Τα άπειρα συγχαρητήρια στον Νιόμπλια (αλήτης της βραδιάς) και τους παίκτες.
4-5 τελικές, 3 γκολ.
Γερά στην Τούμπα τώρα!
Γεια σου ρε δατς γουάη
Ναι ρε κρισπ κόψε λίγο. Άμα κάνετε τα ίδια σε μία βδομάδα, σπαστικός δεν θα’ναι όποιος μπαίνει και γράφει στο θρέντι του Γαύρου αυτά που γράφεις εδώ;
Αράχτε λίγο και δείτε μπάλα λέω’γω.
έπαθα μεγάλο κάζο, το έκλεισα στο 1-2 !
μπράβο στον ΠΑΟ, κρίμα για την ομάδα μου την Ρόμα
Όχι δεν κόβω.
Ο ΠΑΟ χτες ήταν μέτριος (η ίδια η κερκίδα γιούχαρε μέχρι το 2-2 αλλά στις κωλοτούμπες είστε ισάξιοι του Λουα Λουα :p), η Ρόμα το ίδιο και χειρότερη. Τι κι αν ήταν 121 ματς αήττητη, χτες ήταν ένα πτώμα και μισό και δεν ευθυνόταν φυσικά η τρομερή απόδοση του Παναθηναϊκού γι αυτό. Οι τύποι στο 2ο ημίχρονο αντιμετώπιζαν το ματς σαν φιλικό.
Μπορείτε να κοροϊδεύετε του εαυτούς σας όσο θέλετε, άλλωστε σας πρόλαβα όλους και προέβλεψα την κωλοτούμπα του “εμάς δε μας νοιάζει το σάπιο πρωτάθλημα του Κόκκαλη αλλά το ευρωπαϊκό μεγαλείο”. Ας προβλέψω και την επόμενη λοιπόν, όταν θα αποκλειστείτε πάλι θα γίνει το πρωταθληματάκι “ο νο. 1 στόχος και αυτό που θα μετράει”.
Εμένα πάλι δε με νοιάζει τίποτα από τα δύο παρά ΜΟΝΟ τα μεταξύ μας παιχνίδια.
Κι εκεί η πούτσα είναι αμέτρητη.
Επίσης αν χάσει ο Ολυμπιακός από το καφενείο της ομάδας με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στους ομίλους μπορείτε να μπαίνετε στο θρεντ και να δουλεύετε όσο θέλετε. Αυτή είναι η μπάλα, χαβαλές μέχρι τέλους.
Τέλος ματς σε 9 λεπτά έχει γυρίσει και ο Ολυμπιακός, δεν πάει πολύς καιρός. Σιγά το πράμα.
Καλημέρα σε όλους.
4 λεπτουδακια στο Ριαθορ.
Πρεσβης την Τεταρτη,τη Κυριακη τον τρως.Παμε σαν αλλοτε μωρη βαζελα!:D:p
8 ήταν στο Ριαθόρ - 72’Γιαννακόπουλος, 80’Οφορίκουε.
Εκεί φέραμε Χ όμως με το καφενείο της Κορούνια και το θεωρήσαμε αποτυχία.
Εγώ αναφερόμουν στη Βέρντερ - 72’Στολτίδης, 81’Πατσατζόγλου.
Αλλά ΜΟΝΟ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΑΟ τα κάνει αυτά.
79’-83’ Κρισπ!Βρηκα 2 αναφορες(εκει μαλιστα το χαν 80’ το πρωτο)και τα αναφερει τα λεπτα στα γκολ ο Σπυροπουλος:p
Να πω επίσης ότι κατά τη γνώμη μου το πέναλτι της Ρόμα είναι ψιλομούφα.
το χθεσινό ήταν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό βράδυ.
ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και φινάλε από αυτά που θυμάσαι για πολύ καιρό.
ούτε μπαλάρα παίξαμε, ούτε υπερομάδα γίναμε, ούτε τίποτα.
στο 1ο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, στο 2ο όμως ήμασταν συνολικά καλύτεροι περιορίζοντας την Ρόμα σε αντεπιθέσεις.
πολύ ωραία ομάδα η Ρόμα, φαινόταν από το πως έβγαζε τη μπάλα από την άμυνά της.
δύσκολη η ρεβάνς, αλλά θα είναι ενδιαφέρον ματς.
τώρα όσοι ασχολείστε με παρελκόμενα, παίζει και να σας ζηλεύω. μακάρι να είχα την όρεξή σας…
Ρε κουφαλες παντα μεσα πεφτετε!!!:lol:
Δυστυχως μεινατε ταβλα απο το μεγαλειο της Παναθας χθες οσο και να κλαιγεστε ο,τι και να λετε!!!
