Παναθηναϊκός

Κονγκρατς στο βαζελο για το πεισμα και τη πιστη που εδειξε (οχι και τιποτε τρελλο) απεναντι στο ονομα της Ρομα.
Γιατι Ρομα με γιωμες δεν εχω ξαναδει,τουλαχιστον προσφατα.
Οπως και να’χει καλο αποτελεσμα, που δινει και τη δυνατοτητα για να κυνηγησει παραπανω απο ενα σκορ στο Ολυμπικο.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!
Αν γεννιομουν Αθηνα, σιγουρα θα μουν βαζελος.

Αντε κανονιστε τωρα να ρθειτε την Κυριακη και να μας μεταδωσετε λιγη χαρα και σε μας στην Τουμπα.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΥΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ. :cry: :stuck_out_tongue:

Γαμώτο στενχαωριέμαι με τα του σάλπι

Νταξει καφενείο και η Ρόμα, το θερίο πως είπαμε το λενε? Μπορντο? Μπορντοροδοκόκκινη? Αυτες είναι ομάδες αντάξιες να παίζουν με τον Πύρινο, Αφηστε μας εμας να παίρνουμε χαρές σαν την σημερινή και πάρτε εσείς το πρωταθληματάκι σας, μη σας πάρουμε και το γλυκό. Δεν είναι σωστό…

η συνεντευξη του σαλπιγγιδη στον αντεννα ηταν σκετη φαρμακι…
και σε σε σημεια πετουσε και ακυρα…
μαλλον ειναι σε πολυ πιεση ο χριστιανος…

ρε πείτε λίγο τι ακριβώς παίζει γιατι τα εσωτερικά της ομάδος τα’ χω χάσει λίγο…Και ακούσα την ομιλία του και παραξενεύτηκα πάρα πολύ…δεν τον έχω ξανακούσει έτσι

συνοπτικά να καταλάβω τι παίζει

Συγχαρητήρια στην ομαδα μας για την μεγαλη νικη που μας χαρισε με ανατροπη στα τελευταια 10 λεπτα, απεναντι στην δευτερη της Ιταλιας, Ρομα. Μπραβο στους Σιμαο και Λετο που ηταν οι καλυτεροι μεσα στο γηπεδο, αλλα και στον Σισε που μια ( δυο) προσπα8ειες ηθελε για να σκοραρει και ο ιδιος.

Ωραιες και πετιχυμενες οι αλλαγες του Νιοπλια, κα8ως σκοραραν δυο απο τις τρεις.

Τωρα νικη με τον ΠΑΟΚ και στην συνεχεια ας ασχοληθουμε παλι με την Ευρωπη, καθως μας περιμενει δυσκολος επαναληπτικος με τους Ιταλους.

μπραβο στον παο αλλα εδω εισαι φαουλ…
οχι τωρα παρτε εσεις το πρωταθληματακι σας…
ειναι λιγο ακυρο…
μολις πριν 10 λεπτα ολοι στον συλλογο ειπαν πως το πρωταθλημα ειναι ο στοχος…
και οτι δεν ξεφευγουν…

καφενειο γωνια…

και πριν πεις, τσεκαρε κανα στατιστικο…
ΟΚ!Κερδισες τη Ρομα μετα το σερι που εκανε με 20 παιχνιδια…αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα μεσα στη χαρα σου…

Τι εννοείς? Τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο στόχος των διοικούντων, των οπαδών ή των παικτων της ομάδας? Δεν ανήκω σε καμία απο αυτές τις κατηγορίες. Προσωπικά δεν το παρακολουθώ σχεδόν καθόλου το πρωτάθλημα, πολύ σπάνια. Παίζουν ΣΚ βλέπεις. Το απόψινό το καταευχαριστήθηκα όμως, μου έφτιαξε τη μέρα. Τέτοια θέλω…

Μόλις γύρισα από το γήπεδο. :slight_smile:

Θα μιλήσω όμως αντικειμένικα, όπως άλλωστε αρμόζει σε αυτές τις περιστάσεις, να μένουμε προσγειωμένοι κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π…

Όμως…

…τώρα που το ξανασκέφτομαι…

[SIZE=“5”] ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕΕΕΕ!!! ΤΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 1-2 ΣΤΟ 81 ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΜΑ ΡΕ, ΤΗ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ 9 ΛΕΠΤΑ!!! ΜΟΝΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ, ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ @@ΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ!!! ΜΟΚΟ!!! [/SIZE]

[SIZE=“7”]ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!! [/SIZE]

[delirium mode off]

Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όπως ΕΙΝΑΙ…8)

Ετσι…

ok…τοτε ελπιζω παντα να εισαι χαρουμενος οπως σημερα…:slight_smile:

[SIZE=“6”]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΕΕΕΛΑ!!![/SIZE]
απιστευτο, απιστευτο!!! μονο εμεις τα κανουμε αυτα ρε πουστη κ μονο εμεις θα τα κανουμε παντα!!!

