Παναθηναϊκός

ταξίδι λέει για να κλείσει ο αμυντικός. ε, νομίζω πως και με αυτό που είδαν σήμερα με τα ζεϊμπέκικα των Καντέ (κυρίως) και Μπιέρσμιρ να πείστηκαν ότι πρέπει να τα σπρώξουν.

κατά τα άλλα ο Τζιμπρίλαρος γίνεται λατρεία, και διάολε είναι η απόδειξη του “ό,τι πηλρώνεις παίρνεις”.

εγώ βλέπω και τον Λάζαρο να χαίρεται το παιχνίδι όποτε μπαίνει.

Υπάρχει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα στα πλάγια μπακ.

Σε 3 μέρες Ξάνθη. Αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αν και το φοβάμαι λιγότερο σε σχέση με άλλες χρονιές.

Α, και πολύ πεσμένος ο Καραγκούνης. Εδώ και καιρό μάλιστα.

Επειγόντως αμυντικό. Έρχεται Ρόμα ρεεεεεε…

Για Τζόρβα δεν είδα να πείτε κάτι πάντως…

Τι είπε αυτός?

Δεν ξέρω τι είπε, αλλά πάλι φάβα γκολ έφαγε.

Ναι όντως. Αλλά ήταν παιδική χαρά και η άμυνα στο πρώτο γκολ.

Δεν ήταν καλός γενικά σήμερα αν και δεν χρειάστηκε να επέμβει και πολύ. Είναι πνίξιμο, λόγω του ότι η μπάντα πάει πάνω του. Τι να πούμε όμως;

Μόνο για τα στόπερ λέτε ότι θέλετε ενίσχυση και όχι για το τέρμα, αυτό δεν καταλαβαίνω.

Αραμπατζή εγκρίνεις? :lol:

Και στο μπασκετάκι μάγκες, και με Τσαρτσαρή να ανεβαίνει, όπως και Μπατίστ.

Επίσης οι δημοσιογράφοι έκαναν θέμα τις γιούχες στον Τζιόλη. Σιγά τα αυγά. Δηλαδή τι έπρεπε να χειροκροτήσουμε τον παιχταρά που αρνήθηκε να πάει στην Αταλάντα με καλή πρόταση?

Πολυ σημαντικο, παααρα πολυ… Εστω και στο 50% των αληθινων δυνατοτητων του

ποιός Σισέ μωρέ;

8O8O αυτα ειναι…

Τζιμπριλ Σισε!!!

Μαλάκες αν συνεχίσει μ’ αυτούς τους ρυθμούς θα ξεπεράσει τα 40 γκολ!!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Το παίρνει σχεδόν μόνος του, ε.

Aπαράδεκτη εμφάνιση, κι έχει ευθύνη κι ο Νιόπλιας, πάλι καλά που το κατάλαβε και είπε “ποια εικόνα της ομάδας?”

Καραγκούνης αναχρονιστικό ποδόσφαιρο.

Κατσουράνης δε μπορεί.

Σαλπιγγίδης δε θέλει, το παλικάρι έχει κουραστεί.

Λάθος η αλλαγή του Λέτο, εκεί έπρεπε να βάλει λάζαρους μπέρντ στη θέση του τυπάρα.

Σίλβα παίζει για 2.

Ευτυχώς που έχουμε το καμέο του Μανωλάκη μπροστά.:lol: Πράσινο μίλι…

Μαλάκα ναι αυτό. Μνήμες Ολισαντέμπε αλλά x άπειρο!

Επιτέλους επιθετικός στον Παναθηναϊκό που τα πετάει με το τσουβάλι(για να μην πω στο πρωτάθλημα γενικά).

αληθευει οτι ο παο δεν επαιξε καλα και οτι το ματς το πηρε μονος ο σισε?(δεν ειδα το ματς)

15 goal το παλτο ε…

αυτη ειναι η διαφορα του βαζελου με αλλα χρονια, ακομα και στις κακιστες εμφανισεις του καταφερνει και παιρνει αυτο που θελει…