λοιπον…τελικα η συνεντευξη τυπου ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ…απλα κανεις δεν θα ξερει ωρα κ μερος…αρα θα γινει κανονικα!!!
Πρκάτσιν στον ΠΑΟ
Συνεντευξη ΠΕΚ:
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=117070
Μικρο αποσπασμα:
Γιατί η εμφάνιση της ΠΕΚ μετά το 4-0;
Ναι, ήταν προαποφασισμένο και είχαν ειδοποιηθεί οι συνεργάτες. Σειρά από συναισθηματικά στοιχεία έπαιξαν ρόλο. Επτά χιλιάδες φίλοι του Άρη πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Αμορόζο και εμείς παίζαμε σε άδεια Λεωφόρο. Χάσαμε 4-0 φορώντας κάποιες φανέλες, που τις φορούσαν οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, όπως ο Ανδρέου που αγωνιζόταν ματωμένος. Κατεβήκαμε με αυτές τις φανέλες στο Καραϊσκάκη. Αν είχαμε κατέβει με τις λαχανί φανέλες-έμπνευση ενός φωστήρα-ίσως να μην μας πείραζε τόσο. Και τρίτον ήταν οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος για μία ακόμη φορά απαξίωνε την ένδοξη ιστορία μας. Αποφασίσαμε να το κάνουμε μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις. Αντί να έχουμε την επόμενη μέρα τη ντροπή, θα έχουμε την ελπίδα. Γι’αυτό επιμένω πως βοήθησε η κίνηση αυτή.
Προσπαθει να συγκινησει επιτηδευμενα η μου φαινεται?
λογικό,τι περίμενες να κάνει δλδ?
Να εμενε στις 5 προτασεις που εκανε (στο αρθρο θα τις δεις) που ειναι και καπως ενδιαφερουσες…
Έ ρε δούλεμα που προσπαθούν να ρίξουν μερικοί…
ΥΓ. Τόσα χρόνια, που δεν είχε συμφωνηθεί το γήπεδο στο Βοτανικό γιατί όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες δεν είχαν ακουστεί?
karvou Πώς γίνεται όλοι οι Ολυμπιακοί να υποστηρίζουν με επιχειρήματα παντός τύπου τον Βαρδινογιάννη… :-k
Μακάρι να πραγματοποιηθούν οι προτάσεις της ΠΕΚ , νομίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί βλέπουν οτι χρειάζεται βοήθεια ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός…
Κι αυτό αποτυπώνεται παντού, σε γκάλοπ (βλέπε sportime.gr) , στο γήπεδο ( ποδόσφαιρο πλέον δεν πατάει κανείς) , σε ραδιόφωνα (εκτός Γκότζου) , στο μπάσκετ που αποπνέει υγεία…
Επιτέλους φένεται στο βάθος μια ασχτίδα φωτός…
Και οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες ήθελαν να φύγει ο Τροχανάς και να πάρει την ΑΕΚ η Enic. Εδώ υπήρχαν πολλοί Αρειανοί που ήθελαν να τους πάρει εκείνος ο ανεκδιήγητος σεϊχης. Τα προβλήματα είναι δικά σας και λύστε τα. Τη γνώμη μας λέμε, ως μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι αυτοδύναμη και δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι του εκάστοτε Κόκκαλη. Έχει τα έσοδα της και με αυτά καλύπτει τα έξοδα της, σηκώνει κούπες και η τελευταία αποτυχημένη χρονιά ήταν πριν από 5 χρόνια και αμέσως προηγούμενη πριν από 12…
Ακόμα όμως και αν ο Βγενόπουλος αναλάβει τον ΠΑΟ, φέτος μην περιμένετε τίτλο με όλο αυτό το μπάχαλο που προκαλείτε…
ΥΓ. Να σας δω να κατεβαίνετε στο δρόμο και υπέρ του Βγενόπουλου και τι στο κόσμο… Έχω μεταναστεύσει την επόμενη μέρα :lol:
ας βρούνε μεταξύ τους λύση,αυτό το “κατεβαίνουμε στο δρόμο για τον παναθηναϊκό μας” μού ακούγεται παιδικά αφελές.
κανείς δεν κάνει τίποτα για την ψυχή της μάνας του,ούτε για το όνομα του παναθηναϊκού χωρίς να έχει το κέρδος στους στόχους του.
το timing είναι πέρα για πέρα λάθος.ας το έκανε μετά την περσινή σεζόν ή μετά τη φετινή.
η 4άρα είναι μια ήττα,τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερα.τα υπόλοιπα είναι για φυλλάδες και οπαδούς.
η ομάδα αποκλείστηκε στο κύπελλο απ’τον ολυμπιακό,αλλά συνεχίζει με αξιώσεις σε πρωτάθλημα και UEFA,μετά από χρόνια είναι τέτοια εποχή τόσο κοντά στην κορυφή.
