Παναθηναϊκός

καντε η σαριεγκι?? ποιος θα ξεκινησει βασικος γιατι θελω να τον πονταρω για το πρωτο γκολ…

δυστυχως δεν υπαρχει επιλογη για το πρωτο αυτογκολ…:stuck_out_tongue:

SOS

Ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγει ο σύνδεσμος στην πάτρα?

Πόσο γκαντέμο είμαι πια :stuck_out_tongue: Σήμερα που δεν έχει μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισα να πάω γήπεδο και έχω και μάθημα μέχρι τις 9 (το οποίο δεν το αναβάλλουν οι βλάκες). Από Βικτώρια για ΟΑΚΑ με αμάξι πόση ώρα θέλω; και από που είναι καλύτερο να πάω; από αλεξάνδρας και μετά κηφισίας ή από αλλού;

Mην πας, δεν θα κερδίσετε έτσι κι αλλιώς. :slight_smile:

Τα ίδια λέγατε και για τη Ρόμα και τελικά κερδίσαμε :stuck_out_tongue:

Δύσκολα τα πράγματα. Απο Κιφησίας στάνταρ θα έχει κίνηση, 40 λεπτά τουλάχιστον δεν νομίζω να κάνεις λιγότερο. Κάπως πάει ανεβαίνοντας απο τα Δικαστήρια προς Βεικού, Γαλατσι και κάτι τέτοια και σκάει πίσω απο το ΟΑΚΑ αλλα δεν τα ξέρω να στα πω. Εγω θα μπερδευόμουν σίγουρα.

Δύσκολο και να προλάβω να το δω και τηλεοπτικά. Πάλι…

Τουλάχιστον θα είναι χωρίς περιγραφή? Ποιο γηπεδικό ετσι σκέτο, άσε που γλυτώνεις την παπαρολογία τους…

μετα απο καθε ευρωπαικη επιτυχια,ενα ντοπιο κλαρινο για τον παο…

οποτε φορτσα παναθηναικαρα!!

:D:D

λογω της απεργιας δεν θα ξερουμε κ εντεκαδα… οπως το βλεπω, την ωρα που θα ανακοινωνεται θα πεσει πολυ γελιο (κ κλαμα)… χτες παντως ακουσα οτι δεν θα βαλει ρουκαβινα, χριστοδουλοπουλο οπως ειχε ακουστει αλλα θα κρατησει λετο,σαλπι…φοβαται το κραξιμο μαλλον…:-k

Τζορβας έξω λόγω γαστρεντερίτιδας

Το φαγαμε εε…

Τσάμπα γκολ.

Εγγύηση ο Μάριο.

Τι καφενείο αυτή η Σταντάρ Λιέγης ρε πούστη μου όμως…

Κρέμασμα στον Γκαλίνοβιτς!

μονο εμενα μου φαινεται ανομενομενο το οτι χανει?εχει χαλια αμυνα,τραγικο τερματοφυλακα ο παο και η στανταρ ηξεραν οτι εχει παρα πολυ καλη επιθεση,οποτε λογικα τα γκολ

[SIZE=“4”]ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;![/SIZE] 8O

“Oh my God! What on Earth was Galinovic thinking? #-o

Δεν υπαρχει αυτος ο τραγικος τερματοφυλακας…

Μαλακία αυτό που γίνεται ε, πρέπει να μειώσει άμεσα ο βάζελος γιατί άμα πάει έτσι το παιχνίδι μετά θα κάνει τουρισμό στη ρεβάνς.

αλάνι ο άγγλος!

[SIZE=“1”]ένα λόγο που αυτός ο τερματοφύλακας παίζει ακόμα στον ΠΑΟ.[/SIZE]

η στανταρ πολυ διαβασμενη,εχει ανακοψει επιθετικα σχεδον ολες τις προσπαθειες του παναθηναικου και γνωριζοντας την ανυπαρκτη αμυνα χτυπησε 2 γκολακια στο πρωτο…

δεν αντέχεται τόση τζάμπα μαγκιά ρε παίδες.
όλοι τα ξέρατε όλα.

ε, μας κρέμασε ο Μάριο. να παει στα τσακίδια κι αυτός. δεν αντέχεται άλλο.