Το χε πει μια ιστορική μορφή του ποδοσφαίρου αυτό και όλοι ξέρουμε τι έγινε.
Γι αυτό σηκώστε πρώτα δυο σερί και βλέπουμε.
Μετά χαράς.
Αυτό σκοπεύουμε! 8)
Μια ευχή: να πάρετε κεφάλι στο μπάσκετ όσο πιο σύντομα γίνεται.
Γιατί τη μπάλα ξεχάστε την.
ενταξει θα προσπαθησουμε!θα παρουμε παραδειγμα απο σας που 13 χρονια κανατε το ιδιο με μεγαλη επιτυχεια.αν και δε νομιζω να κρατησει πολυ:wink:
Εδώ δεν την ξεχάσαμε δέκα χρόνια που μας χτυπούσαν κοσκωτάδες, σαλιαρέληδες και βαρδινογιαννισμός και θα την ξεχάσουμε τώρα? Λίγα λόγια και σεμνά, λέει ο σοφός λαός.
Τι είπαν οι Παναθηναϊκοί το 2004, όταν πήραν το πρωτάθλημα;
…
Εντάξει εννοείται, ο ομαδικός αθλητισμός πάει πάντα με κύκλους. Καμία κατάσταση δεν είναι μόνιμη. Ούτε η δική μας στο μπάσκετ, ούτε η δική σας στη μπάλα.
Εννοώ ξεχάστε την για τα επόμενα χρόνια. 8)
έντιτ
Κόζυ, είσαι βαρετά προβλέψιμος!
Όποιος καταλαβαίνει τα στοιχειώδη, ξέρει ότι οι “συσχετισμοί” έχουν αλλάξει άρδην, σε αντίθεση με το 2004.
Τουλάχιστον τις προηγούμενες φορές το παν αφού σήκωσαν την κούπα.
Ε και λοιπόν;
Εγώ επειδή είμαι μάγκας αναλαμβάνω το ρίσκο, για να πω στο τέλος “εγώ σας τα λεγα”. 8)
Βλεπω αυτο να γινεται το νεο Sonishpere thread:p.Θα μιλαμε για γεγονοτα που θα γινουν.
Σε 3-4 αγωνιστικες θα ξερουμε παντως.Τωρα εχετε δυσκολα ματς μπροστα σας.
Ωραίος! 8)
Ντατολο,ελα,μπανανα…
κακε…
πλακα πλακα απορω αν ξερει που ηρθε…:-k
15 ευρουδακια εκδρομη οι υπαλληλοι και χτυπουσαν γυναικοπαιδα.Ζωα μαμω την γυφτια σας φλωροι και μαμω το κρατος…
μιλας για τους οπαδους του ολυμπιακου…??
ολοι τα ιδια σκατα ειναι…
οποιος λεει το αντιθετο μαλλον δεν εχει παει και σε πολλα γηπεδα…
Kαλα,αστο…
Άστο, πονάει, άστο…
???
τι να αφησω…??
οταν λεμε κατι λεμε κατι…
δεν πεταμε “ε τους υπαλληλους”
αμα ειναι και εγω μπορω να αρχησω να λεω για καλαματες, για οακα, για αλκαζαρ, για μπλοκα σε εθνικη…
δεν ειναι ετσι φιλε μου…
ολοι μα ολοι τα ιδια ειναι…
ακομη και οι οπαδοι της ομαδας μου(αελ) ετσι ειναι…:?
Τώρα έρχονται τα δύσκολα…Εγώ φοβάμαι πολύ.
Ρε συ φιλε,αστο λεμε.Απο την στιγμη που μου λες οτι ειναι ολοι ιδιοι τοτε σταματαει η συζητηση.Δεν υπαρχει καποιο κοινο σημειο λογικης για να μιλησουμε.Συγκρινεις τωρα τους γαυρους με τους υπολοιπους οπαδους.Ε,οκ,τι να λεμε…