ο Σπυρόπουλος κάνει 2 εκ.? . Λες ο νέος ρομπέρτο κάρλος να κάνει 2,5?
Ή δεν είναι ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος ή πολύ απλά δεν κάνει 2,5
ο Σπυρόπουλος κάνει 2 εκ.? . Λες ο νέος ρομπέρτο κάρλος να κάνει 2,5?
Ή δεν είναι ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος ή πολύ απλά δεν κάνει 2,5
εγω ειπα : λενε οτι…
παντως μαλακες οι δημοσιογραφοι
μπορεί στα τόσα χρόνια, οι εφημερίδες του Ολυμπιακού, να έχουν κάνει εξώφυλλο τα πιο άκυρα ονόματα, αλλά θεωρώ ότι μακράν το πιο άκυρο εξώφυλο, το είχαν οι εφημερίδες του ΠΑΟ το καλοκαίρι που καθυστερούσε η μεταγραφή του Κονσεϊσάο και γκρίνιαζε ο κόσμος.
Τότε, το ρεπορτάζ έλεγε ότι αν δεν κλείσει ο Κονσεϊσάο, ο ΠΑΟ έχει ήδη κλείσει τον Σκαλόνι. Δηλαδή, αν ο Κονσεϊσάο (100 χρονών πορνόγερος, που είχε να παίξει καλή μπάλα καμιά 10ετία και είχε αποτύχει μέχρι και στη Τουρκία) δεν ερχόταν, τότε ο ΠΑΟ θα έδινε ένα κάρο λεφτά για να πάρει το αμυντικό χαφ της Εθνικής Αργεντινής, 28 χρονών, που έπαιζε βασικός σε ομάδα της Πριμέρα που πρωταγωνιστούσε και που είχε του κόσμου τις προτάσεις :lol:
Ακομα τον θελει τον Σκαλονι ο ΠΑΟ! :lol:
μπαα…πηγες δανεικος στην μαγιορκα
Ο ChrisP? Ποιος τους τον δάνεισε? Μας ρώτησε εμάς?
Πηγα αντι του Μπασινα!
Η Αρσεναλ εφαγε πενταρα απο την Τοτεναμ (κλασικη η εχθρα μεταξυ των ομαδων) σημερα. Λετε να ετοιμαζονται διασηλωσεις στην Τραφαλγκαρ Σκουεαρ?
Ο Παπ τους πείραξε?παίζει βασικός ο Βύντρα,ο Τζιόλης έχει να κάνει καλό ματς από πέρσι και τους πείραξε ο Παπ?Είπαν μια κουβέντα παραπάνω,ζήτησε συγνώμη,τέλος.
δεν είναι σε φόρμα,δεν παίζει καλά,αλλά δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει:wink:
κανενα νεο για Center στο μπασκετ εχουμε;;;Ειχαν πει για μεγαλο ονομα.Ο Postiga θα βοηθησει πολυ!
το Φως, στο εξώφυλλο του σήμερα, λέει ότι ο ΠΑΟ ζήτησε από τη Μπάρτσα τον Ντέκο δανεικό… Να υπενθυμίσω ότι το “Φως” δεν έχει κανένα λόγο να γλύψει τα αυτάκια των οπαδών του ΠΑΟ, καθότι γαύρικη εφημερίδα…
ειχαν πει κατι για πεκοβιτς αλλα η παρτιζαν δεν τον δινει με τιποτα (μπορει να κινηθουμε το καλοκαιρι παλι) …κ μαλλον θα παρουμε τον πρκατσιν… αν κ ουτε αυτος ειναι σιγουρος…
τραυματιστηκε κ ο αρχηγος…
τωρα το δα…ετσι ρε!!! τι μπελουτσι μου λες τωρα…ΝΤΕΚΟ!!!
εννοεται πως δεν θα δεχτει!!
ΝΤΕΚΟ8O 8O 8O 8O
ΣΟΒΑΡΑ;;;;;ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Το ΦΩΣ βεβαια δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη εφημεριδα.
γιατι ειναι οι αλλες??8) :lol: …
Για συγκεκριμενα πραγματα ναι. Οποιος ξερει να διαβαζει Derby καταλαβαινει ποιοι παικτες παργματικα παιζουν για τον ΠΑΟ και ποιοι οχι. Το ιδιο ισχυει και για Πρωταθλητη…
Παιδια ως (πικραμενος) βαζελος πάντως,δεν βλεπω να γινεται τιποτα παλι φετος.Δεν ξερω ισως μας εχει συνηθισει στις πικρες η ομαδα τα τελευταια χρονια,οποτε και δεν βλεπω φως.Μακαρι να την δωσει την ΠΑΕ ο Τζιγγερ,αλλά με την ελπίδα θα μεινουμε…
Παντως η κινηση Βγενοπουλου να αναβαλλει την συνεντευξη τη θεωρω πολυ εξυπνη. Και απ οτι φαινεται δεν θελει τοσο να παρει εξ ολοκληρου τον ΠΑΟ απο τους Βαρδινογιαννηδες, οσο να συμμετασχει και αυτος στην διοικηση και στην ιδιοκτησια…
Εγω παρακαλάω τουλαχιστον να υπάρξει συνιδιοκτησια.Να μπει το χερι στην τσεπη από την ΠΕΚ,αφου δεν το βάζει ο Τζιγγερ
εγώ κάπου έμαθα ότι πολύ πρόσφατα, ο Βγενόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Παναθηναϊκό τριφύλι. Αν αληθεύει, δε νομίζω ο Τζίγγερ να τον άφησε να δώσει συνέντευξη δίχως να είναι βέβαιος ότι είναι με το μέρος του. Με λίγα λόγια, μάλλον για συνεργασία πήγαινε εξ αρχής το πράμα…