Παναθηναϊκός

Απαγορεύεται να γράφεις με κεφαλαία. :slight_smile:

Επικά ποστ :stuck_out_tongue:

ουτε ενα ??

Και που θα είναι μωρέ η κολοτούμπα που τα μπερδεύετε όλα συνεχώς? Αλλό η Ευρώπη άλλο η Ελλάδα, διαφορετικοί στόχοι, διαφορετικά παιχνίδια…Αχ θεε μου γιατί να τα κάνει μόνο ο Βαζελος στην Ελλάδα αυτά, πλεον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με οπαδούς των άλλων ομάδων για τα αυτονοήτα… :lol: Σας έχουμε μπερδέψει, δεν ξέρετε τι να αντιπαραθέσετε για να μειώσετε τις νίκες μας. Λες, κάτσε να πω για το Ριμπο, για τον Άντζα, κάτι θα πιάσει…
…Αμ δε!!! :smiley:

Ε, άμα έγραφα για την Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια θα έκανα πιο μεγάλο ποστ από αυτό για τα μεταξύ μας παιχνίδια. :wink:

επειδη πολλοι γαυροι ειναι εδω μεσα απο οτι καταλαβαινω, εχω να κανω μια ερωτηση που με βασανιζει καιρο…

ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΤΖΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ?? ΑΥΤΟΣ Η Ο ΝΤΑΤΟΛΟ???:hippy:

το πηρες το lexotanil??

ε σκεφτηκα τι θα γινοταν στα αποδυτηρια με Ανατολακη, Ζιοβανι ,Αντζα κ Ντατολο κ χαλαρωσα…:slight_smile:

Kαι βέβαια, αν κάποιος παίχτης αξίζει ειδική μνεία για χτες, είναι ο Σαλπιγγίδης. ΨΥΧΑΡΑ όμως. Τα έδωσε όλα και πάλι, έβαλε το πρώτο γκολ και έβγαλε και τη μπαλία ξυράφι για τον Σισέ στο τρίτο. Ο Λέτο φανταστικός παίκτης για να τον βλέπεις από το γήπεδο (εκπληκτική προσπάθεια στη πρώτη χαμένη κεφαλιά του Σισέ), Σιμάο θωρηκτό στη μεσαία γραμμή. Ο μόνος που με ξενέρωσε πάλι χτες ήταν ο Κατσουράνης, ο οποίος έχεις την αίσθηση ότι άμα ανεβάσει ταχύτητα και κάνει κανα σπριντ θα ζητήσει εκ νεου αύξηση των αποδοχών του.
Και ένα αστείο περιστατικό, για να ξεφύγουμε λιγο από το φάγωμα με Ολυμπιακούς και λοιπούς. Κάθεται ένα παλικάρι δίπλα μου σε όλο το ματς, κάποια στιγμή στο άσχετο μου ζητάει αναπτήρα. Την ώρα που τον ψάχνουμε μπαίνει το πρώτο γκολ! 8)
Αφού περνάει κάμποση ώρα, μου ζητάει και πάλι αναπτήρα. Ε πάλι ενώ ψάχνουμε τις τσέπες μπαίνει το δεύτερο! 8O :lol:
Θα το παιρνω πάντα μαζί μου αυτον τον αναπτήρα! :smiley:

o ντατολο ποιος ειναι??

Ντακολο δεν τον λένε? :-k

Τραγικη η αμυνα της Ρομα,αφου επαιζε επιθεση.#-o

σημασια δεν εχει πως τον λενε αλλα ποιος
ειναι που παιζει ρε??

Ρε η μεταγραφή που έκανε ο Γαυρος τώρα τον Ιανουάριο είναι…:stuck_out_tongue: Έκανε το μπαμ με Ντακολο, δεν το πήρες χαμπάρι εσύ? :lol:

δεν ακουσα κανα μπαμ.

Ούτε εγώ, οι γαυροι άκουσαν όμως…:smiley:

ρε θα απαντησει κανεις η τζαμπα περιμενω???

dr.love τι σχέση έχει η μπάλα με τις παπάρες που γράφεις?

χανει ο παναθηναικος απο την καβαλα, βριζουμε…
κερδιζει ο παναθηναικος την ρομα, βριζουμε
ανεβαινει η τιμη του ψωμιου, χεστηκαμε…

μαγεια…

Μπήκα να δω το τόπικ όντας σίγουρος ότι θα είχε παιχτεί επική φαγωμάρα μεταξύ ημών και των γαύρων. Περίμενα να το διασκεδάσω, αλλά τελικά κουράστηκα.

Γερνάμε γαμώ. :frowning:

Κατά τ’ άλλα, ευχαριστώ την Πανάθα μου για τη νίκη αλλά αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε πρωτάθλημα και πρόκριση(και ενδεχομένως διάκριση στη συνέχεια του Γιουρόπα) διαλέγω ασυζητητί το πρώτο.

Να μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή.