Παναθηναϊκός

Ο Νιόπλιας έχει πει πως είναι φανατικός του 4-4-2 αλλά με το υλικό που έχει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξει καλύτερα 4-3-3 και σε αυτό θα δουλέψει.

Και λογικο μου φαινεται,ομως γιατι βλεπω τον λετο πιο πισω.Και βεβαια παιζει 4-3-3 αλλα με τη λογικη του 4-4-2.Σκεψου το λιγο.

Χαχα, outshined παιζει να ισχυει αυτο που λες απλα οταν λεμε 4-4-2 να εννοουμε ρομβο χωρις εξτρεμ, απλα με εναν κοφτη, δυο κεντρικα χαφ δεξια κι αριστερα και εναν πιο μπροστα…
Ρε nightwing τι θα πει λογικη 4-4-2 εξηγησε το μου λιγο γτ μπορει να μαι χαζος να μην το καταλαβαινω…Εξηγησε μου καθε παικτης πού παιζει

Edit: εκανα και ενα γρηγορο search στο google και να το πρωτο αποτελεσμα αποδεικνυει αυτο που ελεγα
http://www.d-news.gr/2009-11-18-08-30-45/164-2009-12-08-22-58-37.html

Όσες φορές πάντως έχω δει μικρές εθνικές του Νιόπλια, παίζουν 4-2-3-1, με τους ακραίους μεσοεπιθετικούς όμως να πατάνε πολύ περιοχή και στην ουσία να γίνεται 4-2-1-3.

Αλλα η τριας στα χαφ παραμενει οπως και να χει, και αυτη ειναι κι η διαφορα του απο το παλιο 4-4-2

O Παναθηναϊκός φέτος:

• Έκλεισε τον Α’ γύρο προηγούμενος στη βαθμολογία.
  • Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.
  • Έδιωξε τον προπονητή του σε άσχετο χρονικό σημείο για να φέρει “παιδιά της ομάδας” να τον οδηγήσουν στην πολυπόθητη κούπα.
  • Παρουσιάζει αμυντικά κενά και όλοι γράφουν ότι χρειάζεται έναν σούπερ στόπερ.
  • Παίρνει κάμποσα σφυρίγματα από τους διαιτητές.

Τι σας θυμίζουν όλα αυτά?

:lol:

Eχει φαει και μια τριαρα στην ευρωπη, ερχεται και η πουτσα με τη Ρομα…:stuck_out_tongue:

Nα προσθέσω και πως σε πρόσφατο αγώνα που οι οπαδοί του τα έσπασαν, ο πρόεδρος της ομάδας βγήκε και τους παρείχε κάλυψη δημόσια χαρακτηρίζοντας τους “αγνά παιδιά”! :p:lol:

Δεν αντέχεται να σε μιμούνται… :roll:

Ελπίζω τουλάχιστον ο βάζελος να διαφοροποιηθεί τελικά χάνοντας το πρωτάθλημα! :lol:

Συμφωνώ στα περισσότερα. Ναι μοιάζουμε είναι η αλήθεια, αλλά έχουμε διαφορετική αφετηρία και κατάληξη.

Αυτό για την κατάληξη ξαναπέστο! :lol:

Αποχαιρετήστε όλοι μαζί το βαγγελάκη το μάντζιο.:bye::bye::bye:
Εκτός από το κύπελλο που μας στέρησε, μας έσπασε και τα νεύρα.

Λοιπόν γράφουν σήμερα ζητήσαμε δανεικό Ματεράτσι. Προσπερνώ την τσιγκουνιά με τους δανεισμούς, και έχω να τους προτείνω κι άλλα ταλεντάκια σε ιδανική ηλικία: Μαλντίνι, Μπαρέζι, γιατί όχι και Σιρέα.

Για μένα είναι κλασική περιπτωση ταλαντούχου παίχτη που βγήκε άχρηστος από τους αποδυτηριο-δημοσιογραφικούς μηχανισμούς που κάνουν κουμάντο στην Παιανία. Πέρυσι στο Champions League π.χ. δεν σας άρεσε;

Άσε που αν σας φύγει και ο Σαλπιγγίδης όλο το βάρος για το σκοράρισμα σας θα πέσει σε Σισέ-Κατσουράνη.

