Mπα, μούφα πέναλτυ ήταν, τον ακουμπά ελάχιστα και ο Νίνης πέφτει μετά από 3-4 βήματα. Δεν πρόκειται πάντως για εσκεμμένο σφύριγμα, άπ’ότι άκουσα ο διαιτητής φημίζεται για άμπλαλες αποφάσεις και λένε ότι με μέσο παίζει Α’ εθνική…:-s
Μαλάκα, είστε απίθανοι λέμε! :lol:
Ο ένας λέει είναι πέναλτι, ο άλλος ότι δεν είναι εσκεμμένο σφύριγμα…
Κοίτα και το πέναλτυ που δεν έδωσε στον Ατρόμητο καθαρό είναι και μάλιστα ο διαιτητής είναι δίπλα στη φάση. Γενικά πάντως το πρωτάθλημα δεν μου έδωσε την εικόνα ότι ευνοεί κάποιον συγκεκριμένα (μπορείς να πεις ότι σε ορισμένα σφυρίγματα κλασικά ευνοούν τις μεγάλες ομάδες), μια άλλη παράμετρος είναι η προφανής ανικανότητα κάποιων διαιτητών που δεν επιτρέπεται να σφυρίζουν στη superleague.
Έλα ρε Κρις, ο Ντόκτορ Λαβ; Αλήθεια τώρα, Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΛΑΒ; Σοβαρέψου.
Τον αγαπώ ε, να σημειωθεί!
Μεγάλο ματς ΠΑΟ σήμερα στο μπάσκετ, όσοι δεν το βλέπετε χάνετε.
Ωραια το μαθαμε και αυτο…καθε επαφη και πεναλντυ…ταδε εφη ο αντιπροεδρος της παε παναθηναικος:lol::lol:
Διαιτησια και ετσι;
δεν περιγραφω αλλο…θα κοψω τη μπαλα γιατι ειμαι αμπαλος κ ασχετος γενικα… συγνωμη κ για τα προκλητηκα ποστ…
χαιρετε…
Mπα μην μασάς, πέρνα από το θρεντ του γαυρού να δεις τι έχει γραφτεί εκεί κατα καιρούς από ειδήμονες και “αντικειμενικούς” και θα αναθαρησεις…
Καμία σχέση, τεράστιο ματς Διαμαντίδη κυρίως και Νίκολας δευτερευόντως.
Δεν γίνεσαι βάζελος εσύ σιγά, σιγά?
αν ειναι να με συγκρινεις μ’αυτους, καταλαβα που εχω ξεπεσει…#-o
Δε συγκρίνεσαι καν, είσαι πολύ πιο προχωρημένη περίπτωση.
εεε οχι… οχι να μιλας κ εσυ… που εχουμε διαβασει τερατα…#-o
Αποτυχια το σημερινο, που δεν πηραμε τη διαφορα αλλα χωρις ψηλους επι 10 λεπτα τι να κανεις!
Ελειψαν πολυ απο τον γαυρο οι Μπουρουσης και Κλειζα, αν ηταν ειδικα ο Κλειζα δε θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
Παντως το καλυτερο φετινο ματς του Παναθηναικου και δειχνει οτι η ομαδα βελτιωνεται συνεχως!
Ειναι καλο που εξασφαλισε σχεδον το πλεονεκτημα εδρας για το πρωτα8λημα και επισης που βρικε τον τροπο να επιστρεψει επειτα απο 2 σερι αρνητικα αποτελεσματα.
Κατι που δεν ισχυει αφου δεν δοθηκε ξεκαθαρο πεναλτι στον παικτη του ατρομητου και εγω δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται εδω περα.
Αφού είσαι στραβός, λογικό.
μπραβο στο νινι…αντικατεστησε επαξια τον καραγκουνα…ουτε αυτος ο γκουρου του πεσιματος δεν θα το εκανε με τοση χαρη…
25 assists, δε σας χαλάσανε…εγώ ΑΥΤΟ λέω μπασκετ.