Παναθηναϊκός

Υπόκλιση στον τεράστιο Djibril για μια ακόμη φορά!!

Απάλευτος ο Βύντρα στο πρώτο ημίχρονο, πάλι καλά που απομακρύνθηκε από την κάμερα στο δεύτερο, μη βλέπουμε την αμπαλοσύνη του και συγχυζόμαστε…

Πάντως η δήλωση Νιόπλια δε μου άρεσε. Είπε " ποια εικόνα της ομάδας, αύριο δε θα τη θυμάται κανείς, οι 3 βαθμοί μετράνε…"
Δε νομίζω ότι πρέπει να ξεχαστεί από κανέναν η κακή εικόνα. Με λίγο πιο δυνατό αντίπαλο σήμερα θα είχαμε χάσει βαθμούς…

o σκοπός αγιάζει τα μέσα…

Δεν ειναι παντα ετσι… Δηλαδη νταξει πες το φετινο πρωταθλημα το παιρνεις… Ε και?? Θα ναι μια φωτοβολιδα σαν το 2004… ΓΙα μενα ειναι απαραιτητο να αποκτηθουν αλλοι 3 τουλαχιστον παικτες της αξιας του Σισε (γιατι φιανεται η διαφορα του απο τους υπολοιπους, παει να το σηκωσει μονος του το πρωταθλημα!), ενα σεντερ μπακ, ενας στον αξονα και ενα δεξι εξτρεμ…

8O

αυτό δεν το είχα δει!

ουτε και εγω… αυτα ειναι… και αλλοι κατω απο το καλαθι δεν μπορουν να στριψουν…:slight_smile:

Αν τραυματιστεί ο Σισέ, ποιον θα βάλετε μπροστά???
Πετρόπουλο ή ρουκάβινα?

Λογικά Σάλπι. Αλλά Κυριακή κοντή γιορτή, στο παιχνίδι που έρχεται ο Σισέ θα εκτίσει ποινή καρτών και θα δείξει ποιος θα παίξει. Λόγω αδύναμου αντιπάλου (Πανθρακικός) θα έβλεπα να παίζει Πετρόπουλος φουνταριστός και ίσως Σάλπι δίπλα του με Νίνη και Λέτο στα άκρα.

re zougla ase maw na poume re!!!

den tha travmatistei o alhtaras!! den blepeis poy exei afhniasei??

parola ayta omws sth periptwsh poy ginei kana tetoio, o proedros exei pronohsei kai tha
paizei o vazexa!!!

τα greeklish απαγορεύονται. Με ελληνικά next time.
Συνεχίστε:)

Now playing: The Real Mckenzies - Heather Bells
via FoxyTunes

Μή κάνετε καμμιά μαλακία και αποκλειστείτε από τον Πιερικό. :stuck_out_tongue:

ε,ενταξει τωρα!τελευταια φαση ρε γαμωτο.

ενταξει περα απο την απογοητευση μου για την κωλοφαρδια σας,ο παναθηναικος σημερα δεν ηταν καθολου καλος και αν προσεχε ο πιερικος μπορουσε να το κραταγε και ακομα και να επαιρνε το ματς.

είδα από το 70 και μετά και οκ έπαιζαν οικογενειακό διπλό οι δικοί μας (σε νοοτροπία).
ας είναι καλά ο Chivas.

απλα πραγματα…
ο πιερικος πισω και ετσι δεν υπαρχει χωρος να πεταξεις την μπαλα μπροστα και να κανει το γκολ ο σισε…

Πρωτον μπερδευεις το ταλεντο και τη θειλα του κλειτον με κωλοφαρδια.

Δευτερον,Ο πιερικος δεν επαιξε.Απο το 60 δεν περασε τη γραμμη του κεντρου.Δεν ξερω τι εκανε στο υπολοιπο παιχνιδι,μιας και δεν το ειδα.

ποια ειναι η θειλα στο να βαλει γκολ με σουτ απο την μικρη περιοχη,ενω εισαι αμαρκαριστος?

το οτι ο πιερικος δεν επαιξε ιδιαιτερα καλα δεν αναιρει το οτι ο παο ηταν κακος σημερα και το οτι στο δευτερο ο πιερικος ειχε δοκαρι που μπορουσε να του δωσει το ματς.

ε καλά, δεν ήταν και το πιο εύκολο γκολ του κόσμου.

ουτε και ιδιαιτερα δυσκολο ομως:wink:

θα σου λεγα να ρθεις στη μαχη των τιτανων, αλλα νομιζω δεν εισαι απο αθηνα :stuck_out_tongue:

απο αθηνα ειμαι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να ερθω.το σκεφτομαι παντως για καμια μερα:D

Βασικα το θεμα δεν ειναι μονο το σουτ του 2ου γκολ,αλλα το κοντρολ.