔΥΣΗ” αλλα οχι απο τις κανονικες. Οι ΠΑΕ δεν δινουν φραγκα. Ειναι περισσοτερο επενδυση ερεισματος στην κοινωνια. Παραδειγμα:
Οταν ο Κοκκαλης αντιμετωπιζε διωξεις απο το ελληνικο κρατος, περνιοταν τεχνηεντως οτι προκειται στην ουσια για βολες κατα του Ολυμπιακου! Περα απο τα οπαδικα τωρα, ο ανρθωπος οπως και καθε μεγαλοεπιχειρηματιας (και ειδικα στην Ελλαδα) εχει κανει και παρανομιες. Για ποια απο αυτες πληρωσε? Καμια. Επαιξε ρολο το οτι ηταν προεδρος του ΟΣΦΠ? Ναι.
Τα ιδια ισχυουν και για Βαρδινογιαννη και το ιδιο (κατ εμε) θελει και ο Βγενοπουλος. Επενδυτικο ομιλο διαχειριζεται, με χρηματιστηρια συναλασσεται, ε ολο και καποιο καλο θα του κανει να ειναι ο προεδρος/σωτηρας του ΠΑΟ…
Τωρα αν καποιοι θελουνε να πανε στο Συνταγμα να διαδηλωσουν για τον ιδιοκτητη του ΠΑΟ τι να πω? Η βλακεια παντα βασιλευει σε αυτην την χωρα…
πάντως, όταν εγώ έλεγα το καλοκαίρι ότι μέχρι και οι οπαδοί της Μονακό στηρίζουν την ομάδα τους περισσότερο από ότι ο ΠΑΟ, κάποιοι με είχαν βρει υπερβολικό.
Προχθές στο γήπεδο ακούστηκαν γιούχες για Παπαδόπουλο, Σέριτς και Βύντρα… Γιατί άραγε ο ΠΑΟ στην έδρα του να μην παίζει καλά? Γιατί άραγε?
ωπ,είσαι τσιράκι του βαρδινογιάννη
O Σαλπιγγίδης πάντως και παίζει και μας δίνει και τη φανέλα του.Μάλλον επειδή δεν είναι ούτε Σέριτς ούτε Βύντρα…
Όπως και να 'χει τέρμα οι μαλακίες με τους παίχτες.Έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν φταίνε σε τίποτα.
Βαρδινογιάννη πούλα…έλεος…!!!
o τζιμάκος τα είχε πει
όλο το έθνος προσκυνά, σώβρακα κ φανέλες.
αν η πορεία αυτή μαζέψει περισσότερο κόσμο από την πορεία για το περιβάλλον πχ (που ήμουν κ παρών κ ξέρω) θα πρέπει να ντρεπόμαστε ως έθνος…
To Monte ανακαλύπτει τον κόσμο…
μάνος μαζέψου…
προσωπικά ελπίζω να μαζευτούν 300 γραφικοί. σαν συναυλία γιούροπ να είναι (αστειάκι)
αν μαζευτεί καμιά λαοθάλασσα για να κράξει το γεγονός οτι ο άμπαλος ο παπαδόπουλος παίζει βασικός, όταν όταν κάηκε όλη η Ελλάδα ασχολούμασταν με πίπες, θα μείνω εδώ έξω που είμαι
Εγω αληθεια θελω εστω ενας που σκοπευει να παει σε αυτο το μαζωμα, να πει για ποιον λογο θα το κανει. Τοσο σημαντικο ειναι γι αυτον να παιρνει πρωταθληματα ο ΠΑΟ?
καλά ας βάζανε τον κόκαλη φυλακή για κατασκοπεία κ ξέρουμε που θα ήσουν εσύ, παλιοτζιτζιφιόγκο…
Λε
Λε
Λευτερια σ’ οσους ειναι στα κελια!!!
ψηνομαι να κατεβω με πανο υπερ τζιγκερ
Χαχαχαχα!
Ερχομαι κι εγω με τετοιο πανο!
:lol3: :lol3: Πεθαινω!!:lol3: :lol3: :lol3:
ενταξει ο παπ στανταρ θα την κανει…
λενε οτι μπορει να παρουμε τον νεο ρομπερτο καρλος κ καταθεσαμε προταση 2,5 εκατομμυρια