σιμαο, λετο κ σαριεγκι πολυ καλοι στο πρωτο ημιχρονο κ στο δευτερο ολοι ξεχωρισαν… μυαλομενα στο κεντρο (οχι της αμυνας:p), βγηκε κ ο κατσουρανης(επιτελους) κ με τοση πιεση ευτυχως δικαιωθηκαμε!!!

παμε τωρα στη ρωμη με 3 cb κ χτυπαμε στις αντεπιθεσεις με σισε κ κατι μπορει να γινει…

τη στιγμη που εβαλε το γκολ ο σισε κ 60000 κοσμος φωναξε το ονομα του, ανατριχιασα…απιστευτο συναισθημα…

παιρνω πισω κ τις μαλακιες που ελεγα για το διαρκειας, τα εβγαλε τα λεφτα του…

#-o#-o#-oκαλα πλακα μας κανεις??? βλεπεις μπαλα??? τι εχει μεσα η μπαλα, αερα η πανι???

ρε θα μας τρελανετε!!!

ΘΕΛΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙΤΕ??? 5 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, 2 Η ΜΟΛΝΤΕ, 1 Η ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ…

Κατσε, εννοεις οτι δεν πρεπει να παιζει… Να ξερω ρε παιδι μου αν εννοεις αυτο να μην ξαναδιαβασω ποστ σου στα αθλητικα και επισημα αμπαλος…:stuck_out_tongue:

Mπραβο ρε παναθα!
Σιμαο παλικαρι!

Κρισπ γαμησε μας πια με την κλαψομουρμουρα σου!

μεγαλη εμφανιση και συγκεντρωμενη η ομαδα στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα.βεβαια υπηρχαν και κατι κενα στην αμυνα που περναγε στολος…το κεντρο πολυ καλο…θετικο επιτελους οτι βγηκε ο κατσουρανης…βαλαμε τυχερα γκολ αλλα πιστευω οτι αξιζαμε την νικη…παμε ρωμη τωρα και πιστευω οτι εχουμε πιθανοτητες…
τωρα τα περι τυχης πιστευω οτι οσοι βλεπουν τον παο στην ευρωπη χρονια τωρα και ξερουν οτι δεν εχουν δικιο…ας το ξανασκεφτουν…οσο για την ρομα-καφενειο…οκ πλακα κανετε…σορρυ αλλα δεν μπορω να το παρω στα σοβαρα…2η στην ιταλια 21 παιχνιδια αηττητη μεγαλα ονοματα (αν και ειχε απουσιες) αλλα δεν φανταζομαι οτι αυτο επιρρεαζει το ποσο μεγαλη νικη ειναι και με ανατροπη κιολας…

Ω ρε μαλακα, τι ηταν αυτο???8O
Τετοια ΕΠΗ ουτε οι Primordial μαζι με τους Manowar δεν γραφουν!! Μοναχα ο Ομηρος καμποσες χιλιαδες χρονια πριν και τωρα ο Panathinaikos!:metal:

Πλεον το ταξιδακι στη Ρωμη αποκτα αλλη αξια και νοημα!:smiley:

Παναθηναϊκος, ειμαι απο μικρος
Αιωνια πιστος, και Παρανοηκος,
Για σενα τραγουδω
Για σενα μονο ζω
στο γηπεδο να ρθω
κοντα σου να βρεθω
εισ’ η Αρρωστια μου
εισ’ η Μαστουρα μου
στο αιμα μου κυλας
…κοιμαται:p ο Πειραιας

Ρε, για ονομα των θεων, μιλατε για κωλοφαρδια ακομα και ΦΕΤΟΣ!!!8O#-o#-o
Για πες αληθεια ποσες ευκαιριες εβγαλε η Ρομα αποψε?:-k
Το ξερω οτι σε πειραξε αλλα δεν χρειαζεται να φαινεται και τοσο…
Σου ευχομαι να παρετε κανα Χ απο την ανερχομενη υπερδυναμη του γαλαξιακου ποδοσφαιρου “Μπογντω” γιατι Αγιαξ, Σεβιλη, Μπαρτσα, Αρσεναλ, Γιουβεντους, Ρομα και γενικα ολες αυτες τις μπυραριες που εχει κερδισει κατα καιρους ο ΠΑΟ μαλλον ειναι πολυ μικρες για το “μεγαλειο” του θρηνου…

Περαστικα παντως.

[SIZE=“7”]Panathinaikos[/SIZE]

Ζοριστείτε όσο θέλετε, πείτε τη Ρόμα καφενείο, πείτε ότι είναι για Γ’ Εθνική και τα λοιπά κλασσικά που λέτε μετά από Ευρωπαίο Παναθηναϊκό. Σιγά, τη δεύτερη του ιταλικού πρωταθλήματος κέρδισες, που ήταν αήττητη κάτι μήνες και κέρδισε κάτι καφενεία, Γιουβέντους κτλ…

Στο 84ο λεπτό 1-2 και στο τέλος 3-2. Άντε γεια γατάκια… Ζοριστείτε…

[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!![/SIZE]
ζορια που τραβανε μερικοι…ας αποκλειστουμε ρε στη Ρωμη αλλα δεν γινεται να μειωνεις μια επιτυχια μιλωντας για καφενεια…οπως και να το κανουμε