Θά θελα να μια φορά να μείνω τάβλα από το μεγαλείο της πανάθας και σε μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά δεν…
Αν περάσετε τη Ρόμα και περάσετε και από τούμπα εύγε σας και μπράβο σας και τελειώνει το παραμύθι για φέτος. Όλα όμως κρίνονται στο τέλος 8)
Ντάξει τέλειωσε το παραλήρημα? Έπαιξε η κασετούλα και ηρθες στα ίσα σου? Χαβαλέ πάντως δεν κάνεις, απλά μυξοκλαις για θέματα που ούτε κάν θίξαμε όσοι αποθεώνουμε την Παναθα σήμερα.:-k Αλλά σε δικαιολογώ, μιας και τέτοιες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ στιγμές που χαρίζει ο βάζελος σχεδόν κάθε χρόνο (πέρσι η Ιντερ) δεν έχεις ιδέα τι σημαίνουν και πάνω από όλα ότι είναι αυτόφωτες. Μετράει το συγκεκριμένο ματς, το τώρα που νίκησες ένα ακόμα μεγαθήριο του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Τϊποτε άλλο. Χεστηκαμε για όλα τα άλλα, αν είμαστε Πρεσβηδες, τι έκανε ο Γαυρός, η Αεκ και όποιος άλλος θες… Και εκεί τελείωνει επίσης. Αντε, μην μας τραβάς άλλο το παντελόνι μας για να σε προσέξουμε παιδάκι, πήγαινε στο κόκκινο παρκάκι σου να παίξεις και γράψεις για την εντυπωσιακή ανατροπή που έκανες στη…Βερντερ. :lol:
κ το καταλαβες εσυ απο τον καναπε ε??? κ εμεις στο γηπεδο που φωναζαμε “στις χαρες κ στις λυπες μαζι” λεμε ψεματα…
αλλα ξεχναμε οτι εσας σας φτανει να κανετε ασσους στο λυομενο με το λεβαδειακο κ να περνατε με τις πλατες του ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟΥ απο την τριπολη…
τετοιες βραδιες δεν θα ζησετε ποτε κ μη λες κ ξαναλες για τη βερντερ γιατι πηγαμε την αλλη χρονια κ καναμε 0-3 γιατι ειχατε βγαλει γλωσσα οτι ειστε κ πρεσβης…:lol::lol::lol:
Φίλοι βάζελοι στ’ αρχίδια μου οι ευρωπαϊκές βραδιές σας.
Χρησιμοποιώ τα πρωτοσέλιδα των βραδιών αυτών για κωλόχαρτο κιόλας.
Εγώ θέλω βραδιές σαν το 2-0 του κυπέλλου του 99 με 10 παίκτες από το 30’, σαν το 1-4 στη Λεωφόρο με τον Αποστολάκη να έχει το πιο γλαφυρό φέησπαλμ του κόσμου, σαν το 1-0 με την μαγική ασίστ του καλυτερου ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, σαν την τριάρα στη Ριζούπολη με την πούτσα του Άντζα στο στόμα του Κυργιάκου, σαν το 3-2 με τα όργια του Ρίμπο, σαν την τεσσάρα του Τεσέιρο και σαν το 2-0 με το βολ-πλανέ του Μήτρογλου και το αχ! στην ευκαιρία του Πάντου. Ακόμα και το 2-2 του 2004 κάβλα ήταν γιατί ήθελες ένα Χ και ΜΟΝΟ τσάτσικα μπόρεσες να το πάρεις.
Κάντε τα μισά απ’ όλα αυτά στα μεταξύ μας παιχνίδια εκεί που πραγματικά κρίνεται η μεγάλη ομάδα και ελάτε να μας ξαναμιλήσετε για μπαλίτσα. Μέχρι τότε ακόμα κι αν βάλετε πέντε στην Μπαρτσελόνα ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟΥΛΗ.
Ρε μεγάλε, σε ρώτησε κανένας? :-s Μόνος σου τα λες μόνο σου τα γράφεις…:roll: Εμείς χαιρόμαστε με μια ακόμα μεγάλη ευρωπαική επιτυχία που ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ (όπως και λοιπους γαυρους, αεκτζηδες κ.λ.π). Τόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να το καταλάβεις? #-o Ακόμα και για το πρωτάθλημα (που τόσο πολύ τρελαίνεσαι να απόδίξεις ότι δείχνει τη μεγάλη ομάδα, ΠΙΣΩ είσαι… :lol:) Το μόνο που θα σου μείνει από τη φετινη χρονιά είναι 2 γκολ του Μήτρογλου… :lol:
Συνέχισε να κλαις τώρα…
[SIZE=“5”]ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ???[/SIZE]
ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΠΑΔΕΣ???
ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ Κ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΣΑΠΙΛΑ???
ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΝΙΝΗ??? (ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΒΑΦΤΗΣΑΤΕ ΝΙΝΗ ΣΤΑ 23 ΤΟΥ:lol::lol::lol:)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ,ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΣΑΤΣΟΙ Κ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ…
[SIZE=“5”]ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΚΟ!!! ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ!!![/SIZE]
εγω με τη σειρα μου να πω οτι ο παναθηναικος μου φανηκε καλυτερη ομαδα απο τη ρομα.οχι γιατι φανηκε πραγματικα φοβερος χτες,αλλα γιατι ειδα μια ρομα(την οποια παντως δεν παρακολουθω συχνα)η οποια ειναι τραγικη.ανυπαρκτη αμυνα,χειροτερη μεχρι και απο τη δικη σας,ελλειπης αναπτυξη,βαριοντουσταν να παιξουν.παντως οι κωλοτουμπες γινονται πολυ ευκολα,οποτε μην κραζετε την ομαδα σας την κυριακη σε περιπτωση που ειναι παλι δευτερη:wink:
παρε ενα Lexotanil να ηρεμισεις