αφού η ΠΕΚ θέλει μελλοντικά να προσφέρει,γιατί εμφανίστηκε τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν?
ο κόσμος θα αντιδράσει και θα ταχθεί υπέρ τους,και στο γήπεδο θα’ναι ο Πρετεντέρης με τον Τσίμα μόνο και οι οικογένειες των παικτών.
αλλά μην γκρινιάζουμε για ισοπαλίες με Ξάνθη και Καλαμαριά μετά ε
πολλοι ολυμπιακοι δεν θελουν γιανακοπουλους κ βγενοπουλος στον ΠΑΟ…γιατι αραγε?:-k
ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΕΕΕΕΕΕΕ…ΕΤΣΙ ΡΕΕ 3,5 χρονια , ανταλλαγη με δαρλα κ λεφτα που δεν εχουν γινει γνωστα προς το παρον…
ο ενακαριρε την εκανε κ αδειασε θεση ξενου…κατι σημαινει αυτο…μανουτσο ΕΛΑ!
Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό…
Πολλοί Ολυμπιακοί πιστεύουμε πως το μόνο που λείπει τώρα από τον ΠΑΟ είναι και ένας Κοσκωτάς…
Ο Σπυρόπουλος δεν ήταν σίγουρος από ΟΣΦΠ??
τι έγινε ρε παιδιά?:lol: :lol:
[SIZE=“2”]Βόμβα με Σπυρόπουλο!!![/SIZE]
Ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφού με αστραπιαίες κινήσεις τα βρήκε σε όλα με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου και άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό. Περίπου στα 2 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής. Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται από ώρα σε ώρα να υπογράψει συμβόλαιο διάρκεις 3,5 ετών
www.supersport.gr
Μεγάλη κίνηση. Φεύγει ο Βύντρας όμως ?
οχι ο δαρλας εφυγε…ο βυντρα οχι…κ δυσκολα…θα μεινουμε με νιλσον???
πφ,έπρεπε να δώσει Δάρλα?
όμορφη η κίνηση Σπυρόπουλου πάντως:)
και εμένα μου άρεσε. Πρέπει πρώτα να μαζέψει εμπειρίες πριν τον πάρουμε στον Ολυμπιακό
αφού εχεις ξενερώσει τέρμα τώρα,το βλέπω!
αστα τα σαπια
Δεν πειράζει… Θα πάρουμε εμείς το νέο Ρομπέρτο Κάρλος :lol:
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βάλει τα λεφτά και πόσα…Δεν έχω καν κάτι προσωπικό με το Βαρδινογιάννη…Όμως είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό να λες οτι μια 4άρα απο το γαύρο στα 100 σου χρόνια δεν είναι τίποτα.
Παιδιά είμαστε Παναθηναϊκός όχι ο Πανιώνιος ή ο Άρης.Μη μικραίνουμε μόνοι μας το Σύλλογο.
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια αυτά θα μας φαίνονταν αδιανόητα…
Με βάση τα δεδομένα του σημερινού Παναθηναϊκού είναι φανερό ότι χρειάζεται βοήθεια…Και δεν μιλάω μόνο σε θέμα υλικού που χειρίζεται ο εκάστοτε προπονητής.
Χρειάζεται να μπουν στη διοίκηση άνθρωποι Παναθηναϊκοί που είναι εκτός χρόνια ολόκληρα.Άνθρωποι που ξέρουν μπάλα όχι απλά τεχνοκράτες και μανατζαρέοι.Χρειάζεται αγάπη για το Σύλλογο και μερικοί άνθρωποι να συσπειρώσουν τον κόσμο.
Στο οικονομικό κομμάτι αν εφαρμοστούν τα όσα είπαν οι της ΠΕΚ στη χθεσινή συνέντευξη μιλάμε για όνειρα ετών που φαίνεται να γίνεται μια σωστή προσπάθεια.
Αν τώρα δω την εικόνα κατάντιας του σημερινού ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού απορώ πως είναι δυνατόν κάποιοι οπαδοί / έστω φίλαθλοι της ομάδας να εναντιώνονται σε μια τέτοια κίνηση…Και φυσικά δεν μιλάμε για καμιά Enic και λοιπά…
Είναι άνθρωποι επώνυμοι (Βγενόπουλος εκτός απο αθλητής του Παναθηναϊκού έχει διατελέσει και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιαννακόπουλοι που έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν στο μπάσκετ και λοιπά).
Καταλαβαίνω τις αμφιβολίες ως ένα βαθμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η άρνηση…
Για τους ‘‘αλλόθρησκους’’ την κατανοώ.Κι εγω αν ήμουν γαύρος πχ θα ήθελα η αντίπαλη ομάδα να έχει πρόεδρο τον Τζίγγερ
δεν νομίζω να υπάρχει από κανέναν άρνηση,μάλλον καχυποψία:wink:
αγάπη και κατάληξη σε ΑΕ δεν υπάρχει:)