Συμφωνώ…Αγάπη όμως υπάρχει απο τους οπαδούς και φυσιολογικά θα μας ενδιέφερε να τη βλέπουμε να προοδεύει.
Ας τη βλέπει όποιος θέλει σαν ΑΕ και ας κερδίζει κιόλας το εκάστοτε αφεντικό.Και καλά θα κάνει.Κι εγώ γουστάρω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κι αν ήμουν τόσο πλούσιος θα γούσταρα να τον αναλάβω χωρίς να χάνω φυσικά
Το θέμα μου εμένα είναι σαν οπαδός να βλέπω την ομάδα μου και να χαίρομαι.Να γουστάρω να τη βλέπω πρώτη.Απο αυτή την άποψη δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζει κάποιος πως απαιτείται η συμμετοχή και συμβολή κι άλλων Παναθηναϊκών επιχειρηματιών στην ΠΑΕ που ίσως αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Σαφώς και πρέπει να είμαστε κριτικοί σε αυτά που βλέπουμε…Αλλά αν κρίνω τα 7 πρωταθληματα σε 30 χρόνια και κυρίως την κατρακύλα των τελευταίων δέκα ετών πώς να μην θέλω αυτή την αλλαγή???
Μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να μη χαίρονται με μια τέτοια κίνηση οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Κατάλαβες πως το θέτω?
Αυτές οι 2 προτάσεις είναι αλληλοσυγκρουόμενες. Εγώ στη συνέντευξη του Βγενόπουλου, άκουγα για τον τρόπο λειτουργίας των ΑΕ, shareholders, μανατζαρέους κλπ.:-k
μα αυτό σου λέω,δεν υπάρχει κάποιος που να την είδε στραβά αυτήν την κίνηση,αλλά δε θα βγούμε και στους δρόμους λες και ήρθε ο Μεσσίας!
είναι φοβερό πάντως πως οι παναθηναϊκοί είχαν να λένε ότι τα πρώτα 5 πρωταθλήματα τα πήρε με την παράγκα ο γαύρος,αλλά τώρα η παράγκα και η αδικία μετατράπηκαν σε κατρακύλα του ΠΑΟ:wink:
Μα δε θα χώνει τα λεφτά ο Δομάζος ας πούμε.Φυσικό είναι όταν η ομάδα είναι ΑΕ να έχει τους τεχνοκράτες της.Το θέμα είναι οτι απ’ότι φένεται στη δική μας ομάδα οι τεχνοκράτες είναι περισσότεροι απο αυτούς που γνωρίζουν το τόπι και το χώρο
Συμφωνώ ότι είναι φοβερό…Για μένα η διαιτησία με αδίκησε σε 2 πρωταθλήματα επι Κυράστα κλπ.Δεν συμμερίζομαι οτι τα χάσαμε λόγω παράγκας. Απλά δεν είχαμε ομάδα…τα λέγαμε και τότε και είμασταν γραφικοί.Σήμερα όλοι το θυμήθηκαν.Δεν έχεις άδικο
πες μου και την άποψή σου για το timing της εμφάνισης της ΠΕΚ αν θες:)
όσο και αν πονάει η 4άρα,χάνεις την πρόκριση όπως και στο 1-0.με βάση τις εμφανίσεις της ομάδας δλδ,μια 4αρα απ’το γαύρο,δεν είναι καταστροφή.μια 4άρα από οποιοδήποτε δεν είναι καταστροφή.όπως είπαν και κάποιοι άλλοι,και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φεύγουν με 5άρες,όπως η Άρσεναλ
πάντως ρε παιδιά, φέτος ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ είναι 2 βαθμούς από την κορυφή, έχει πάρει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τον Πόστιγκα και τον Σπυρόπουλο. Επιστρέφει ο Γκονζάλες και ακούγεται ότι θα γίνει άλλη μια δυνατή μεταγραφή στα χαφ και στο ΟΥΕΦΑ είχατε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις…
Όλος ο πανικός ξεκινάει μετά την ήττα από τον Αστέρα με την επίθεση των Γιαννακόπουλων και μετά από την 4αρα με την “αυθόρμητη εξομολογήση 532 άσχετων μεταξύ τους πλούσιων Παναθηναϊκών, που μέσα σε 24 ώρες μαζεύτηκαν και συνέταξαν το κείμενο”. Εγώ πάντως, σαν Ολυμπιακός αν το έκαναν αυτό στην ομάδα μου, δε θα το θεωρούσα και πολύ στήριξη…
Γράφεται συνεχώς πως ο Βγενόπουλος ήταν αθλητής του Βάζελου. Ξέρει κανείς σε ποιό άθλημα; :-k
νομίζω ξιφασκία… κάπου πρέπει να το άκουσα πρόσφατα
Koίτα…Όποτε κι αν έβγαινε η ΠΕΚ οι καλοθελητές θα βρίσκονταν να πουν τα δικά τους.
