Παναθηναϊκός

Αυτό το λες εσύ. Η διαιτησία σταμάτησε να είναι απροκάλυπτα υπερ του Ολυμπιακού στο 6ο πρωτάθλημα. Μετά βέβαια μεσολάβησε μία Ριζούπολη και ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά. Η διαιτησία επανήλθε ξανά πέρυσι υπέρ του Ολυμπιακού (η καλύτερα κατά των άλλων).

Η παράγκα ήταν στα χέρια του ΠΑΟ; Δε σε καταλαβαίνω.

Ξερω γω,ο Μπακας κατι για παραγκα απο το 1990 ελεγε.

Για την αντιμετωπιση Ολυμπιακου απο επο-κρατος και τα ρεστα στα πετρινα με Βαρδινογιαννη να αλωνιζει(και να τραγουδαει το 96’ το γνωστο συνθηματακι)ας τα πουν καλυτερα αυτοι που τα ζησαν κιολας και τα νιωσαν στο πετσι τους γιατι οι μικροτεροι μονο ακουστα τα χουμε:)

Mandrake έλα για μπάλα αύριο και τα συζητάμε εκεί. :smiley:

H παράγκα σαν έννοια έχει να κάνει με τον Θωμά. Ότι πιο πριν είχε ο ΠΑΟ τα ηνία είναι δεδομένο και το έχω προλάβει να το ζήσω. Πέρα όμως από συγκεκριμένες διαφορές που εντοπίζω, δεν έχω λόγο να πω κάτι διαφορετικό για εκείνη την εποχή. Για αυτό κι εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ευρώπη που ξέρω ότι πάντα θα είμαι “μικρός” και γουστάρω διπλά ό,τι ενίοτε καταφέρνω εκεί

Δυστυχώς αύριο είναι η τελευταία εργάσιμη πριν την άδεια και μάλλον προβλέπεται να κάθομαι ως αργά στη δουλειά… Αν γίνει η έκπληξη και έχετε χώρο θα τα πούμε…

Διωχνουνε λεει τον Βυντρα, ενω θα παρουμε εμυντικο μονο σε περιπτωση εξαιρετικης περιπτωσης (τι μου θυμιζει αυτο??), και αααν πωληθει καποιος… Ολο μαλακιες!

Σημερα γιορταζουμε την αποχωρηση του βυντρα!Η ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μερα!

Χαχα, πολυ χαιρομαστε παντως για το βυντρα, αλλα αν δεν παρουμε -καλο- αμυντικο να δω τι θα λεμε στο τελος…

Καλα βασικα αυτο ειναι γνωστο ουτως ή αλλως.Αντε ωρα να δωσουμε ΛΙΓΑ παραπανω λεφτα και να παρουμε τον Πουγιολ:p

KANENAΣ παίκτης της Μπάρτσα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παίξει στον βάζελο.

Νταξει πιστευω οτι θα κανουμε την τιμη στον Terry τοτε να παιξει μαζι μας.

Φέρτε τον Βόκολο:!:

Η εφημεριδα Derby εβγαλε αφισα με την ομαδα…: ‘‘ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2009-2010’’. 8O

:lol2::lol2::lol2:

Ε ρε κατι στερημενοι…:lol:#-o

:lol::lol: Μαζι με το “ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ” στις πιο γελοιες στιγμες!:stuck_out_tongue:

Έριξα μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών κι έχω να πω τα εξής:

Με Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, επιστροφή Μάτος, απόκτηση Παλέτα έστω και δανεικού, και απόκτηση Σκόκο παίρνουμε εύκολα νταμπλ και περνάμε στους 8 του europa league.

Tόσο απλά.

Δεν τον ξέρω τον Παλέτα, αλλά Αργεντίνος να πιάσει από την πρώτη μέρα δύσκολο.
Μάτος εννοείται θέλουμε πίσω. Κατσουράνης είναι κρίμα να χαθεί στο κέντρο άμυνας γιατί προσφέρει σημαντικά γκολ. Σκόκο φυσικά και θέλουμε.

Από την άλλη, είναι στενάχωρη η στάση του Σαλπιγγίδη. Την στήριξη που είχε από τον κόσμο του ΠΑΟ την είχαν λίγοι. Δεν ξέρω τι φιλοδοξίες (δεν) έχει. Νισάφι με το χρήμα πάντως. 1 εκατ. ? δεν θα βγάλουμε εμείς δουλεύοντας 3 ζωές ακόμα και αν πάρουμε 600 πτυχία και δουλεύοντας 23 ωρες την ημέρα. Κάπου κουραστήκαμε με τους οικονομικά δυσαρεστημένους.

Τέλος, το Deby είναι κατάπτυστο. Δεν μπορώ να το βλέπω καν. Στον αγώνα χωρισμένοι και στη μάσα ενωμένοι.

Μην μαλώνετε. Και οι 2 δίκιο έχετε.

Oύτε κι εγώ τον ξέρω, αλλά κάποια εφημερίδα σήμερα έχει δήλωση του Ρότσα για τον Παλέτα που τον χαρακτηρίζει ως έτοιμο για εντεκάδα. Αν λέει κάτι τέτοιο ο Χουάν, είναι εγγύηση.

Απλά ελπίζουμε να έρθει και να μην εξελιχθεί το θέμα σε σίριαλ τύπου Πεγεράνο :?ι

ισως,επειδη,εντελει δεν ειναι το χρημα αυτο που ψαχνει αλλα κατι αλλο:wink:

Δε νομίζω ότι κανένας που δουλεύει και αμοίβεται σκέφτεται πόσα παίρνουν οι άλλοι. Και φυσικά πολύ καλά κάνει. Δηλαδή γιατί να κάτσει ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναικό; Για την φανέλα; Έλεος

Ο Μήτσος έχει προσφέρει στην ομάδα, και έχει κρατήσει άψογη στάση όλο τον καιρό που παίζει στην Πανάθα.

Αν κάποιος άλλος ζητούσε τα λεφτά του, θα έλεγα ας τα δώσουμε.

Αλλά: 1,4 για επιθετικό χωρίς τρίπλα και σέντρα, είναι πάρα πολλά.

Και από τις απαιτήσεις του καταλαβαίνεις αυτό που λέει ο Outshined ή ο παοκτζής.

Άρα, τον ευχαριστούμε γι΄ αυτά που πρόσφερε, και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στον επόμενό του σταθμό.

Αν είναι και ο πΑΟΚ, ακόμα καλύτερα γι’ αυτόν και για τους οπαδούς του.8)