Παναθηναϊκός

Εγώ νομίζω μάλιστα πως ο Γιαννάκης επίτηδες μας άφησε να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ για να νομίζουμε ότι σας έχουμε και να βρεθούμε προ εκπλήξεων στα πλέυ οφφ…
Γιαννάκη δεν θα σταθώ στο αν είσαι καλός προπονητής ή όχι (η αλήθεια είναι όμως ότι με σένα στον πάγκο του οσφπ κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδυα), θέλω όμως να πω ότι είσαι από τους πιο μίζερους ανθρώπους! Πες μια φορά ρε φίλε συγχαρητήρια στον Παναθηναικό, τόσο μίσος πια? Δείξε λίγο σεβασμό σε μια ομάδα που ευτύχησες να σηκώσεις το πρώτο της ευρωπαικό, και στους παίκτες που υποτίθεται ότι είσασταν σαν οικογένεια στην Εθνική. Ασε το κόμπλεξ σου στην άκρη και παραδέξου σε μια ήττα ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από σένα, και σταμάτα να κλαίγεσαι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα… Πάλεψε τώρα με την Μάλαγα ή την Πρόκομ τη “τεράστια” πρόκριση στο φάιναλ φορ, και μαζί θα τα ξαναπούμε στα πλέυ οφφ…

ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!

Δεν είμαι ο Γιαννάκης ρε γκαζμά.

Η πρώτη πρόταση του ποστ μου απευθύνεται σε σένα. Το υπόλοιπο απευθύνεται στον κόουτς της ομάδας που υποστηρίζεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες εκεί, ίσως ήταν το πιο τρανταχτό σου επιχείρημα, τι να πω…anyway δεν μ’επεισες…

ΠΑ-ΤΩ-ΜΑ!

O κεη μαν θα του το το μεταβιβάσω το τμήμα που απευθύνεται σ’ αυτόν.
Πιστεύω θα ταρακουνηθεί.

τι της είπεεεεεεεεεεεεεεεεεες…

Α, κοπέλα είναι?

Αλλάζει το πράμα τότε, αγαπάμε βαζελίνες. :smiley:

δεν έχω λόγια :stuck_out_tongue:

πρεπει να ηταν καλο κομματι εκεινη η βαζελινα που περιλαβαινε:p

Ετοιμαζει Ρουκαβινα πισω απο Σισεε? Για να δουμε…

εδειξε παθος κ διαθεση η ομαδα σημερα κ το πηραμε το ματσακι αν κ ειμασταν ατυχοι στο πρωτο ημιχρονο… πολυ καλος ο μαρινος κ ο ζιλμπερτο…

τι κρυο φαγαμε σημερα ρε… να φτιαξει λιγο ο καιρος την πεμπτη γιατι παιζουμε κ 10…

μετα το 1-0 αλλα κ στο 3-0 ολο το γηπεδο φωναζε :
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ… αντε γεια κυριε κομποτη…:bye:

Μετά τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, ο τίτλος πιθανότατα θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική: αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Άρη μέσα στο Χαριλάου, θα είμαστε πρωταθλητές από την Κυριακή. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα χρειαζόμαστε νίκη με Ολυμπιακό για να μη χρειαστεί να παίξουμε τον τίτλο σε μπαράζ.

Για να δούμε. :smiley:

σημερα ισως να ηταν και 1 απο τις καλυτερες εμφανισεις της ομαδας…βεβαια ειναι θεμα και με ποιον παιζεις :wink:…τεσπα… εδειξε παθος η ομαδα…περισσοτερους αυτοματισμους απο τα προηγουμε παιχνιδια…πολλα κεφια gilberto leto και μαρινος super…ο κατσουρανης δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζει να παιζει-η μονη δικαιολογια που δεν βγηκε σημερα ετσω αλλαγη ειναι οτι δεν παιζει την πεμπτη… επισης αν και μεγαλο τραγι ο καντε ηταν σημερα καλος…παει και αυτο…

Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα διότι στην κατάσταση που είναι ο Αστέρας Τρίπολης φυσιολογικά πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε μαρς, ενώ από την άλλη ο Πάοκ δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει στο Χαριλάου, τόσο παικτικά, όσο και λόγω των ειδικών συνθηκών.

καλύτερος παίκτης ο Μαρίνος που έδωσε 2 γκολ πάρε βάλε (δοκάρι Σισέ, γκολ Σάλπι), ενώ παράλληλα σε 2-3 αντεπιθέσεις, από αυτές που μας δημιουργούν προβλήματα συνήθως, με σπριντ τις καθάρισε.

ξκιουζ μι…που βρισκω εισητηρια για το ματς την κυριακη εκτος απο ιντερνετ?
καταρχας υπαρχουν η τελειωσαν?
πουλανε κει μπροστα η ειναι σαν συναυλιες που τα παιρνεις απο αλλου και μετα πας να δεις:-s(δεν θελω σχολια…)?
επισης…αν πουλανε κει μπροστα…ειναι πιο ακριβα ας πουμε??
διοτι στο παγκρητιο η καναμε ακροβατικα και μπαιναμε ή εμπαινα τσαμπα η το επαιρνα απο ενα κιοσκι κει γυρω!!!..αυτα:oops:8)

για τριπολη λες???

την αλλη με ολυμπιακο

Βασικα δεν εχουν βγει απο τωρα για κανενα λογο εισητηρια για το ντερμπυ. Απο αρχες της αλλης βδομαδας λογικα. :wink:

πρεπει να το παρεις απο νωρις γιατι λογικα θα ειναι sold out… εχει εκδοτηρια στο σταθμο ειρηνη, οπως κατεβαινεις αριστερα κ στη λεωφορο… προτεινω να πας ειρηνη γιατι δεν μαζευει τοσο κοσμο…

οκ…φχαριστω παιδια…:slight_smile: