Ο διαμαντιδης επαιξε τρομερα.
Οχι οτι οι αλλοι πανε πισω(Νικολας σπανουλης)
ΑΛΛΑ γιατι ρε μιλενκο δεν παιζεις?Γιατι?
Παιζει κανα λινκ για πεναλτυ και γκολ σισε?
Ο διαμαντιδης επαιξε τρομερα.
Οχι οτι οι αλλοι πανε πισω(Νικολας σπανουλης)
ΑΛΛΑ γιατι ρε μιλενκο δεν παιζεις?Γιατι?
Παιζει κανα λινκ για πεναλτυ και γκολ σισε?
Φχαριστω.
Νταξ ανύπαρκο πέναλντι για ΠΑΟ πέναλτνι που δεν έδωσε στον Ατρομητ.
Στο μπάσκετ (που το έχω αφοδευμένο) τα κλασικά.
Αν περάσει o γαύρος τον ΗΡΑ και ο ΠΑΟΚ ΑΕΚ-ΑΡΗ τότε όλα θα κριθούν στο ντέρμπι.
Διαιτησίες κλπ ότι ήταν να γίνει έγινε που δεν επηρεάζουν γενικά την θέση των ομάδων στη βαθμολογία.Αν και δεν είδα τον βάζελο νομίζω οτι τα πέρνει με το ζόρι χωρίς οι άλλες ομάδες να είναι τπτ ιδιαίτερο.Πιστεύω οτι απο τώρα σκέφτονται το ντέρμπι.
Με τη Ρόμα δεν το είδα(μάλλον είδα απο το 65-70 και μετά) αλλά το dna καλά κρατεί.Άκουσα 3-1 και λέω χάνουν και μετά γύρισα σπίτι και είχα κάτσει και γέλαγα.
Ο Σισέ έχει λυσάξει,αμαν.
Καταρχήν, επειδή ακούω και βλέπω πολλά, το πεναλτι στον νίνη είναι πεντακάθαρο. Ο Νίνης έχει περάσει και αυτός και η μπάλα από τον παίχτη του Πανιωνίου, ο οποίος τον βρίσκει ξεκάθαρα. Τι άλλο είναι δηλαδή, εκτός από πέναλτι;; Γιατί θα τρελαθούμε τελείως…
Για το μπάσκετ: Σε αντίθεση με όλους όσους βλέπουν ξεκάθαρη ανάκαμψη και τίτλο στο βάθος, εγώ θα πώ ότι ο ΟΣΦΠ χωρίς τη βασική φροντλάιν του, έφθειρε εντελώς τη δική μας και επίσης δεν μπορούσαμε να βρούμε σκορ από την ρακέτα, με Μπουρούση και Κλέιζα εκτός. Τους σκοτώσαμε με τα τρίποντα, αλλά το ποσοστό ήταν σε κάποια φάση 70%. Εξωφρενικό! Ποσοστό που δεν μπορείς να το έχεις πάντα. Με τις απουσίες του ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ έπρεπε να τον βάλει στα καλάθια και να κερδίσει με 20 πόντους. Δεν μπορούσε όμως. Θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και τι; πέρισυ δεν το είχε ο οσφπ; ο παο ήταν καλύτερος και την έσπασε. Φέτος ο οσφπ είναι καλύτερος και θα χει 3 ματς στο οακα για να πάρει το ένα. Εφικτό.
Εκτός αν αλλάξουν πολλά μέχρι τότε και ξαναδουλέψουν τα πικ εν ρολλ κτλ
jm εκτίθεσαι με αυτά που λες για το πέναλτι.
Το πόδι του αμυντικού είναι καρφωμένο στο έδαφος και ακίνητο και φαίνεται και από την κίνηση του Νίνη η βουτιά.
Ούτε καρφωμένο είναι κρισπ, ούτε ακίνητο. Πάει πάνω του και τον βρίσκει. Το ότι ο Νίνης έπεσε με υπερβολικό τρόπο, δεν αλλάζει το γεγονός της παράβασης.
Για το μπάσκετ συμφωνείς; θέλω τη γνώμη σου.
Είμαι στ’ αλήθεια κάθετος για το πέναλτι.
Καμία παράβαση και κάρτα για θέατρο στον Νίνη είναι.
Για το μπάσκετ τα έχω γράψει στα θρεντς μπάσκετ και Ολυμπιακου. Θεωρώ αστείο να παίζεις άμυνα μόνο μέσα στη ρακέτα όταν ο ΠΑΟ έχει τέτοιους σουτέρ, έστω και ντεφορμέ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε μια σύνεση στην επίθεση και ουσιαστικά δεν κόλλησε επιθετικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Γενικά το ματς το περίμενα πως θα το πάρει ο βάζελος, έτσι κι αλλιώς όλα θα κριθούν στα πλέη οφ. Φέτος δεν βλέπω γιατί να μην σπάσουμε το πλεονέκτημα έδρας.
Ακριβώς αυτό έγραψα παραπάνω. Πιστεύω ότι 1 στα 3 ματς στο οακα το έχει ο οσφπ φέτος, που είναι καλύτερος. Και το ξαναλέω, 70% στα τρίποντα δεν μπορείς να έχεις συνέχεια.
Jim Rotten σε αυτό που λες για το μπάσκετ έχεις πάρα πολύ δίκιο. Αν π.χ. ο περσινός πάο είχε τέτοια ποσοστά στα τρίποντα θα φεύγαμε με τριαντάρα από το ΟΑΚΑ. Παθαίνει καθίζηση η ομάδα από κάποιο σημείο και μετά.
Ο προπέρσινος ΠΑΟ πάντως είχε ακόμα καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα στον τελικό κυπέλλου (16/33 νομίζω) και χάσαμε λόγω μιας άστοχης βολής του Γκριρ. Όλα είναι σχετικά.
Ναι, αλλά πέρισυ είχε και το πικ εν ρολλ. Αν δεν έμπαιναν τα σουτ (που τα είχε και την περασμένη χρονιά ο παο ως όπλο) είχε την επιλογή να μεταφέρει την μπάλα στο καλάθι. Φέτος δείχνει να μην μπορεί. Και αμυντικά είναι ευάλωτος κοντά στο καλάθι.
Αν χθες είχε ποσοστά ανάλογα με του αγώνα με την μπάρτσα στα τρίποντα, τι θα γινόταν; εμένα πάντως μου έδινε την αίσθηση ότι δεν είχε άλλες διαθέσιμες επιλογές.
Ναι αλλά άλλο να παίζεις σε ουδέτερο γήπεδο και άλλο στο ΟΑΚΑ. άλλη ψυχολογία εντελώς. Υποθέτω πως ο Γιαννάκης φοβήθηκε πολύ με την απουσία Μπορούση και δεν πίστεψε τόσο τους Μαυροκεφαλίδη, Βούισιτς.
Τζιμ ροτεν@Το μπασκετ ομως δεν παιζεται με αν,οπως και να το κανουμε ο παναθηναικος εχει εναν απο τους καλυτερους σουτερ της ευρωπης τον Ντρου,τον αφησαν ελευθερο και τους τιμωρησε,και πιστεψε με αμα ο Γιαννακης πιστεψει οτι θα κλεισει πεκοβιτς και μπατιστ και θα αφησει τα σουτ και ετσι θα παρει πρωταθλημα κανει λαθος.
Ασχετο αλλα πιστευω οτι το χτεσινο ματς θα πηγαινε πολυ στον καλαθη.
Μα ρεσε στο προτελευταιο ταιμ αουτ που εχουν εντολες οι παικτες του γαυρου για καποιο σκριν ψιλα για να δωσουν χωρο στον τεοντοσιτς και ο τεοντοσιτς τους εγραψε στα αρχιδια του και σουταρε απο τα 7.
Τεπιτς ανεβα λιγο το ιδιο και συ χεισλιπ και θα μαστε καλα.
Δατς πες και ότι έπεσες μέσα, από τους καλύτερους ήταν χτες ο Κλέιζα! :lol:
Νταξει ρε κρισπ επεσα εξω αλλα αμα δεις πανω κατω αυτο το κολπακι χρησιμοποιηται πολυ συχνα.
Αυτη ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωσε τον κανονα.
Φίλε δατς, όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά κανένα παιχνίδι στον κόσμο δεν παίζεται με αν.
Αν όμως πρέπει να μιλήσουμε με γεγονότα, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν οι 3,4 ή 5 τελικοί και μετά να ανοίξουμε συζήτηση.
Από την στιγμή που μιλάμε για παιχνίδια που θα γίνουν σε 2 μήνες, αναγκαστικά κάνουμε υποθέσεις. Και οι υποθέσεις εμπεριέχουν το “αν…”.
Όπως και να χει, και για να μην θεωρητικολογούμε, ο οσφπ είναι καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά, ενώ ο παο δείχνει χειρότερος από πέρσι, για την ώρα τουλάχιστον. Με βάση αυτό, 1 στα 3 ματς στο οακα δεν το βρήσκω παράλογο να το πάρει ο οσφπ. Εκτός κι αν αλλάξουν αρκετά πράγματα μέχρι τότε. Αλλά επειδή αναγκαστηκά πάμε πάλι στο “αν…” σταματάω εδώ και ο χρόνος θα δείξει…
Χα χα, έγραψε πάλι ο παπαρατσι:
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/264958.html
Φάτσα ο Νιοπλιας…:lol:
το ανεκδοτακι απο κατω το διαβασες?? τα σπαει…:lol:
Γιατί στέκεστε όλοι στα τρίποντα, και κανείς δεν επισημαίνει ότι ήταν όλα (πλην τριών) ελεύθερα; Γιατί δε λέει κανείς γι’αυτόν τον κατ’ευφημισμό προπονητή του γαύρου, που έχει χάσει μισή ντουζίνα τίτλους από τον Ομπράντοβιτς, κι ακόμα επιμένει να παίζει ζώνη;
Οι επαγγελματίες παίκτες αυτού του επιπέδου, βάζουν παραπάνω από τα μισά ελεύθερα σουτ, κι αυτό είναι ο κανόνας-όχι η εξαίρεση. Get your story straight, λοιπόν.