Παναθηναϊκός

Ο Σιμάο πότε θα μάθει να κλωτσάει τη μπάλα; Κρίμα για το παιδί δηλαδή. Κόβει τα πάντα και δε μπορεί να κάνει μια πάσα της προκοπής…

αντε καλο αυτο…για να δουμε τωρα

συνεχιστε να λετε για την ομαδαρα τη ρομα εσεις.εγω τους βλεπω ειλικρινα ανυπαρκτους.μπραβο για την προκριση.

Είναι τεράστιο ταλέντο. Πραγματικά χαίρομαι που είναι στον ΠΑΟ γιατί εμείς θα το καίγαμε. Μακάρι φέτος να φύγει από την ψωροκώσταινα. Τεράστιος παίκτης, πραγματικά. Αν δε τον πάρει ο Ρεχάγκελ θα φάει κράξιμο μέχρι κι από εμένα…

Τι έπαθε η πανάθα σήμερα; αφιονισμένη είναι:):!:

ακομα καλυτερο αυτο. μπραβο στον βαζελο

[SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!![/SIZE]

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχει, παραμιλάτε, ζοριστείτε!!!

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ουτε για πλακα να βαλουν 4 γκολ σε 45 λεπτα οι αλλοι.Κοιτα που θα κανει ο βαζελος και συντηρηση δυναμεων για τον Πανιωνιο:lol:

Μαγεία. Χίλια μπράβο στον Παναθηναϊκό. Νίνης καλοκαίρι τον κόβω να κάνει το μεγάλο μπαμ με μεταγραφή. 3 γκολ δικά του.

AEEEAOOOO NΙΝΗΣ ΟΕΕ ΟΟΕΕΕ ΟΟΕΕΕ ΟΟΕΕ ΣΙΣΕ ΟΟΕΕ ΟΟΕΕ ΟΟΕΕ ΣΙΣΕΕ ΟΕΕ ΟΕΕ ΟΟΕΕΕ ΕΑΛΩ Η ΡΩΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

παντως εμεις δεν εχουμε ουτε σισε,ουτε νινη.βασικοι λογοι για τη γενικοτερη φετινη πορεια του παο.για αλλη μια φορα ομως,φαινεται το κομπλεξ τους στην ελλαδα και το οτι οταν παιζουν χωρις αγχος ειναι πολυ καλοι.:wink:

Αυτή τη στιγμή δεν χωράνε αντικειμενικότητες και παπάκια μπλε

Μόνο …

ΣΩ-ΤΗΗΗΡΗΣ ΝΙ-ΝΗΣ!

ΚΑΥΛΑ, ΟΝΕΙΡΩΞΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.

Το μόνο που επιτρέπει να είμαστε συγκρατημένοι είναι ότι υπάρχουν ακόμα 45 λεπτά. ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ. Πρέπει να παίξουν σαν Α.Ο. Κολοκοτρωνιτσίου τώρα για να φάνε 4 σε ένα ημίχρονο!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

Δεν υπαρχει ο σημερινός ΠΑΟ. Ο Νίνης έχει εκθέσει ανεπανορθωτα τον Τεντ Κατε και την Ρομα σήμερα. Δεν τους πολυπαω του παναθηναικους στην μπαλα αλλα σημερα τους βγαζω το καπελο (αν και ικανους τους εχω να τα κανουν στο β μερος ολα σκατα).

αμαν. δεν αντέχω.

ειναι πολυ ανωμαλη ομαδα
χανουν απο τα παοκια και χωνουν 6(συνολικα) στην ρομα
:lol:

ρε πειτε λιγο τι εγινε…γιατι μολις το κλεισα ηταν 1-0…ηθελε η μανα μου να δει το τουρκικο στο μακεδονια …:stuck_out_tongue:

μου φαινεται οτι αυτοι που προβλεψαν κατι τετοιο στο στοιχημα θα βγαλουν αρκετα :lol:

ρομα-παο 1-3 στα 10 τελευταια λεπτα του πρωτου ημιχρονου

αν και είναι αεκτζής, ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΑΥΛΑ.

τους έκανε γιογιό ο πιτσιρίκος. πόσο θα κοστίζει αύριο άραγε? :stuck_out_tongue:

ο σισέ αν κι άνοιξε πολύ τη μπάλα, έσωσε τη φάση με άριστο τελειώμα.

1-3 ημιχρονο

αυτο το βλεπει και η γιαγια μου. τρου