Παναθηναϊκός

κοιταξτε χρωμα…:!:

Αυτό.
Νταξ και τι έγινε? Αυτό έλειπε να έχουμε παράπονο από αυτή την ομάδα, που τόσο χρόνια μόνο χαρά μας προσφέρει. Καλύτερα μην σας πω κιόλας, μπας και άλλες ομάδες διακριθούν και γίνει πάλι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της A1. Για Ευρώπη τώρα, ας αφήσουμε μωρέ και κανέναν άλλο να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχουμε βαρεθεί εμείς:p

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στην τελική… με την ομαδάρα που έχουμε όποτε θέλουμε κερδίζουμε κι όποτε θέλουμε χάνουμε!!! χεχε!

Γενικά ποιός το γ@μα το μπάσκετ θα έλεγα.

Άκυρο φίλε για διάφορους λόγους που δε χρειάζεται να τους εξηγήσω εδώ τώρα…
Εμένα προσωπικά το μπάσκετ μου έχει δώσει χαρές που το ποδόσφαιρο(όσο πικρό και αν ακούγεται) δε θα μου δώσει ποτέ…

Τέτοια εποχή η ομάδα συνήθως κάνει κοιλιά. Κάποιες φορές το πληρώσαμε και κάποιες σταθήκαμε τυχεροί( το 2002 αν δεν είχε χάσει ο Ολυμπιακός ανέλπιστα από την Ολύμπια στο ΣΕΦ θα ήταν αυτός στη Μπολόνια και θα είχε πάρει ένα ακόμα ο Μεσίνα :p) και το 2006 βρεθήκαμε με 0-3 στους 16 κάναμε το 3-3 και χρειάστηκε συνδυασμός αποτελεσμάτων για να περάσουμε στους 8 ως πρώτοι).
Το θέμα είναι ότι φέτος και νωρίτερα η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα και δεν έχει παίξει καλό μπάσκετ σε διάρκεια. Αλλά με αυτή την ομάδα ποτέ μη λες ποτέ, μας έχει διαψεύσει αρκετές φορές!

Αυτη την στιγμη με το μπασκετ που παιζουμε ειμαστε 2 με 3 επιπεδα κατω απο τον ολυμπιακο.
Δεν βλεπω καμια κουπα στον οριζοντα,δεν πειραζει ομως τοσες χαρες μας εχει προσφερει η ομαδα,παντως του χρονου βλεπω παναθηναικο χωρις ζελικο.

???

Καποια στιγμη οι συνεργασιες τελειωνουν,εγω τον θελω να μεινει αλλα εκατο χρονια αλλα δεν το βλεπω πιθανο.

δεν κατάλαβα…
γιατί να φύγει ο ζοτς??

Δεν ειπα οτι θα φυγει ντε και καλα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θεωρω απιθανο να φυγει απο την παναθα,ισως να χει τελειωσει ο κυκλος του.

Ντάξει μωρέ, δεν πειράζει, δεν υπήρχε και Ζαβλανός στα ματς με Παρτιζάν και Μαρούσι να δώσει καμιά μεταφορά μπάλας…

Η χρονιά στην ευρωλίγκα τελείωσε φέτος. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Τώρα πρέπει να πας να νικήσεις σε Βαρκελώνη και Παρτιζάν. Δε λέω, ο Παναθηναικός είναι ικανός για όλα. Όμως την δεδομένη στιγμή, με την εικόνα της ομάδας, μια εικόνα δλδ που δείχνει ότι δεν δουλεύει τίποτα σωστά αυτή τη στιγμή, πώς να πας στη μπάρτσα και να κερδίσεις; Ψάχνουμε θαύματα. Ότι κι αν γίνει πάντως, η αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα είναι νομίζω δεδομένη από κάθε παναθηναικό. Μας έχει δώσει τα πάντα και θα το ξανακάνει και στο μέλλον. Φέτος απλά, δεν είναι η χρονιά μας.

Ο Ομπράντοβιτς σούπερ κόουτς αλλά δεν είναι και μάγος.( καλά αν προκριθεί βέβαια πάει για μάγος :p). Λύγισε η ομάδα γιατί δεν άντεξε τους τραυματισμούς και την κόπωση Σπανούλη -Διαμαντίδη. Ο τελικός κυπέλλου θα κρίνει τη μισή χρονιά και βάλε πάντως…

Όντως αν προκριθεί, του ανήκει το τραγούδι:
http://www.youtube.com/watch?v=YCjspyo-_aI

Ενας κυκλος δεν κλεινει με μια κακη χρονια… Δλδ περσι πηρε το τριπλ κραουν, φετος δεν πηρε τιποτα εκλεισε ο κυκλος του Ζοτς… Δεν παει ετσι.
Επισης για να θυμηθουμε λιγο τα παλια μετα τον αθλο της Μπολονια, την επομενη χρονια παλι δεν προκριθηκαμε (εχοντας διωξει και τον Μποντιρογκα) ενω και το 2004 η ευρωλιγκα ηταν αποτυχια για μας. Τοτε ειχαμε την τυχη 2-3 χρονιες να πεσουμε στον χειροτερο ολυμπιακο και ετσι καταφεραμε να χτισουμε μια ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης.
Φετος για χιλιους δυο λογους οι οποιοι δεν χρειαζεται να αναλυθουν τωρα, δεν βγαινει…
Αν ειναι δυνατον να φυγει ο ομπραντοβιτς…

Ούτε εγώ δεν συμφωνώ να φύγει ο Ομπράντοβιτς. Σε καμία περίπτωση. Ακόμη κι αν μας κάνει σουιπ ο γαύρος στον τελικό του πρωταθλήματος (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ε)

Βασικά, δεν είναι και τόσο μαγικό να περάσει ο ΠΑΟ στα προημιτελικά, αλλά πρέπει το Μαρούσι να κάνει μια τουλάχιστον νίκη με Παρτιζάν.

Ο Ζοτς φευγει μόνο αν το θέλει ο ίδιος, δεν πρέπει να φύγει μόνο και μόνο επείδη καμια φορά κάνει και λάθη. Και ποιος να έρθει, ο Ιτούδης? Δεν είναι κακό βέβαια, αλλα αν είναι να έρθεί τελος εποχής, κλείσιμο κύκλου και άλλα τέτοια βαρύγδουπα που ακούγονται, εγω θα ήθελα να δω κάτι καινούργιο, άλλη φιλοσοφία, αλλο στυλ…

Έλα ρε παιδιά, το 2006 ο ΠΑΟ αποκλείστηκε με πλεονέκτημα έδρας και το 2008 δεν προκρίθηκε καν στους 8. Ύπήρξε τότε κανένα τέλος εποχής? Μόνο ο Ολυμπιακός πάρει 2 σερί πρωταθλήματα μπορεί να γίνει λόγος για κάτι τέτοιο.

Αυτό λέω και εγω. Βεβαια μπορεί να επέλθει και το τέλος εποχής χωρίς απώλειες τίτλων, αλλα με την αποχώρηση Ομπράντοβιτς χωρίς διαδοχή απο τον Ιτούδη…