Λοιπον

Μπασκετ: Θετικη η συνεισφορα του τεραστιου παικτη με το ονομα Γιασικεβιτσιους… Δειχνει οτι θα ξεπερασει το σοβαρο χειρουργειο… Αντε γιατι τον χρειαζομαστε στα δυσκολα παρα πολυ.
Θετικη κι η παρουσια Τσαρτσαρη, ελπιζω να ανεβει η αποδοση του (καλα δεν εχω απαιτησεις να γινει ο προ διετιας-τριετιας παικτης, αλλα εχω απαιτηση να ξεκουραζει για 15 λεπτα τον Φωτση).
Πεκοβιτς, ξυπνα αγορι μου και βαζε τις βολες!

Ποδοσφαιρο: Ακουσα οτι μετα τον Ματερατσι, θα κανουμε το μπαμ με τον Χενρικσεν!

Το χειρουργειο που παθαινει οποιος παιζει μαζι σας πως θα το ξεπερασει ομως;;;; :smiley:

αχαχαχαχα…
καλο…

:smiley:

Γελασαμε…

Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε παιδιά!

Ο ΓΙΓΑΣ της μπασκετικής διαιτησίας Ζαβλανός βγήκε και δήλωσε (κατηγορηματικά κιόλας) ότι υπήρχε μεταφορά μπάλας. Οπότε καμια αμφιβολία επί του θέματος.

Για να καταλάβετε, είναι σα να έβγαινε προ 8ετίας ο Μποροβήλος (γνωστός και ως Μποροθρύλος) και να έλεγε ότι το αλησμόνητο πέναλτι του Γιαννακόπουλου με το Αιγάλεω είναι καθαρό.

:smiley: :smiley:

[-X
αυτα ειναι απο τα απιστευτα…

πριν 20 μερες ειδα στο ερασιτεχνικο τον απολλων λαρισας…
ε, ειχε καλυτερη αμυντικη συμπεριφορα απο τον παναθηναικο…
δεν λεω οτι εχει ποιο γρηγορους η δυνατους η καλυτερους παιχτες…
λεω οτι ξεραν σε ποιους χωρους και ποιον μαρκαραν…
αμα ειναι να φτανουμε να χρειαζεται ο σισε να γυρισει πισω κλαφτα χαραλαμπε (οχι τον κοζονη…:p)

edit:και κλασικα… μπαινει λετο τελειωνει ματς…
2o edit:ο διαιτητης ξερει το πλεονεκτημα απο αλλα οχι οτι και 2 ομαδες πρεπει να ειναι μαζι στις καρτες…
βεβαια… αλλο πρασινο αλλο κιτρινο…
και οχι… δεν κερδισε χαρης σε αυτον…αμεσως να τα παρετε…:stuck_out_tongue:

Μέτρια απόδοση σήμερα. Επειγόντως δύο αμυντικούς γιατί δεν την παλεύουμε.

Σισέ όλα τα λεφτά.

Επίσης ο Βύντρα ήταν ο καλύτερος παίχτης. Είναι φανερό ότι έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση.

Νίνης δεν κάνει για τη θέση αυτή. Καραγκούνης άθλιος. Σαλπιγγίδης χωρίς όρεξη. Αλήθεια, θα βρει καλύτερα εκεί που θα πάει?

Και βασικά, [SIZE=6]ΛΕΤΟ[/SIZE] ρεεεεεε! Τελείωσε το παιχνίδι με μία ενέργεια, και στο γκολ του έκανε 68 μέτρα με τη μπάλα. Τέτοιους παίχτες θέλω στην ομάδα.

[SIZE=6]Σας χορεύει ο ΛΕΤΟ!!![/SIZE]

ακριβως…

οταν βλεπεις τον παο απλα περιμενεις ποτε θα μπει ο λετο για να τελειωσει το ματς…
επισης…
αυτο που εκανε στον σαλπιγγιδη ο τεν κατε να ειναι τοσο πλαγια τον εχει κανει εναν αχρωμο ποδοσφαιριστη…κριμα ειναι…:-s

αντε και του χρονου…:slight_smile: