ο Γεωργιου(η μηπως Σψτηριου δεν θυμαμαι) χτες στη ΕΡΑ ειπε οτι καποιοι απο τον ΠΑΟ εχουν γινει δημοσιοι υπαλληλοι και εχουνε μπλεξει με μοντελακια αλλα δεν λεει παραπανω για να μην φαει μυνησεις κτλ…μπορει να φωτογραφιζει και Σαρας
Oι δηλωσεις του Ζοτς μετα το παιχνιδι με την ολυμπια
«Παρά τους 30 πόντους πρέπει να κοιτάμε και τα αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Πρώτον, μας κέρδισαν στο τελευταίο 10λεπτο με πέντε πόντους διαφορά.
Δεύτερον, όπως και με την Παρτίζαν στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε 1/7 τρίποντα. Τρίτον, μας πήραν 15 επιθετικά ριμπάουντ και αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα που είχαμε και στον αγώνα της Τετάρτης. Επίσης, ήμασταν άστοχοι στις βολές και αυτό είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το καταλάβω, το ίδιο και στα τρίποντα?
Είπα και στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια, όποιος φοβάται δεν μπορεί να λέγεται μπασκετμπολίστας. Τους είπα ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε τον φόβο είναι να έρχεστε σε καθημερινά βάση στην προπόνηση και να κάνετε όχι 100, αλλά 1000 σουτ ο καθένας. Να φεύγετε από το γήπεδο και να πονάει το χέρι σας? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Με την Παρτίζαν είχαμε 1/12 τρίποντα στο β? ημίχρονο και σήμερα 1/7 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και μιλάμε για σουτ που είναι ελεύθερα, σαν σε προπόνηση. Επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να είσαι μπασκετμπολίστας και να φοβάσαι να σουτάρεις. Είμαι 19 χρόνια προπονητής κι έχω παίξει άλλα 15 χρόνια μπάσκετ. Ξέρετε πόσους κακούς σουτέρ έχω δει που διορθώθηκαν μέσα από τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση; Αν φοβόμαστε να σουτάρουμε είναι μεγάλο πρόβλημα?
Η ουσία είναι πως πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Ακόμη και από τα παιχνίδια που κερδίζουμε με 30 πόντους, υπάρχουν στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώνουμε».
Ο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε και για την απόφασή του να αφήσει εκτός Α1 τον Γιασικεβίτσιους. «Δεν θέλω να το αναλύσω? Ισχύει πάντα ένας κανόνας: Πάνω απ? όλα η ομάδα. Πήρα μια απόφαση που είναι η καλύτερη για την ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση για τον ίδιο τον παίκτη.
Πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμος. Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητά του, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι σε θέση να παίξει όπως θέλει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος. Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, να έρχεται και στις πρωινές προπονήσεις για να φτάσει στο σημείο που θέλουμε όλοι. Μην ξεχνάμε έχουμε δύο αλλαγές ακόμη, αυτή δεν είναι η τελική απόφαση».
Ερωτηθείς για την εμφάνιση και την προσαρμογή του Χάισλιπ, είπε: «Με βάση την ποιότητα που διαθέτει προσπαθούμε να τον βάλουμε στην επίθεση. Το πιο σημαντικό όμως είναι η προσαρμογή στην ομάδα. Ολοι πρέπει να τον βοηθήσουμε, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι να βοηθήσει αυτός την ομάδα. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό, δεν κοιτάω τι κάνει ο κάθε παίκτης».
Βασικά αυτός μου θυμίζει ένα άτομο… μήπως είναι ο μπούλης που κάθεται πάντα πίσω απο τη μπασκέτα στο μπάσκετ και φωνάζει “ΟΟΟΟΟΟΟΞΩΩΩΩΩ” ???
ΈΕΕΕΕΤΣΙ! In Zots We Trust ρεεεεε !!!
[SIZE=“3”] Βγενόπουλος: «Πρέπει να ντρεπόμαστε»[/SIZE]
Χειμαρρώδεις ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο ένας από τους μεγαλομέτοχους του «τριφυλλιού» κατηγόρησε τους παράγοντες της ομάδας καθώς τους είδε να [SIZE=“4”]χαίρονται[/SIZE] με το σημερινό αποτέλεσμα.
«Πρέπει να ντρεπόμαστε. Είδα παράγοντες του Παναθηναϊκού να μην θέλουν να κερδίσει η ομάδα. Όμως να ξέρουν πως είτε είναι Παναθηναϊκοί, είτε είναι Ολυμπιακοί, εμείς θα συνεχίσουμε να νικάμε και στο τέλος θα το πάρουμε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βγενόπουλου.
???
ωραια, να γινουν παλι οι μετοχοι και το προσωπικο μελιδια, να κανουν την ομαδα σαν τα μουτρα του και να παρουμε εμεις το επομενο
όταν ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, αυτή τον ξενερώνει.
κανόνας.
κατά τα άλλα, ας έμπαινε και η μπάλα.
Πολυ κακη εμφανιση… Να δουμε πως θα συνεχισουμε…
Ειδικα μετα τις αλλαγες, μαυρο χαλι…
Πραγματικα οι ευκαιριες μπορει να ταν πολλες αλλα μεμονωμενες, δνε καναμε κανονικες επιθεσεις με ορθη αναπτυξη!
δεν νομιζω οτι ηταν και τοσο χαλια:wink:
εχουμε κανει πολυ χειροτερα…
Και οι έξι βαθμοί πολλοί είναι, στο Ελληνικό πρωτάθλημα όποιος είναι πρώτος μετά την 20ή αγωνιστική, σηκώνει την κούπα…είμαστε κιεμείς σε περίεργη φάση…
Ο κατσουρανης σερνεται μεχρι αηδιας,παλι καλα που εχει βαλει αυτα τα 8 γκολ κ δικαιολογει την παρουσια του.Δεν τον θυμαμαι στην ΑΕΚ σε τετοια χαλια,βεβαια κ στην μπενφικα ψιλοσερνοταν πολλες φορες.
Η πολυμετοχικοτητα κανει κακο.
Oλα τα λεφτα χθες , περα απο τη χορογραφια, τα τραγουδακια που ακουγονταν απο το πεταλο των οργανωμενων πριν το ματσακι!
Φτιαχτηκαμε με ροκοπανκικους ηχους και χαρντκοριες, και μεταξυ αλλων ακουσαμε Boot-Stroke, Orthodox Celts και ΦΥΣΙΚΑ Dropkick Murphys!!!
Many Cheers στα παιδια που ειχαν την εμπνευση.:drunk:
Ετσι ρε απιστοι, Celtic+Panathinaikos!!!:D:metal:
Αν παιρναμε και το ματσακι καλα θα ηταν.
Ασχολίαστα άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, περί παραγόντων που χαίρονται με το ισόπαλο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού.
Πολλοί εκτίμησαν πως ο «Mr MIG» αναφερόταν στον πρόεδρο της ΚΑΕ και μέτοχο της ΠΑΕ, αλλά ο τελευταίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και μιλώντας στο sday.gr είπε: «Είναι δικαίωμα του κ. Βγενόπουλου να λέει ό,τι θέλει. Τι να κάνω εγώ τώρα; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Δεν ξέρω τι εννοούσε και για ποιους τα είπε αυτά. Εγώ δεν καθόμουν δίπλα του. Ήμουν αλλού και μάλιστα [size=“4”]στο ημίχρονο έφυγα γιατί κρύωνα[/size]. Το ξαναλέω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάνω σ? αυτό».
:lol: :lol: :lol:
Γεράματα…
Η μόνη κρυάδα είναι η κουτσομπολίστικη πευρά της πολυμετοχικότητας…ότι να’ναι ακούμε…
πολλες κλασσικες ευκαιριες χαμενες… κυριως απτον σισσε… παλι καλα που μπηκε και το γκολ μην γινει και κανενα αστειο…
Σέντρες της προκοπής είτε από αριστερά είτε από δεξιά, μόνο ο Λέτο βγάζει μου φαίνεται…δεν γίνεται με τόση κατοχή μπάλας να τα χαλαμε τόσο στις τελικές προσπάθειες. Ο Κλέιτον μπορεί να δώσει χαρακτηριστικά “δεκαριού” αν παίζει πιο συχνά.
80-78…
0-2 στην ευρωλιγκα…πφφ… δυσκολη εως ακατορθωτη η προκριση…
τρομερο ματς…
ο παναθηναικος εχει γινει γηινος εδω και καμποσο καιρο…
δεν μπορω να καταλαβω γιατι…
αν και στο τελος παλι θα τα παρει ολα…
αλλα για την προκριση τα εχει ξανακανει…
απλα θελει παλι να τρομαζει τους αντιπαλους…που αυτη την στιγμη δεν γινετε
το μελλον θα δείξει…
ρε τι είναι αυτό τώρα:(
θέλω να πάω παρίσι, μην μου γαμάς το ταξίδι
Καλα, μην γκρινιαζουμε τωρα, μια κακη χρονια ειναι για χιλιους δυο λογους οι οποιοι το καλυτερο ειναι να αναλυθουν στο τελος της. Λογικα δεν παιρνουμε ουτε ενα τιτλο ετσι, αλλα νταξει, κανα κυπελλακι λογω ιδιαιτεροτητας του ματς παιζει νατο χτυπησουμε. Κατα τα αλλα δε βλεπω να μπορουμε να νικησουμε τον ολυμπιακο σε σειρα αγωνων, φετος! Δεν πειραζει, τοσα εχει προσφερει αυτη η ομαδα!