Καταρχήν, τέτοιες βραδιές είναι που θέλω εγώ απ’ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Τεράστια βραδιά! Ηδονή!
@ Ρανιέρι: Πόσο ψαράς πρέπει να είναι κάποιος για να έχει σκορ πρόκρισης στο 39’ και στο 45’ να θέλει 4 γκολ για να προκριθεί;; πόσο ψαράς σινιόρε ρανιέρι;;; πόσο;;;
Όσον αφορά τον άμπαλο τον Ντομενέκ: Ο Σισέ δεν μασάει πουθενά.
ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΜΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΣΤΕΝΕΙ !
Για τον μικρό Σαραβάκο: Ο Νιόπλιας πρέπει να του δώσει χρόνο, και θα του δώσει. Από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά: θα τον χάσουμε νωρίς.
Για το πρωτάθλημα: Είμαστε καλύτεροι από τους άλλους δύο. Πρέπει να το πάρουμε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!
Για την Σταντάρ: Έγραφα ότι είναι δώρο για τον Ολυμπιακό να έχει σε όμιλο του τσου λου σταντάρ και ΑΖ μαζί. Και όντως ήταν. Άλλο τόσο δώρο είναι να τους έχεις στους 16 του γιουρόπα. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι ο ΠΑΟ δεν θα “φτιαχτεί” με τη Σταντάρ όσο “φτιάχτηκε” με τη Ρόμα. Όμως πρέπει να καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση, ώστε να πάει για τουρισμό η μισή ομάδα στο Βέλγιο, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ. 2-3 γκολ στο ΟΑΚΑ 0 στην άμυνα και δεν πάνε βέλγιο οι νίνης, σισε, σαλπιγγίδης.
χου ιζ πητ;;
ένα μικρό “καλάθη” το έχω για το μπάσκετ φέτος (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς). Για το ποδόσφαιρο, επέτρεψε μου να είναι μεγάλο το καλάθι. Να χωράει άνετα 2 κούπες και να χει και χώρο (ποτέ δεν ξέρεις) και για μια τρίτη…
Και η Πράσινη και το Ντέρμπι…καλά πότε θα καταλάβαιτε ότι αυτές οι εφημερίδες είναι τραγικά γελείες; αλλά τουλάχιστον δεν έχουν την υποκρισία των αντικειμενικών;:):!:
ας κανουν καμια μαλακια οι δικοι μας κ χασουμε το πρωταθλημα απο τους ανυπαρκτους… σε καθε ματς που τους βλεπω δεν πιστευω οτι δεν ειμαστε 10 βαθμους μπροστα… δεν γινεται να χαθει αλλα οι πρωτοι που πρεπει να το πιστεψουν ειναι οι παιχτες… παμε για το διπλο ρε παναθα…
Πείτε και για το πέναλτι όμως ρε παιδιά, ξέρετε σεις αυτά που λέγατε τόσα χρόνια “εμείς δεν θέλουμε να κερδίζουμε με τη βοήθεια του διαιτητή και άμα γίνει θα είμαστε οι πρώτοι που θα κράξουμε”.
καθαροτατη περιπτωση πεναλτυ ειναι, τον περναει κ του βαζει το γονατο… αλλα κ παλι 0-2 ηρθε κ θα μπορουσε κ παραπανω… κ να μην το εδινε θα καθαριζε ο σισε…ως συνηθως…
Ο Πάο αν το πάρει φέτος θα το πάρει γιατί τα έσκασε και έφερε μεγάλο παίκτη ο οποίος αποδίδει. Αν όμως το πέναλντι το έπαιρνε ο Μήτρογλου και όχι ο Νίνης θα είχαμε 25 ποστ για παράγκα.