Παναθηναϊκός

και οι 2 τα ίδια σκατά είναι

E, όχι ρε φίλε, δεν βγήκε ποτέ παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα χρόνια της παντοδυναμίας του στο παρασκήνιο, να χαρακτηρίσει “νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου” τον Καραγκούνη ή τον Μπασινά ξερωγώ…

ε ναι το νταβατζής είναι χοντρό, θα μπορούσε να τον πεί απλά κότα που είναι ηπιος χαρακτηρισμός και να τελειώνει

Άκυρο.

Καταλαβαίνεις το γιατί. :wink:

Λενε οτι πρωτος στοχος του Παναθηναικου ειναι ο Χαισλιπ… Οσο τον ειχα δει μ αρεσει παρα πολυ, θα ναι χρησιμος και για του χρονου!

Oπως δειχνουν τα πραγματα, μας ερχεται!! Δεν περιμενω παπαδες (απο του χρονου ομως ναι) αλλα καποια βασικα πραγματα. Ε, πιστευω απο τον τελειωμενο τον Τσαρτσαρη καλυτερα να παιζει…

Ρε ειναι παιχτουρα! Ρε αλλαζουν πολλα πραγματα αμα έρθει!

Mα ναι, απλα δεν ξερω αμα θα μπορεσει να αποδοσει βελτιστα, τωρα στη μεση της σεζον.

εγω παλι γιατι νομιζω οτι ερχεται δανεικος μονο μεχρι το τελος της φετινης σεζον?? μπορει να ειμαι και λαθος… διορθωστε με…

εκλεισε ο Χαισλιπ…οχι δεν ειναι δανικος…ελυσε το συμβολαιο του με τους Σπερς και ερχεται εδω για εναμιση χρονο με τα ιδια λεφτα που επαιρνε εκει…
πολυ καλη προσθηκη…το λεω αυτο διοτι ειναι ενας αμερικανος με ευρωπαικη εμπειρια…
ειναι πολυ αθλητικος και αλτικος και εχει το τριποντο…
θα δειξει…μακαρι να βοηθησει…

το μόνο θέμα είναι να προσαρμοστεί γρήγορα στα πλάνα του Ζελικο.
δείτε και φανταστείτε τα pick n roll που θα στήνει με τον Σάρας.

απο αυτα που βλεπω καρφωνει πολυ ωραια στις μαπες των αμυντικων…ωραιο στυλακι εχει

Ας το κάνει και στον Σόφο:):!:

«Η Παναθηναϊκός ΚΑΕ επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς όλες τις πλευρές ότι δεν δέχεται υποδείξεις και «μαθήματα» φιλάθλου πνεύματος και αγωνιστικού ήθους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν επιθυμούμε να ανοίξουμε διάλογο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα εμέσματα, που περιλαμβάνει η πρόσφατη δημόσια ανακοίνωσή της.

Ο Παναθηναϊκός απαντά εμπράκτως στον Ολυμπιακό ?διαχρονικά- μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κατακτά το σεβασμό των Ελλήνων και Ευρωπαίων φιλάθλων με τις νίκες της και όχι με ανούσιες δημόσιες ανακοινώσεις, που το μόνο που προσφέρουν είναι να πυροδοτούν τη βία και να επιχειρούν να επηρεάσουν τη διαιτησία.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος χαίρει της εμπιστοσύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Κρετίνοι και με τη βούλα.

παιχτουρα φαινεται…μακαρι…αντε να τον δουμε και αυτον…

βαζελοι τη να κανω να παιξω το παιχνιδακι 1χ με τα σκουλικια
να παρω λιγο λαλα γιατι υπαρχει οικ. κριση
η θα το καθαρισει ο διαιτητης το ματς υπερ σας
τι πληροφοριες εχετε εσεις

Χαχαχα, με πηρε ο σπαθας τηλεφωνο, ενα πεναλντι λεει εχει κανονισει και κανουν διαπραγματευσεις να μεινει κι ο αρης με 10 παικτες…

Ο Δούρος δε σε πήρε τηλέφωνο; Ε; Γατί;

Γιατι δε βγαίνει ο κύριος Δούρος στη γραμμή;

Ρε sodomaniac δε τα δίνεις σε εμένα τα 1000 που θες να παίξεις;
Έτσι θα βγεις απο την κρίση εσύ;Τέσπα.
Α να μην ξεχνάμε και οτι ο Δούρος είχε ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του Λαγωνικάκι στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός, 1-2 αγωνιστικές πριν το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Γενικά ακόμα απορώ πως το πήρε ο ΠΑΟ εκείνο το πρωτάθλημα και το κύπελο εν μέσω Κοκκαλισταν.

2000 εχω για να περασω ολο τον χρονο αν τα δωσω σε σενα
μετα πρεπει να παω να καθαριζω τζαμια στα φαναρια
50-50 με τον αδερφο μου θα τα βαλουμε
αυτος ειναι σκουλικι
απλα εξεταζουμε το ενδεχομενο οτι θα τα χασουμε αν
δεν ειναι 50-50 η διαιτησια
τα σκουλικια ειναι σε φορμα αν δεν κερδισουν αυριο το βαζελο
ποτε θα τον κερδισουν??