Σκέψου να κερδίζαμε και να βγαίναν.Τότε θα έλεγαν όλοι…’‘μα τώρα που πάει καλά η ομάδα και μπαίνουμε σε μια σειρά βγαίνετε εσείς να μας αποπροσανατολίσετε’’ ???
Δηλαδή όποτε και να έβγαινε τα σχόλια θα ακούγονταν. Και σίγουρα για μένα καλό είναι που βγήκε μετά την ήττα γιατί μου δημιούργησε μια ελπίδα για κάτι καλύτερο…κάτι που η ΠΑΕ με έχει κάνει να το ξεχάσω χρόνια τώρα…
Αυτό ήθελε να πετύχει και η ΠΕΚ θα μου πεις και είναι λογικό…Τελοσπάντων, απλά θέλω να πω ότι και να κερδίζαμε το γαύρο και να έβγαινε πάλι θα την υποστήριζα σαν κίνηση.Και το πρωτάθλημα να πάρουμε πάλι θα υποστηρίζω οτι χρειαζόμαστε αλλαγές στον τρόπο που διοικείται η ομάδα.
Ακριβώς!
Karvou, λόγω ηλικίας δεν θα το θυμάσαι, αλλά εμένα αυτό που γίνεται με την ΠΕΚ μου θυμίζει κάτι προσπάθειες του Σαλιαρέλη να πάρει τον Ολυμπιακό από τον Νταϊφά το 86-87, σε χρονιά που η ομάδα πήρε πρωτάθλημα.
για να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών σε μια ομάδα,χρειάζεται δικό της γήπεδο.
Μπραβο στον παο για την μεταγραφη Σπυροπουλου!Πολυ καλος ετοιμος παικτης και με προοπτικη!
Πολυ σωστος!:thumbup:
Δεν ξερω γιατι μπλεκεστε. Τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο ξεκαθαρα. Αυτη τη στιγμη εχουμε (επιτελους μετα απο χρονια) 2 επιλογες για τον ποδοσφαιρικο Παναθηναϊκο για να κρινουμε πια κατα τη γνωμη μας θα ηταν καλυτερη. Απο τη μια ειναι ο Τζιγγερ που ναι, καλος, χρυσος, λεφτα βαζει αλλα ο τροπος που διοικει τον Παναθηναϊκο ειναι ολοφανερο ακομα και στον πλεον ανιδεο πως ειναι ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ. Εχει πλαισιωσει τον Παναθηναϊκο απο επικινδυνους για την ομαδα ανθρωπους (Αθανασοπουλους, Γκοτζους) οι οποιοι καμια σχεση με το αθλημα δεν εχουν (γυρνα πισω στα λιπασματα σου καραγκιοζη) και το μονο που αγαπανε στον ΠΑΟ ειναι τα λεφτακια του Τζιγγερ γι’αυτο και εχουν θεσει το γλειψιμο προς το προσωπο του ως υπερτατο σκοπο της ζωη τους. Γι’αυτους δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ αν η ΠΑΕ στην οποια “δουλευουν” λεγεται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ ή οτιδηποτε αλλο και αυτο ειναι το πλεον επικινδυνο…
Επι των ημερων ολων αυτων των “επικινδυνων” φτασαμε να μικρινουμε τον ΠΑΟ τοσο πολυ ωστε να τολμουν να μας κοροϊδευουν ακομα και οι γαυροι με τους αεκτζηδες - και αυτη ειναι η πραγματικη καταντια. Οι Τζιγγερ, Γκοτζιος, Αθανασοπουλος και λοιποι καταφεραν για πρωτη φορα στην ιστορια του ΠΑΟ να νεκρωσουν το πεταλο της Θυρας 13 στη Λεωφορο (καλα αυτο και αν ειναι κατορθωμα!!!) και να επιφερουν εναν απιστευτο διχασμο στον κοσμο του ΠΑΟ…
Αληθεια, αυτος ο ΠΑΟ σας αρεσει? Ειναι πολυ λογικο να αρεσει αυτο το σκηνικο σε γαυρους, χανουμια και λοιπους “φιλους” αλλα ποιος “Παναθηναϊκος” δεν θα ηθελε αληθεια να αλλαξει αυτο?
Δεν αμφισβητω οτι ο Βγενοπουλος μιλησε οπαδικα αλλα γιατι αυτο ειναι κακο? Οταν ο Σωκρατες “εχτιζε” ολοκληρη τη 10ετια του γαυρου σε τετοια θεμελια ηταν ωραια ε? Τωρα που το κανει ενας Παναθηναϊκος χαλιωμαστε? Ξυδακι! Και στην τελικη δεν προκειται για εναν απροσωπο επιχειρηματια, προκειται για μια κινηση που απαρτιζεται απο καπιταλιστες μεν αλλα Παναθηναϊκους δε που δεν φαινεται πως στερουνται οραματων. Και στην τελικη μαζι τους ειναι και οι Γιαννακοπουλοι. Και αυτοι καπιταλιστες ειναι και πουλανε συνεχεια οπαδιλικι αλλα ειδατε που ειναι ο ΠΑΟ στο μπασκετ… Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου. Αληθεια, θα ηταν εφιαλτικο για σας να ειναι ετσι και ο ΠΑΟ του ποδοσφαιρου ε?:-k
ΟΚ, το ξερω οτι αυτα ειναι αυταπατες. Ομως δεν βλεπω κατι κακο στην κινηση Βγενοπουλου. Στην τελικη δεν ζητησε να αναλαβει ως προεδρος. Να συμμετεχει ζητησε. Και να αναλαβουν καιριες θεσεις στον Παναθηναϊκο ανθρωποι που πονανε την ομαδα, παλαιμαχοι αθλητες και απλοι φιλαθλοι. Να απαλλαγουμε επιτελους απο λιπασματανθρωπους και Γκοτζιλες και την μιζερια και σαπιλα που αυτοι κουβαλανε και εχει διαποτισει καθε σημειο του Τριφυλλιου…
Δεν ξερω αν η κινηση αυτη αποδειχτει στο μελλον λυτρωτικη ή εξαιρετικα λαθος. Αυτο που ξερω ειναι πως πλεον εχουμε μια επιλογη να αλλαξουμε τα πραγματα και δεν πρεπει να την αφησουμε να παει χαμενη. Προσπωπικα δεν θελω να απορριψω την οποια νεα αυτη ελπιδα για να μεινω “πιστος” στον Τζιγγερ (σε ποιον? σε αυτον που δεν μας πιστεψε ποτε…). Και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την “ευαισθησια” των “αλλων” σε αυτο το θεμα. Σημερα το ΦΩΣ σε μια αποθεωση κλαψας εγραφε “και εμεις αν μαζευτουμε αυτοι και αυτοι μπλα μπλα θα ειμαστε πολυ δυνατοι…” Τι εγινε ρε, χαλαστηκατε?
Και κατι λιγοτερο “γραφικο” για κλεισιμο:
[SIZE=“3”]ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ[/SIZE]
Thorgal μ’αρέσεις γιατί είσαι άμεσος !
[SIZE=“3”] Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/SIZE]
ωραία,αν αρχίσουμε τώρα με φωτεινές πινακίδες αντί για post δε θα τελειώσουμε όμως :-s
Μια τυχαια συνομιλια:
Πετρακης: “Γιαννακη τι χαμπαρια? Δεν τα πατε πολυ καλα τελευταια…”
Γιαννακης: “Ασε ρε Πετρακη, με βριζουν ολοι και εχω και τον αλλον τον ξιφομαχο που δινει συνεντευξεις κι εχει ολον τον κοσμο μαζι του.”
Πετρακης: “Μη σκας μωρε, κατι θα σκεφτουμε.”
Γιαννακης: “Τι να σκεφτουμε ρε Πετραν? Δεν βλεπω προκοπη…”
Πετρακης: “Ακου τι θα γινει. Θα δωσω στις εφημεριδες οτι ενδιαφερομαστε για Σπυροπουλο κι ειμαστε ετοιμοι να τον παρουμε. Κι ενα ωραιο πρωι θα σκασει η βομβα <<Ο Σπυροπουλος στον ΠΑΟ>> και να δεις για ποτε σταματανε οι γκρινιες…”
ΥΓ. 2 εκατομμυρια ευρω και Δαρλας ειναι πολλα η μου φαινονται?
έχεις δει τον Δάρλα να παίζει ?
2 εκ + Δάρλας < 2 εκ σκέτα
Αρκετούτσικα είναι, αν σκεφτείς ότι ο Τοροσίδης έκανε μόλις 1,2 εκ. € (και είναι το βασικό αριστερό μπακ της Εθνικής :p). Το κόστος για να έρθει ο Σπυρόπουλος στον Ολυμπιακό, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο γιατί θα υπήρχε και το κόστος του οριστικού παροπλισμού του Ραούλ Μπράβο που κόστισε ένα βαπόρι λεφτά…