Υπόκλιση στον τεράστιο Djibril για μια ακόμη φορά!!
Απάλευτος ο Βύντρα στο πρώτο ημίχρονο, πάλι καλά που απομακρύνθηκε από την κάμερα στο δεύτερο, μη βλέπουμε την αμπαλοσύνη του και συγχυζόμαστε…
Πάντως η δήλωση Νιόπλια δε μου άρεσε. Είπε " ποια εικόνα της ομάδας, αύριο δε θα τη θυμάται κανείς, οι 3 βαθμοί μετράνε…"
Δε νομίζω ότι πρέπει να ξεχαστεί από κανέναν η κακή εικόνα. Με λίγο πιο δυνατό αντίπαλο σήμερα θα είχαμε χάσει βαθμούς…
Δεν ειναι παντα ετσι… Δηλαδη νταξει πες το φετινο πρωταθλημα το παιρνεις… Ε και?? Θα ναι μια φωτοβολιδα σαν το 2004… ΓΙα μενα ειναι απαραιτητο να αποκτηθουν αλλοι 3 τουλαχιστον παικτες της αξιας του Σισε (γιατι φιανεται η διαφορα του απο τους υπολοιπους, παει να το σηκωσει μονος του το πρωταθλημα!), ενα σεντερ μπακ, ενας στον αξονα και ενα δεξι εξτρεμ…
Λογικά Σάλπι. Αλλά Κυριακή κοντή γιορτή, στο παιχνίδι που έρχεται ο Σισέ θα εκτίσει ποινή καρτών και θα δείξει ποιος θα παίξει. Λόγω αδύναμου αντιπάλου (Πανθρακικός) θα έβλεπα να παίζει Πετρόπουλος φουνταριστός και ίσως Σάλπι δίπλα του με Νίνη και Λέτο στα άκρα.
ενταξει περα απο την απογοητευση μου για την κωλοφαρδια σας,ο παναθηναικος σημερα δεν ηταν καθολου καλος και αν προσεχε ο πιερικος μπορουσε να το κραταγε και ακομα και να επαιρνε το ματς.
ποια ειναι η θειλα στο να βαλει γκολ με σουτ απο την μικρη περιοχη,ενω εισαι αμαρκαριστος?
το οτι ο πιερικος δεν επαιξε ιδιαιτερα καλα δεν αναιρει το οτι ο παο ηταν κακος σημερα και το οτι στο δευτερο ο πιερικος ειχε δοκαρι που μπορουσε να του δωσει το ματς.