ποσο μαλακας μπορει να σαι
επειδή βαριέμαι να σβήνω τόσα ποστ τόσο αργά, σας παρακαλώ να αφήσετε τους χαρακτηρισμούς
οι πανάθες ας ευχαριστηθούν το πρωτάθλημα που πλησιάζει κ οι γαύροι ας ηρεμήσουν
Κing Diamond ενταξει χαρηκες και μπραβο σου.
Τα παιδια -και εγω μαζι- υποστηριζουμε κατι στο οποιο δεν συμφωνεις,αλλα το να αποκαλεις
ετσι 7-7,5 χιλιαδες ατομα στο γηπεδο για κατι που κανανε 100-200 δεν ειναι σωστο.
ενταξει… αυτα ειναι…
απο την μια μου λες αστο και απο την αλλη λες οτι ΑΥΤΟΙ ειναι ‘η ντροπη του ανθρωπινου ειδους’…:lol:
εδω σου λεω ακομη και οι οπαδοι της δικης μου ομαδας ειναι για τα μπαζα και εσυ εκει…
δηλαδη αν καποιος ειναι λιγο παραπανω ζωο η καπως λιγοτερο ζωο δεν ειναι το ιδιο…??
μαλλον συγκρινεις επεισοδια με την λογικη εμεις ειχαμε δικιο και εμας εκαναν αυτο και μας εκαναν το αλλο…:lol:
αμα δειρεις ανθρωπους για να μπεις τζαμπα στο ιδιο το γηπεδο σου ειναι σωστο…??
αμα εγκλωβισεις 3 ατομα στο αυτοκινητο που εχεις βαλει φωτια με σκοπο να καουν ζωντανοι ειναι σωστο…??
αμα πας σε μια πολη και εχεις καταφερει να υπαρχουν πετρες στον εκτο οροφο πολυκατοικιας ειναι σωστο…??
αμα στο σταδιο της πολης πας και κλεβεις ολες τις εισπραξεις χτυπώντας την κοπελιτσα που κοβει εισητηρια και κανεις ντου για τζαμπα ματς ειναι σωστο…??
αμα βαλεις καμια 15αρια φορες φωτια στο εθνικο σταδιο της χωρας ειναι σωστο…??
αμα επιτεθεις σε αστυνομικους που προσπαθουν να βοηθήσουν τα ΔΙΚΑ σου αμαξια που καιγοντε και μετα σου λεει ο προεδρος σου "οι οπαδοι του παναθηναικου δεν κανουν ποτε τετοια, ειναι καλα παιδια…:lol::lol:" ειναι σωστο…??
εχω και αλλα αμα θες…
παρα πολλα…
αλλα εσυ θα επιμένεις πως επειδη οι αλλοι εχουν κανει περισοτερα αρα και ειναι χειροτεροι…#-o[-X
δεν ειναι λογικη αυτη…
δεν γινετε να λεμε ΑΥΤΟΙ καναν χειροτερα, και μην μας συγκρινεις… :!:
ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…
Με Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν και Μαρούσι στους 16.
Με Ρεάλ ή Σιένα στους 8!
στο μπάσκετ οι κληρώσεις είναι πάντα αδιάφορες.
όταν μαθαίνω τους αντιπάλους ένα πράγμα σκέφτομαι : “πρόβλημά τους”
:lol:
χαχα…
και εγω αυτο λεω οταν βλεπω αντιπαλους του παο…
Τον καημένο τον Μεσίνα σκέφτομαι…ούτε καν final four δεν έχει φέτος…
Δεν νομιζω να περασουμε τον ομιλο,ποσο μαλλον την ρεαλ η την σιενα.
Ξανατραυματιστηκε ο Τσαρτσαρης!!! Γκαντεμια!!
Μαλλον παιρνει τεσσαρι.να δεις που τελικα μπορει να βγει και σε καλο ο τραυματισμος
Σωστο, εξαλλου 2-3 χρονια τωρα ο Τσαρτσαρης δεν ηταν ο παλιος!
Αλλο ένα εμπόδιο προέκυψε με το θέμα του νέου γηπέδου στο Παναθηναϊκό, καθώς η αλλαγή στάσης του Ερασιτέχνη ΠΑΟ μπλοκάρει προς το παρών την υλοποίηση του έργου στο Βοτανικό.
Οι δύο βασικές αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκε πρόβλημα, είναι η επιστολή του Ερασιτέχνη στην υπουργό Περιβάλλοντος με την οποία ζητά να του παραχωρηθούν στο Βοτανικό 10 χιλιάδες τετρ. μέτρα, αντί για πέντε που προβλέπει η αρχική συμφωνία, καθώς και η απαίτηση να παραμείνει το κολυμβητήριο στη Λεωφ. Αεξάνδρας.
Από τη πλευρά της η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη συνεχίζει τις προσπάθειες για να βρεθεί η λύση.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ…:!:
Αυτό ίσχυσε το 2007 και το 2009.
Το 2006 και το 2008 έγινε το ανάποδο.
H Equipe λέει πως έχουμε συμφωνήσει με Βαλμπουενά.
Δεν πιστεύω να χαλάει κανέναν αν γίνει, ε;
Πολύ κοροιδία με τον αμυντικό ρε παιδί μου.
Για μένα όσο δεν παίρνουν ρισκάρουν το πρωτάθλημα.
Παπαδόπουλος: «Δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να είναι ο νταβατζής του ελληνικού μπάσκετ»
Με σκληρά λόγια μίλησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, για τον Θοδωρή Παπαλουκά, στο πλαίσιο της χθεσινής κλήρωσης των διαιτητών για την 13η αγωνιστική της Α1. Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού φανερά ενοχλημένος από την κατά περιπτώσεις στάση του Έλληνα παίκτη, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως «νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ».
Αφορμή για την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Παπαδόπουλος, αποτέλεσε μία δήλωση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Νίκου Μπουντούρη, την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος σχολίασε την αποβολή του διεθνούς πλέι μέικερ στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. «Πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής και δεν τον σέβονται», είχε πει ο κ. Μπουντούρης, δήλωση η οποία προκάλεσε την αντίδραση του μάνατζερ των πρωταθλητών. «Ο διαιτητής που τον απέβαλε (Γκούμας), θα έπρεπε να γράψει στο φύλλο αγώνα και τον λόγο για τον οποίο το έκανε. Ο κ. Παπαλουκάς πληρώνετε 3,5 εκατ. ευρώ για να είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και να μιλά συνέχεια; Δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να είναι ο νταβατζής του ελληνικού μπάσκετ».
Μιλάμε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν πιάνει μια μπροστά σ’ αυτόν τον καραγκιόζη τον Παπαδόπουλο.
Αν και εντολοδόχος των κοντών είναι, τι να περιμένει κανείς…
Σύμφωνοι, αλλά έχει κουράσει πολύ να διαμαρτύρεται όλη την ώρα στους διαιτητές. Χειρότερος κι απ’ τον Καραγκούνη όμως.
Πρόσεχε τα λόγια σου για τον Σάββα…
Εδώ διαμαρτύρεται όλη την ώρα ο Ομπράντοβιτς! :lol: